Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

TP premjera amatam izvirza Zalānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Cik dienas pagāja kā tevi izlaida no Tvaicenes? Tavs ārsts teica ka tu neesi bīstams sabiedrībai, bet izārstēt tevi nav iespējams.
Paltraku Vilis
P
Nav tādas speciālitātes- labs cilvēks. Kas Latvijā ir ...irsā? Ekonomika! Un vajag meklēt tieši ekonomistu, grāmatveži un lopu dakteri neder!!!! Var pat ārzemes latvieti kādu pasaukt.
durdom
d
Vili bez paltraka Tu pat idiots nespēj būt tas Tev par gudru.
ivs
i
Un par ko mums tāda laime?
Paltraku Vilis
P
Laikam muļķi nomainis idiots! Jauki!
Paltraku Vilis
P
Godmanam nav sasniegumu ne fizikā, ne valsts vadīšanā, jo viņš ir stulbs no dzimšanas. Slavēt Godmanu var tikai idiots vai viņa sieva. Es pazīstu to kropli no tiem laikiem, kad viņš grozījas Stabu ielā. Viņam galva kā ziloņa ...auts!
lux
l
Prātam neaptverami! TP pati savas koalīcijas premjeru ziedoja. Un kāpēc? Lielākie nelgas ministri Slakteris un Veldre palikšot. Ja Slaktera ministrijā tomēr ir kāds speciālists, tad nav ziņu, ka tādi būtu Veldres mi nistrijā. Parlamentārais sekretārs - mūziķis (izbijis) Kur veļamies, Latvija. Godmanis - gudrs cilvēks nederēja. Tagad kretīnu sacīkstes.
tase
t
Kādas tiesības šai bankrotējušajai partijai vispār ko izvirzīt?
Paltraku Vilis
P
Vai neesi Zalāna bračka vai svainis? Vai viņš tev apsolīja Kuldīgas dīķa pārvaldnieka posteni? Tādu zalānus badā ķēra un ēda. Ostas ir Rīgā, Liepājā, Salacgrīvā , bet tur no ostām nav nekāda labuma, tāpēc beidz ...irst!
Inga
I
Izvēlējās Hariju Poteru. Nu būs mums Cūkkārpu karaļvalsts.
Paltraku Vilis
P
Tipisks idiota purns!
durdom
d
Ko jūs trakie bļauri zinat vai Zalāns ir vai nav profesionālis Katrā ziņā viņš nav gudrākais cilvēksLatvijā bet saeimā viņam līdzvērtīga nav No 100 muļķiem viņš ir gudrākais muļķis.Katrā ziņā mirušo Kuldīgu viņš atdzīvināja un ja viņa rokās būtu osta, kā Lembergam ,Ventspils un Lembergs varētu Kuldīgai un Zalānam ūdeni pienest.Nav Zalāns neko nozadzis valstij nevajag riet ja nezinat ko rejat .
Martas tante
M
Tagad partijām karsts laiks, visu laiku jāplāno, jāperina, jādomā. Tas pats TP plāns, izvirzīt Antiņu premjera amatam ir acīmredzama viltība: viņu, protams, neviens neapstiprinās, un dziļās pakaļās periods būs uz citas partijas premjera pleciem un atbildības. Bet kā sazinās deputāti, ja ir zināms, ka visas sarunās kāds noklausās?
kritiķis
k
Zalāns un JL - prātiņ nāc mājās!!!
Malēnietis
M
Sandra neguli izvirzi mani, mani var atrast tunelī ar bundžiņu kurai uzraksts ķiļkas savā sulā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas