Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

TP spītīgi turpina virzīt alternatīvo likumprojektu; Dombrovskis joprojām kritisks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AMEN
A
Skatoties ka Tautas Partija visiem spekiem megina to putru ievarit vel lielaku, visiem spekiem censas nogazt latviski orienteto Domborovska valdibu.. NU TIESAM JASAK JAUTAT KO TAUTPARTEJIETIS KALVITIS MASKAVA PIE PUTINA MEKLEJA UN KADAS INSTRUKCIJAS PUTINS KALVITIM DEVA..
Kaspars Gasūns
K
Vēl pieminēsim Abrenes jautājuma risināšanas tehniku... ja jau mēs tā Satversmi mīlam. ;)
Kaspars Gasūns
K
TP paliek lēta kā Šlesers. Tikai tas džeks ir daudz nadzīgāks un jau sen ir priekšā un aplasa TP vēlētājus. 1) Krīzes situācijās un slepenās sarunās (daudzas sarunas objektīvi nevar būt publiskas) nekad nepiedalās viss parlaments. Tas kaut vai "tehnisku" iemeslu dēļ ir daudz šaurāka loka jautājums, kuru parasti tad arī uzņemas (reālā) izpildvara. Un nav jau arī tā, ka Ministru kabinets un prezidents nebūtu nekādā veidā tautas deleģēti - vienkārši tas nav tieši. Tā manipulācija ar varas dalīšanas principu un Saeimas tautas vēlēto statusu kļūst jau nodrāzta. Nu nav tā robeža tik primitīva. Tad jau jāveido centralizēta valsts, kurā visas pilnvaras ir tikai Saeimai, jo nevienu citu tauta tieši neievēl. Vai arī jāmet viss uz prezidentu, kas tagad nāk modē. Par tiem "priekšlikumiem". Tas jau sen nav pat smieklīgi. 2) Partija, kas bloķēja lielāku NĪN, bet ļoti raiti samierinājās ar ienākuma nodokli (pirms tam dievojās, ka nodokļus palielinās tikai pār viņu līķi), iestājas par "vienkāršās tautas" pasargāšanu no nodokļiem. Ja jau valsts iet fiskālās konsolidācijas ceļu (un tieši šādu kursu izvēlējās Godmaņa/Slaktera vadībā), tad runāt par nodokļu kategorisku necelšanu ir tā panaivi. Nodokļu celšana ir un būs lielākās pasaules daļas perspektīva vēl krietnu laiku. Un tie, kas uz deficīta rēķina tērējas pašlaik (un viņiem ir, kur aizņemties!), kādā brīdī tāpat būs spiesti to visu atmaksāt, kas notiks caur nodokļiem. 3) Ministriju skaita samazināšana - salda mantra, bet nekas nav dzirdēts par saturu. Vispār jau, mainot saskaitāmo secību (ministriju skaitu), summa (pakļauto iestāžu un ierēdņu skaits) nemainās. Par strukturālām reformām mēs no Zalāna nedzirdam neviena vārda. Turklāt jau atkal - tā ir partija ar neaptveramu patronāžas tīklu valsts iestādēs! Šitie jau nu būs tie reformētāji... P.S. Ak, šī TP saldā nekonsekvence. Kaut kā neatminos šādas raizes par Satversmi Godmaņa/Slaktera laikā - ne Parex, ne starptautiskā aizdevuma sakarā. Nemaz nerunājot par Šķēles pirmās valdības (vēl pirms TP) praksi tālaika krīzes pārvarēšanai.
ērce
ē
vai TP cer, ka kāds noticēs, ka nodokļus necels, ja pirms tam būs jānobalso Saeimai :) un arī tad, ja likumā ierakstīs par ministriju skaita samazināšanu, Zalāns attīstības ministriju neredzēs kā savas ausis.
Negods
N
Kauns un negods Tautas partijai! Nomainiet nosaukumu pret citu! Tautu jūs nīstiet. Jūs esiet Negoda partija, Laupītāju partija, Nemiera cēlāji, Pašlabuma meklētāji. Vai tad neredziet, ka tauta jūs ienīst?
Līdztiesīgais
L
TP piedāvātajā likumprojektā pirmie panti ir tādi paši kā jau apspriestajā lēmumprojektā, savukārt nākamie konkrētāk nosaka, kā izmantojams aizņēmums, kā arī paredz uzdevumus valdībai saistībā ar aizdevumu. Piemēram, ka jebkurus grozījumus saprašanās memorandā ar EK un nodomu vēstulē SVF, kas var skart nodokļu likumus, valsts budžeta likumu un būtiskus sociālās jomas normatīvos aktus, valdība var veikt, saņemot ikreizēju iepriekšēju Saeimas piekrišanu, ka turpmāka kopējā nodokļu sloga palielināšana nav atbalstāma, ka valdībai līdz 1.martam Saeimā jāiesniedz rīcības plāns par ministriju skaita samazināšanu, bet ieturētās pensijas jāatmaksā šā gada aprīlī. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------- Un tātad, jēloprāt, šāsdu kontroli nedrīkst uzlikt slimajam repšelim un bezvaras premjeram? Labāk orientēties pēc slimo pilnmēness iegribām??
VA
V
Vai tu domā ka SVF mūžīgi baros mūsu valsti?Izlasi rakstu un visu sapratīsi. Vai tu zini kur aiziet aizņemtā nauda? Saeimas deputātiem pat nav pieejami valdības noslepenotie dokumenti par aizņēmuma izlietojumu. Par aizņēmumu būtu jālemj saeimai,ko arī cenšas panākt TP.
Lelle
L
Tautai, beidzot, ir jāsaprot, ka TP sprāgoņi dara visu iepējamo, lai šī valsts nogrimtu un tauta iznīktu. Ja viņi izgāzīs aizdevuma turpmāku sanemšanu, pietrūks naudas ne tika skolotāju, mediķu, valsts un pašvaldību darbnieku algām, bet arī pensionāriem, invalīdiem un bezdarbnieku pabalstiem. Lūk, ko cenšas panākt TP!!!
zane
z
butu nu tas sabraukais ezitis pamacijies ka jastrada :) nevis tiksminajies par finasu ministra sasvidusajam padusem adas uzvalka :) cerams ka vismaz saeimas sievites ir sim ķemam uzdavinajusas dezodrantu :) ------------------------ .... un Tu viņu ik mīļu brīdi aposti?
fui
f
Man arii veemiens nak kaa es uz so meitieti paskatos!
vietejais
v
Nu Vineta Muižniece man ar katru dienu vairak atgadina prostituti, gatava gulties da jebkuram teepistam apaksaa! Pretigs lets sieviskis!
:):):)
:
tp,idioti,viņiem var atgādināt to,ka viņi noveda valsti līdz kliņķim,bet ja nav smadzeņu tad nav...
Andrejs
A
Vēl jau tā nopietni pie pautiem Dombr-kim neviens tā īsti nav ķēries, bet jau sāk kviekt, ka jūt būs vāks un tad jau parādās arī apdraudējums valstij. Nu bēdīgi, ka nesaprot, ka bez tā aizņēmuma būtu labāk. Nevajag to aizņēmumu lai barotu ierēdņus, nejādzīgos ministrus u.t.t.
Dr.xy
D
Kamer Saeima bus TP,un vel piedevam ar tadas stulbenes ka Muizniece,ikviena sapratiga darbibu tiks trauceta.Vai varbut Muizniece baidas,ka pienemot kadu jaunu likumu tiks apdraudeta ari vinas vira amats banka.
Šampēteris
Š
Atbilstoši savam intelekta potenciālam, TP uzvedas kā smilšu kastē. Un valdības vadītājs saņems smilšu sauju acīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas