Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP vēlēšanu kampaņu sāk ar aicinājumu stāties partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Madam Broshkina
M
šmajā pirdekļu partijā stājas tikai zagļi un visādi citādi negodīgi ļautini.
aa
a
Radzēvičs ir glums muļķis un tandēmā ar palīgskolas Zalānu- ne ko pielikt ne atņemt.
ziggy
z
tas nav ne cinisms, ne cūcība, bet iespējams labākais risinājums, ko TP polittehnologi varēja izdomāt. Jāskatās, ko pārējie liks priekšā...
Econ
E
Būtu vairāk laika, paanalizētu Jums (lai gan tas, kādas metodes tiek pielietotas liecina par to, ka kāds ir iedomājies, ka ir gudrāks par citiem, kas ir visai kaitinoši, interesanti, kurš ir tas "stratēģis"), kādēļ TP plāns (jāsaka gan visai izsmalcināts) ir tieši tāds, kāds tas ir (saturs ir visai zīmīgs un norāda uz TP patiesā vadoņa mērķiem un, jāsaka arī izmisumu (lai gan paši partijas pārstāvji vēl ir visai pārliecināti par sevi), tādēļ ceru, ka tas nekad netiks apstiprināts, jo pretējā gadījumā Latvijas valstij paliks tikai viena iespēja - sagaidīt līdz ekonomika nogrimst pavisam, viss, ko ar korupcijas palīdzību var paņemt un sazagt, tiks sazagts, zagļi izsludinās amnestēšanās likumus sev, kā jau mēģināja, un aizlaidīsies, un pēc tā viss būs jāsāk no sākumā - kā valstīs pēc kara, bet vismaz bez Āfrikas kleptokrātiju slazdiem, jo Latvijā bez valsts uzņēmumiem, kurus slaukt, nekā daudz arī nav, jo gāzes krātuves ir pārdotas, vērtīgu derīgo izrakteņu nekad nav bijis, respektīvi zudīs īsts avots, ko piesavināties, jo iedzīvotāju ienākumi nepārtraukti tikai samazināsies, šis scenārijs gan nozīmē arī diezgan lielu nabadzību, vēl ir variants censties kontrolēt situāciju un nepieļaut, ka darbojas neleģitīma "valdība", piemēram, ar pilsoņiem dotām tiesībām ierosināt Saeimas atlaišanu), un kādēļ šajā reklāmā ir ietverts tas, kas ir ietverts. Par Zalānu vakardienas raidījumā - diletantisms diezgan augstā pakāpē, tas žēlabainais skatiens un runas veids - sektas audzēknis, ne ko pielikt, ne atņemt, jo tieši ar tādiem paņēmieniem kā vakar Zalāns tās cenšas ietekmēt cilvēku domas. Par Radzēviču - tās ir pilnīgas muļķības par to, ka valdības krišana vai Saeimas atlaišana būtu iemesls SVF pārtraukt sadarbību ar Latviju, držiāk tā būs korupcijas apkarojošo iestāžu vājināšana un kleptokrātija, ko beigās tādā tekstā arī starptautiskās organizācijas pateiks, uz to jau arī iet, jo tik liela nekompetence liecina tikai un vienīgi par korupciju.
Priede
P
Tiem zagļiem atkal ir nauda par ko klipiņus laist.
Ans
A
šie svoloči tādējādi cer, palielinot,citu svoloči,biedru škaitu,,.,vēl naivie cer,tikt ievēlētiem... velti svoloči cer,tāds muļķīgs gājiens...izgāzīsies kā likts !!!!!!!
Šampēteris
Š
"tautas" partija pārlīmē savu derīguma termiņu.
DEPUTATS
D
UZ PRIEKŠU LATVJU ANTIŅI...
ABC
A
Piederība pie TP ir Kaina zīme pierē.
nāc!
n
Katram jauniņajam vispirms jāsaņem krusttēva svētība mākoņos un jāizdara kaut kas tāds, dēļ kā būs mēle aiz zobiem jātur visu atlikušo mūžu.
drakons
d
Brīnos par latviešu tautu - nekas nav labi, bet turpina gānīties netā. Vau, vau, vau, tiešām riktīgi vaukšķi. Būtu šo enerģiju ieguldījuši lietderīgā darbā, vismaz kāds efekts uz IKP rasties. A tā, tik plika pļerkstēšana. Nu sludina TP, lai stājas partijā. Kas tur slikts? Neviens jau nespiež ar varu.
Человек
Ч
Да что вы ни выдумывайте, как ни извращайтесь, а все равно победим мы - то есть люди доброй воли:-)
kode
k
ja tev nav vienaldzīgs šīs valsts liktenis, ja vēlies iegūt uzticamus draugus un domubiedrus, ja gribi palīdzēt sava dzimtā novada attīstībai, ja tev rūp savas ģimenes nākotne, ja tu vēlies īstenot savas idejas, ja vēlies iegūt jaunas zināšanas, ja tu gribi kaut ko mainīt savā valstī, ja tu nebaidies uzņēmties atbildību Tad tālāk no TP un tās biedriem. Dibini pats savu partiju, vai izvēlies kaut ko jaunu!!! TP laiks aiztecējis!!!! Vēlāk būs kauns, ka bijis saistīts ar oranžiem!!!
KR
K
Valsts nodeveju partija!
mimifrufru
m
Jā, bet ģeniālā latviešu dziedāt'āja Lilī un vēl ģeniālākais latviešu dziedātājs Valters (bez Kazas) ies politikā. Tas jau vispār ir vāks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

TP klips ar aicinājumu stāties partijā


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas