Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP zaudējums var kļūt par tās ieguvumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skuķis
s
tā tagad tāda jauna taktika? Nu gan - TP atbalstīs JL-tur pat zirgam jāsmejas...gan jau zem ārējās laipnības tiek gatavots kāds zemūdens klints bluķis, kuru ievelt ''attiecīgā'' momentā
klusais-2
k
Cien.Nu gan!ES neesmu nedz kristovska,nedz Šlesera piekritējs,tādēļ man šie abi kungi nešķiet īstie godīguma etalona piemēri.Mūsdienu politiķu vidū ir grūti nosaukt pat vienu,kurš būtu godīguma simbols.Manuprāt, par godīgiem valstvīriem var saukt G.Astru,E.Berklavu,V.Olavu,A.Bergu,J.Čaksti,I.Kozakēviču.
klusais
k
Izklausās,ka baigā sāpe....
nu gan
n
TP nogānītājiem gribu atgādināt,ka jaunlaicēni vai kristovskiešiem jau gan nemaz tik spīdoši nav gājis,ja lūkojamies uz masīvām nekaunīgajām reklāmām.TP praktiski reklāma nekāda.Protams par savas mīļotās partijas grēkiem jāatbild visiem tās piekritējiem.BET SASKAŅIEŠU LIELO UZVARAS GĀJIENU RĪGĀ UN NE TIKAI RĪGĀ,ES NEGRIBĒTU UZSKATĪT PAR LATVIJAS TAUTAS VEIKSMI. Un ja jūs neesiet galīgi latviešu ienaidnieki,ļoti rūpīgi iesaku visiem pārdomāt kā rīkoties ,lai līdzīgi neatkārtotos arī parlamenta vēlēšanās.LATVIETI ATTOPIES !!!
nu gan
n
Ha ,kļūdies.Nemēģinu dzīt demagoģiju,bet no malas skatos uz visiem un vērtēju visus ar vienu mēru.Man nav manējie un svešie.Reizēm domāju,kas ir labāk -godīgs muļķis vai tāds mantrausis kā Šķēle (protems kā valsts vadītājs ).
nu gan
n
klusajam-2,Ko jūs kungs apzīmējat ar vārdu godīgs,vai tikai tos,kuri jums ir tīkami ?Piemēram ,Šlesera un Kristovska duelī,liekas Šlesers nevienu personīgi neaiskāra ,tik solīja savu progammu,bet Kristovskis neadekvāti ,nepierādīti lamāja savu konkurentu personīgi,pretī neliekot nekādu sakarīgu programmu.Jautājums ,kurš bija godīgs ?!
ha
h
Beidz ar savu demagoģiju. TP skuju taka nodrošināta pateicoties savai neiedomājamai mantrausibai un valsts nove'šanai līdz bankrotam.
nu gan
n
nesaprotu,par ko viens otrs tik briesmīgi kreņķējas par nepatīkamajiem TP.Varēja tak balsot par saviem mīļajiem pūkainajiem jaunlaicēniem.Tikai kaut kā izskatās ,ka arī šie tā nedaudz apkakājušies.Jāpiekrīt lembim-masīvā masu mēdiju trīs gadu darbība i,ir nesusi rezultātu.Viena tautas daļa nedomājot pakļāvusies reklāmai nobalsoja par populistiem jaunlaicēniem un kristovskiešiem.Rīgā TP nekad nav īpaša piekrišana.Tākā tiešām nekā īpaša nav. Attiecībā uz lata devalvāciju nevajag informāciju dot vienvirzienā.Šķēle pieļāva gan devalvāciju kā līdzekli,gan arī kā problēmu.Bet vai būs vai nebūs devalvācija vēl nevar zināt. Pie Latvijas problēmām vainot TP vienu pašu var tikai galīgs neglābjams daunis.Repše ir nesalīdzināmi vainīgāks ,jau embrijā ieliekot kroplo lata kursu pret citām valūtām.
klusais-2
k
Par TP runājot,es priecāto,ka aizietu par skuju taku.Tos dažus nacionālāk noskaņotos cilvēkus gan vajadzētu piesaistīt tie,kas konsolidēs nacionālos spēkus.Piekrītu tam,ka lielāko daļu balsu TP nosūca Šlesers.Acīmredzot,TP mantrausīgais spārns ar laiku piesliesies LPP/Lc. Par TB/LNNKrunājot,beidzot varam uzelpot,ka baķveidīgais astoņkājis ir sakauts.Šie mantrausīgie,glumie šeptmaņi daudzus gadus kontrolēja partijas vadības grožus un bija akmenis kaklā pašai partijai ,kur daudzi cilvēki ir sakarīgi un godīgi patrioti.Visus,kuri mēģināja atbrīvoties no šī lāsta, izslēdza no partijas ,vai ar intrigu palīdzību panāca viņu "labprātīgu" aiziešanu no partijas.Tuvākā nākotnē no partijas ir jāizslēdz šis mantraušu astoņkājis un partijas vadībā jāievēl godīgi cilvēki,kuru galvenais darbs būs apvienot nacionālos spēkus.
Nu,ja
N
man ļooooti patīk jūsu domu gājiens !
MV
M
es gan ceru ka beidzot pienācis šamo gals:D
Šašliks
Š
un nākošās vēlēšanās būs vēl lielāks ieguvums utt
vējš
v
No mals noklausītais Vecāķu vēlēšanu iecirkņa dārzā pensionāru bariņā 05.09.-15:00 un 06.09.-11:25. Aktīva, parasta, pansionāre skaidroja citiem apm. tā: Dieva dēļ nebalsojiet par SC un TP, jo tā nogriezīs jūsu pensijas! Balsojiet par Kristovski-kā par vienīgo latviešu interešu aizstāvi!
losa
l
Domaju, ka TP nekas cits neatliks, ka pievienoties kadai citaai partijai JL piemeram.
Blondīne
B
kampaņa bija nulles vērtībā un Ārgalim vispār nebija ko teikt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas