Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP pārstāve aicina izvērtēt Streipa rīcību, aicinot Benfeldi "Skatā no malas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
tam Čikāgas banditam jau sen bija jāizvācas uz savu dzimteni
es
e
Sarmīte, nu, izbeidz vienreiz komentēt un likt zvaingznītes! Pietiek. Basta.
ALA KRITIĶE
A
Cik plašs latviešu īpašību spektrs izpaužas šajos komentāros ! Pie visa vainīgi cilvēki ,kas nebaidas publiski izteikt savas domas ,uzskatus par dotā brīža situaciju .Tas ,ka Streipiņš ,Sallija ,Ozoliņš un vēl daži ir kā skabargas daudzu ''pēcpusēs'', arī viņu ruporiem ,jo rīvē godu augstos krēslos sēdošiem . Par to gan nav ko brīnīties ,tas ir tik cilvēcīgi !
denunciants
d
Sarmīt, šodien LTV raidījumā 'Jauna nedēļa' piedalījās J. Paiders. Izklausījās politiski angažēts. Ceru, ka rīt dzirdēsim Tavu sašutumu arī par šo faktu.
ūsa
ū
Copy_paste_labs: Nu kā tad ir ar to divkosību vai dubultmorāli? Kolāts, Bendiks un Latkovskis drīkst izmanot sabiedrisko mediju TP interesēs, bet topošā PS biedre nedrīkst? Kā ar uzpirktajiem aktieriem, kultūras namu vadītājiem un citiem "inteliģencespārstāvjiem" pozitīvisma kampaņā? Kā ar saukli Atbalstīsim Kalvīti? Vai šobrīd nav kauns?:)
pīckas kāts
p
Sarmīt, vispirms izvērtē sava tētuka kā TP atbalstītāja rīcību vingrošanas akcijā!
es
e
Sarmīte, nu, pietiek. Ej gulēt. Bērnu laiks jau beidzies.
ha ha
h
Starp citu,streips pelnījis vislielāko fui par liekulību un nekaunību,reklamējot sabiedriskajā mēdijā tikai vienu partiju viedokli unprimitīvi pat stulbi apspļaudot arī tikai vienu viņam nepatīkamu partiju.Viņa raidījumi sen jau kļuvuši apnicīgi un bezjēdzīgi.Brīnos ,ka viņa raidījums nav noņemts no aprites.
ha ha
h
Man gan šķiet ,ka par karodziņiem jau ir tiesas lēmums.Nekā personīga,vajadzētu gatavoties tiesā attainoties kāpēc tīši provocēja uz nekārtībām un nepamatoti apvainoja TOS ,KAS VĒLĒJĀS IZTEIKT CITĀDU VIEDOKLI NEKĀ JAUNAJAM LAIKAM.
VL
V
Cik šai Sarmītei Kolātei ir gadu, man liekas, viņa jau sen izaugusi no jauniešu vecuma....
persiks
p
Sarmīte māk vicināt tikai papīra karodziņus.
Andris
A
andris B. » ha ha 20:20 ....Kāds bija pārkāpums?.... ------------------------------------------- --- Jūs neredzat pārkāpumu?! Dienticīgo selektīvais aklums?! Streipam aklumu jau izdzina un pārkāpumu šis jau solījās novērst.
andris B.
a
Kāds bija pārkāpums? Pie Streipa raidījumos bieži piedalās Neatkarīgās trubas avīzes redaktore, krievu žurnālisti, Petropavlovska, Čepurovs, u.c., ne tika Benfelde, kas konsultē PS (kāds grēks!!!)
ha ha
h
cik tomēr zīmīgi,ka jaunlaicēni jau nekad nedebatē par tēmu,bet vienmēr cenšas apķēzīt citādi domājošos.Šajā gadījumā Kolāte nevienu neapķēzī,bet norāda uz raidījuma organizātora pārkāpumu.Diemžēl tādi kā ino,dd....vienmēr izceļas ar zooloģisku naidu pret visiem ,kas pārmet JL liekulību un dumjību.Tas ir nožēlojami.Paldies Sarmītei un meness gaimai par sakarīgiem un izsmeļošiem skaidrojumiem.
Skaistule
S
Man patīk gan Streips, gan Benfelde. Lietas sauc īstos vārdos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas