Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

TP: Premjeram finansējums pensijām jānopelna; draud sadarboties ar opozīciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Vai esiet dzirdējuši jaunāko ANEKDOTI: "Tautas partija ir gatava palīdzēt premjeram".
A
A
Vai kāds brīnums, ka tik STULBS paziņojums ir anonīms. Izskatās, ka TP ir sākusi par ātru svinēt Ziemassvētkus, pie baudīdami grādīgo no tējas glāzēm.
Krišs
K
Dombrovski, turies! Mēs esam ar Tevi.
Berta
B
Satversmei ir jāiesniedz iesniegums,par Tautas partijas ļeģimitāti Latvijas Valsts pārvaldē,jo viņi vēl ilgi un joprojām tiesājās ,un daudzas tiesību sargu institūcijas ir lēmušas,ka viņi t.i.TP valdībā ir iekļuvuši tikai ar likuma pārkāpumu. = Lieliska doma! Un tas ir jāizdara ne vēlāk kā 2 nedēļu laikā, pieprasot līdz ST sprieduma pieņemšanai apturēt TP darbību - tikai tā!
Berta
B
Tautas partija nopietni uzprasās! Uz ko viņi cer, - ka tauta šiem ļaus zagt vienā kompānijā ar LPP/LC (Šleseru) un Saskaņas centru? TAS NEKAD NENOTIKS ! NEKAD !!!
x
x
Mani ieintereseja gadijums ar Birkavu, Dombrovska valdiba vienu valsts izzadzeju izcela gaisma, tas ir viens atsevisks gadijums vai nems visus pie dziesmas kas zaga pedejos 20 gadus?
Lelle
L
Jaunajā gadā TP kretīni kopā ar neaptēstajiem šļusakoviem gāzīs Dombrovski...tālāk sekos finka pareģojuma noslēguma fāze: "...nezinu kā tas notiks, bet iejauksies ārzemes un tad valsts izzadzēji muks, bet viņus ārzemes izdos un smagi tiesās...
Matemātiķis
M
Tautas partija uzvedas kā vīrs, kurš notriecis visu naudu kazino un bārā, ieķīlājis dzīvokli, bet tagad lamā sievu un bērnus ka nav naudas.
gaisma
g
Liekuļi un riebīgi oranži demagogi!
I.B.
I
Personīgi esmu pārliecināts, ka Šķēle, tieši ,ir Latvijas VALSTS ļaundabīgs audzējs.
kaspars
k
Brauciet uz prom, TP! Nelabi metas no Jums.
volk tambovskij
v
ar publisku šantaažu teepisti veel nebija nodarbojušies , tagad nu ir pilns komplekts , šantaža ,valsts nozagšana , totaala korupcija plus kraapnieciiba iepriekšeejo priekšveeleešanu kampaņaa,.... šitaadi veelraujas pie varas!
Jecis
J
TP demonstrē izcilu politiskās demagoģijas paraugstundu. Protams, JL nav spējīgs atrisināt šo briesmīgo stāvokli, kurā valsti ir iedzinusi Tautas partija ar Šķēli , šķietami, pakaļgalā. Nebrīnīšos, ja vēl reizi redzēsim Šķēli kā premjeru, jo viņu demagoģija tautai pielec un tā aizmirst, kas darīts patiesībā. Tā viš i, kā saka Pauls
Dubnas zveinieks
D
Principā, jau tā saucamie oligarhi,kā tādi zuši ir uzķērušies uz Dombrovska makšķeres,vairs netiek uz priekšu ne atpakaļ un ir tikai laika jautājums,kad tie tiks izžāvēti uz visiem laikiem.
Neizdosies
N
Tautas dusmas ir Dieva dusmas - pamēģiniet tik ķerties klāt Dombrovskim, tad jūs, oranžie kampēji, velnu redzēsit. Jums zeme degs zem kājām un gribēsies paslēpties kaut kur drošībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas