Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

TP tieslietu ministru iztaujās par kompensācijām ebreju kopienai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daniels
D
Lūkas ev. 12.lpp. 22.-30.pantos atreferēta Jēzus norāde saviem etniskajiem mācekļiem: "Tāpēc es jums saku: nezūdaities savas dzīvības pēc - ko ēdīsit, ne arī savas miesas pēc - ar ko ģērbsities,(24)Ņemiet vērā kraukļus, kas nedz sēj, nedz pļauj, kam nav ne klēts, ne šķūņa, bet Dievs viņus uztur.(27)Ņemiet vērā lilijas, kas ne vērpj, ne auž. Bet es jums saku: pat Zālamans visā savā greznībā nav bijis tā apģērbts (29) *Tāpēc neraizējieties arī jūs par to, ko ēdīsit un ko dzersit, un neuztraucieties,(30)jo visu to mēklē pasaules tautas. Jūsu Tēvs jau zina, ka jums viss tas vajadzīgs*." Kāds sadzīves statuss ierādīts cittautiešu "avīm" (šajā gadījumā kanaaniešu sievietei ar bērnu) tas Mateja ev. izteikts sekojoši: 32.lpp. (22.-28.pantos) Kad sieviete lūdz "to Kungu Dāvida dēlu" ārstēt viņas meitu (24)"Viņš atbildēja un sacīja: Es esmu sūtīts vienīgi pie Israēļa nama pazudušajām avīm.(25)Bet viņa pienākdama metās viņa priekšā zemē un sacīja:-Kungs, palīdzi man! (26)Bet viņš atbildēdams sacīja:- Neklājas maizi atņemt bērniem un mest to suņiem (priekšā). (27) Bet viņa sacīja:- Jā, Kungs! Bet tomēr sunīši ēd no druskām, kas nokrīt no viņu kungu galda. (28) Tad Jēzus atbildēja un sacīja viņai: - Ak,sieva, tava ticība ir liela, lai notiek, kā tu gribi. Un viņas meita kļuva vesela tai pašā stundā." ------------------------------------------------- ---------- Bet, kāda ir šīs "fabulas" morāle, - to jāizdomā katram patstāvīgi !
dusmas
d
kas, pie velna, tā ir par izredzēto kastu?!! ņemot procentuāli, Latvieši nav mazāk cietuši kā žīdi, kāpēc tad viņiem tāds gods!!! vai Izraēlā, piem., mūsu genocīda atceres dienā kāds iedomājas izkārt karogus ar sēru lentām? nē, bet kāpēc man pie savas mājas būtu jāizkar viņu atceres dienā?
maskava
m
domāju, ka nevajadzētu kurināt rasisimu ar vienas tautas izcelšanu. tad ir jāpārskata visi īpašumi, arī krievu kopienas, čigānu kopienas, baltvācu kopienas utt īpašumu kompensēšana. latvija varētu maskavai maksāt par krievu īpašumiem.
Judeische Allgemeine
J
kam tas tejaateris vajadziigs un ko prasiis u n ko atbildees pašu ieliktenis??? padomaa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas