Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

TP savus vēlētājus aicina nepiedalīties referendumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
P.S. un izskatās ka cienītie TP atbalstītāji arī domā ar pēcpusi, ja jums ir svarīgs referenduma iznākums, tas nozīmē tikai vienu jums jāiet un jābalso ( jūsu gadījumā acīmredzot PRET), nevis jāsēž mājās. Ja aizies tikai tie kas vēlas pateikt PAR šiem satversmes grozījumie - jūs varat nonāķt ļoooooti nepatīkamā situācijā - un nebūs pamata sūdzēties, ja neiest uz referendumu !!! P.P.S. Laikam taču TP vairs nav nevien sakarīga stratēga palicis ka šitādas stulbības nāk ārā. Jeb arī tiešam nav pārliecības ka "nopirktās balsis" turpinās strādāt ?!?!?!
WALA
W
Es teiktu ka TP rok paši sev bedri, jo pareizais risinājums būtu aicināt savus vēlētājus doties balsot pret Satversmes grozījumiem. Jo tālāk jo mazāk es šo partiju saprotu !!! Vismaz agrāk es šo partiju uzskatīju par vēra ņemamu politisku spēku, lai arī neesmu bijis tās vēlētājs-atbalstītājs, bet nu nupat sāk šķist ka šī partija ir viens liels vecu marazmātiķu bariņš, kuri domā - laikam taču - ar dibengalu.
Ilmārs
I
Kumosiņš sazvērestības teorijai. Jau no vakardienas draugus.lv plosa tehniskas problēmas un arī patlabam draugi nav pieejami. Kaut kas tāds nav bijis jau tik ilgi, ka iepriekšējā reize pat aizmirsusies. Draugos apgrozās daudz cilvēku, notiek aktīvas sarunas, diskusijas par visu ko...
tautiete
t
Aiz ko man Delnas tulznainas?Vai tik es neesmu no Sorosa ņēmusi neatmazgātu naudu par savas tautas nodošanu?
sašA
s
viens pravietis Delfos rakstīja,ka latvieši vēl nav izkāpuši no Zīgerista gumijniekiem jau rāpjas Sorosa galošās.
ilgvars
i
UNVĒLĒŠANĀSAT ATDOŠUDOŠU SAVU BALSI PAR ŠO GUDRO PADOMU, JO ES TAUTASPARTIJAI ticu,aikai.ticu TICU,AI,KĀTICU.TICU ARĪKRUPIM,KASIEM IESOSEVĪ TP GUDR;ĪBUUN SAVASAVIS IR JĀGANA,tasjāprot
esiet mierīgi
e
viņi jums bez 20 latiem nekad nekur nav gājuši.
Terorists
T
TP jau ļoti sen laizās ar rubikiešiem,un ja kādam vēl tas nav zināms tad tas ir ē....lis.
Terorists
T
Nāc nu Kučinski atpakaļ uz ģerevņu Valmieru,ģereveņšina tevi gaida.Pierādijis jau sevi esi pietiekami kā nejēgu lielajā politikā.
!!!>>trusis nejaukais
!
Pēc Tava vārda jau nospriedu, ka labāk nelasīšu komentāru, bet saņēmos, un nebija tik slikti.. Piekrītu, ka viedokļi un skatījumi var būt dažādi, bet palieku pie sava. Jo lēmums, ka Saeimu var atlaist mazākums (daži kaut kādi 10%) ir nedemokrātisks. Par ideju piešķirt tiesības tautai atlaist saeimu esmu par, bet ar nosacījumu, ka to var atlaist ja vairākums no visiem balstiesīgajiem nobalso par atlaišanu. Es domāju, ka nebūs likumīgi pieņemto redakciju uzlabot, ja tā tiks referendumā apstiprināta.
taa
t
kas tas Soross taads ir? es toties zinu, kas ir Kalvitis :)
laimīte
l
Īsts latvietis sākas no simts.Kalvīt Tu taču neļausi tam sagrabējušam sveštautietim,kurš paslēpies aiz inteliģento tautas nodevēju mugurām,iznīcināt mūsu Dievzemīti,Paldies,ka Tu nepakļāvies tam zvēram un neiedevi prasītos 40 miljonus latu.Turpini sargāt Latviju.
Glūņa
G
Tiešām muļķi deputāti,ka šim Sorosa mēģinājumam sagraut Latviju ,piešķīra 2 miljonus latu,lai taču Sorross maksā pats par Latvijas nokaušanu.Ko viņš izdarīja ar savu dzimteni?Ko latvieši šim ir nodarījuši,ka tie ir jāiznīcina?Paldies Tautas partijai,ka tā vismaz domā par Latviju.Paldies ,Kalvīti,ka Tu neesi nobijies no Sorrosa algotņu zaimiem,un turpini Stāvēt par savu tautu.
zagsims
z
Ja jau aicina Loskutovs piedalīties referendumā,tad ir skaidrs,ka iet graut savu valsti,var tikai muļķi.KNAB ir izzagts tagad piebeigsim visu Latviju.Jaunajā Vilnī nepatīk krievi,bet krievs kopā ar Sorrosu taisās pazudināt mūsu valstiskumu,tad tas ir tik jauki,ka vemt gribas.
trusis nejaukais
t
jaanobalso par atlaishanu ir pusei no ieprieksheejaas veeleeshanaas piedaliijushamies veleetaajiem, nevis vienkaarshi lielaakajai daljai no balsotaajiem.. tas nav nekaads apdraudeejums no PCTVL un tamliidziigiem, vienkaarshi latvieshiem ir nevis jaaseezh un jaabaidaas bet jaapaarvar slinkums un jaapiedalaas balsojumos, kad vinjiem tiek dota iespeeja ietekmeet iekshpolitiku, ja mees buusim aktiivi savaa valstii tad pretvalstiskus izgaajienus PCTVL un tamliidziigie cauri nedabuus. Taapeec ej droshi uz referendumu un izmanto iespeeju mainiit liidzshineejo bezspeeciibu pret nihilistisko valdiibu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

TP PAZIŅOJUMS

TP aicina savus vēlētājus 2.augusta referendumā nepiedalīties

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas