Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

TP "uzticas un paļaujas" uz LB monetāro politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Segliņš ir neatdarināms.
AD
A
TP "uzticību un paļāvību" labi raksturo Leiškalna apgaismības brīdis, kur viņš stāsta (var lasīt, piemēram, šīrīta Delfos), ka (JL vadītā) valdība paredzot budžeta samazinājumu TIKAI par Ls 50 milj., bet, lai SVF dotu aizdevumu, VAJAGOT vismaz par 300 miljoniem. Kur trūkstošos miljonus ņemt, Leiškalns nepasaka un tas arī nav viņa mērķis. Galvenais, pirms budžeta grozījumu izskatīšanas Saeimā celt "uzticību un paļāvību" valdībai TP gaumē.
sjū
s
tak pirms vēlēšanu triki! Pat ārpus robežām runā, te tagad Šķele uzpeld virsotnē! Šķēlei taisnība, bet par visu citu darīto vecīt Tev reiz būs jāatbild!
nn
n
"LB monetara politika" ir tads pats oxymorons kaa "TP godpraatiiba"
Lops
L
Vai arī viņi cer ka tauta sajūsmā skries par viņiem vēlēt! Kādā sapņu pasaulē ir jādzīvo lai cerētu ka par viņiem kāds grib balsot? Ejiet vien jūs TP mēslainē kā vecas maijvaboles!
forši
f
TP "uzticas un pa­­ļaujas"! Nu, un? Viņi laikam domā, ka visa tauta notrauc prieka asaras, no šī izteiciena!
Lops
L
Vai pagaidiet, nē! Te jau ož pēc nasing spešal stila. Tad jau laikam pats Slakča būs Segliņam devis padomus!!!
Lops
L
Segliņam ir jādemisionē!!!
Zilā govs
Z
Nu varēja jau pamācīties kutvai no tās pašas Zimbabves, speciālisti. Tur šitā neknauzerējas - ja pietrūkst naudiņas, piedrukā klāt, lai iznāk visiem.
Leiputrija
L
Mareciņam nopašiem mākoņiem būs nākusi apskaidrība.
Žuks
Ž
Nožēlojami. Rej kā pamuļķa suņi un tad taisa stulbas piruetes.
ABC
A
Jā, uz pareizā cela - taisnā virzienā uz Getliņiem kopā ar Andžu, Nasingu Spešielu, Veldri, Kalvīti un citiem, kurus The Economist savulaik nosauca par "bunch of impotents" vai kaut kā tamlīdzīgi.
Atbalstitajs
A
Seglinjsh ir pareizaja virziena ....uz pareiza celja...
ABC
A
Sen nebiju lasījis tik trāpīgu spriedumu: no malas izskatās, ka TP patiesi vairs nesajēdz, ko dara, un vēl mazāk sajēdz, ko runā.
abols
a
Man liekas, ka Tautas Partijas Rīgas domes saraksta viena no speciagakajam personibam ir Leons Astra. Gunara Astras bralis. Tas Latvijas patriotiem, skiet, izsaka visu. Man ka cilvekam, kurs ir piedzivojis nedaudz vairak ka tikai musdienas, ir skaidrs, ka balsosu par Leonu – par tadiem cilvekiem, kuru personibas liecina par uzticamibu un patriotisku ricibu. Un ja, gribu uzsvert tiesi ricibu, nevis vardus. Tevzemiesi ari loti skali it ka iestajas par Latvijas atdosanu latviesiem, bet realus darbus no viniem neredzu. Labak uzticu savu balsi kadam, kas tik daudz neruna, bet ir pieradijis sevi darbiba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jēkabpilī pārspēts jūnija karstuma rekords

Piektdien Zīlānu novērojumu stacijā, Jēkabpilī, gaisa temperatūra sasniedza +32,9 grādus, pārspējot ne tikai 28.jūnija, bet arī visa mēneša karstuma rekordu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas