Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

TP un JL nevienojas par ES fondu pārvaldību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Astrida
A
Vai, kā visiem gribās tikt pie grābšanas! Te būs vēl viens G-24. Ticiet man!
Milda
M
O, paldies Viesulim par rakstīto tekstu!
E.R.
E
Tautas partijas netīrie schēmotāji gribēja ietekmēt pašvaldību vēlēšanu rezultātus, caur Zalāna ministriju dalot Eiropas naudu. Piekrītu Ases komentāros iepriekš paustajam viedoklim - ātrāk Tautas partiju vēstures mēslainē! Tas Latvijas valstij un latviešu tautai nāks tikai par labu!
Ass
A
Tagat bumba ir JL pusē un to nedrīkst neizmantot!
Andris
A
Nekādā gadījumā nevienu santīmu nesrīkst uzticēt TP. Vai tad vēl nepietik ar sastrādāto. Pats Segliņš teica, ka TP ir zaudējusi uzticību. Nekāda uzticības "pārajaunošana", kā nesen izteicās Zalāns nav notikusi un notikt nevar. Kā tādiem var uzticēt ES fondu pārvaldīšanu. Kaut kāds murgs.
Berta
B
Kāda velna pēc Tautas partiju vispār ir jāaicina valdībā? Tāpat visiem skaidrs, ka par balsojumiem saeimā viņi turpinās maksāt - kā nu kuru reizi vajag - PAR vai PRET. Un tāpat visiem sakidrs, ka lai kādā ministrijā TP atrastos, viņi izdomās, kā slaukt tautu.
Aarzemnieks
A
Viss naak un aiziet taalumaa...
jūrmalniece
j
Mans iepriekšējais koments bija atbilde irc 11:35
Citu Saeimu
C
Cita ceļa nav
eks
e
Tie mauk-s pat slimnīcas likvidē tikai tur kur nav pie teikšanas tatas posta partijas zagļi.
CIP
C
Vēstures mēslainē to bandu visuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus - galveno zagli šķēli , rukšus, AM kavaleristus, nothing special, segliņus, bēziņus un arī to briļļaino puišeli atpakaļ uz Kuldīgu, lai tur apgūst struktūrfondus ar līderisma akadēmijas metodēm. Vieglu Jums skuju taku!
Žuks
Ž
Šlesis gadrīz dabūja satversmē iekšā tekstu, ka "laulība ir savienība starp vīrieti un sievieti" ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------ Ja šāds absurds ir iespējams, tad kāpēc ne "ESF ir viemēr jābūt TP pārziņā. Ja to nav, tad nauda piešķirama no valsts budžeta TP mērķu apmierināšanai".
TPJO
T
Ne vienu dienu bez zagšanas, meliem un dažas svētku dienas, kad varam kopiski paspārdīt un lidināt misenē karodziņus. Ak, dievs, kas notiks, ja tas viss kādreiz beigsies... Aklajā zarnā iemetas stīvums par to domājot!!
Tā, lūk!
T
Jā, Segliņ! Laikam jau Dombrovskim jūsu viltību sapratne ir pietiekama, lai tām neļautu īstenoties. Bijāt iedomājušies, ka JL ir aunu bars, kuru jūs bīdīsiet, kā gribēsiet.
???
?
Nesaprotu... Vai tad valdība nebūs viena? Vai tad Repše pretosies sapratīgai fondu sadalei? Kāpēc gan nauda būtu jāatdod vienas partijas rokās, nevis finanšu ministra pārziņā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas