Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Traki pircēji dzen augšup zelta cenu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Patreiz ir jāpērk viss, jo naudai nav vērtības.
Kaspers
K
Patreiz ne tikai zeltam aug cena. Cena aug arī nekustāmiem īpašumiem, zemei, mežiem, tāpat arī mākslas priekšmetiem. Ar zeltu ērtāk rīkoties. Patreiz ir izdevīgi iegādāties īpašumus, pat uz parāda.
Nauda! Hmmmm
N
Tā ir tikai židu sazvērestība. Pasaulē daudz zelta tikai židiem un Angļiem pieder tās zeltu bedres. tā pat ar dimantiem. Jābut sajucis pŗata lai tērēt 100-1000 LVL pāris gram akmeņiem. vai ziniet kapēc žīdiem lieli deguni??? jo gaiss ir par brīvu!
march
m
Fufelis ar dolāru tas viss ir, pie zemākā kursa tik jāpaspēj iepirkt zaļos, pačakarēs tirgu un zaļais atkal pieņemsies spēkā. A zeltu pareizajā brīdi jāpārdod.
pakausis
p
tas pat nav vajadziigs.. redz... Latvija - zelta eksportvalsts :))) visi tik met zelta zobus aploksnee un priecaajas par saviem paaris latiem :))
kapec
k
Es nesaprotu, kapēc latvieši (ar 50% etnisko minoritāti), kas sevi uzskata par tik gudriem un vienmēr tik gudri komentē, kas jādara un kas notiks ar citiem, ir krīzes VISSMAGĀK skartā valsts un pilnīgi visos rādītājos vienmēr paliek pašā pēdējā vietā? ? Hmmm?
goldbums
g
pirms dolāra sabrukuma būs vēl zelta cenu sabrukums!!! neba jau nu pasaules varenie atstās baurus ar zeltu rokās, zelta cena kritīs un būs baumas ka zelts nevienam nav vjadzīgs un ka raktuvju jaudas tālu pārsniedz pieprasījumu un vispār, ka meness ir no tīra zelta...un tad būs īstais laiks pirkt zeltu!!! nevis tagad kad par ieguldījumiem zeltā runā katrs sētnieks!!!
pakausis
p
tikai nevajag irst un izplatiit murgus par to kaa pirceeji dzen uz augshu cenas!! cenas zeltam kaapj taapeec ka dolaars kriit.. un kritiis veel ilgi.. taapat kaa visu citu papiira naudu veertiiba.. tas tikai liekas ka zelts celjas, bet realitaatee viss paareejais vienkaarshi iet uz leju.. tuuliit amiishu bankas saaks drukaat naudu un taisiit hiperinflaaciju dolaaram - un tad gan buus pavisam jautri :)) un nevajag taisiit sveetaas shausmas - tas ka kaaps paari pa 2000$ par unci bija zinaams jau vasaraa.. taa ka nevajag vienkaarshi paarpubliceet zinjas no citaam aviizeem un reizeem parakt arii pashiem par to kas tad patiesiibaa notiek pasaulee! zelts un sudrabs ir vieniigais stabilais ieguldiijums uz doto briidi, bet pirkt vajadzeeja vasaraa, kad zelta tirguu parasti veerojam klusums un cenas ir krietni zemaakas par taam kas ir rudenii un ziemaa.. tagad nevajadzeetu aardot to kas ir, jo ies uz augshu veel, bet gan paarveerst esosho nejeedziigo papiira un digitaalo naudu par eedienu, dreebeem, degvielu un citaam lietaam kas noderees badainaa un aukstaa ziemaa..
zaje
z
Pashi uzskruvee cenu un pashi peerk.
nn
n
man patik, ko par zeltu saka w.buffett
Raimis
R
$ Kluust bezvertigs, ka savulaik Krievu rublis!
:-|
:
Nevis zelts paliek dārgāks, bet USD zaudē savu vērtību (ASV galvenās eksporta preces - dolāra - drukāšana kļūst nekontrolējama). Zelta cena EUR nemainās vai pat krītas.
šņaga
š
Juku laikos viņu zelts ātri nonāk pie tiem, kas pirms jukām iepirkuši AK-47, M-60, RPG-7 un citus lietošanā vienkāršus bet efektīvus verķus.
Juhans
J
Ja kādam ir zelta zobi, uzmanieties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas