Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tralmaks: aizdomas, ka redakcija veido aizsargpozīcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
Līdz jaunas abonēšanas beigām Dienas saturu īpaši nemainīs, lai lasītāji no tās neatteiktos. Bet pēc 1.janvāra mafija sāks rīkoties drošāk.
Dikļu pils
D
Man liekas, ka Tralmaks ir par vārgu, lai izturētu tos psiholoģiskos apstākļus, kas tagad radušies situācijā ap Dienu. Lielu likmi, ka neizturēs.
Ekonomists
E
Interesanti kopš kura laika žurnāla Klubs intervijas pārstāsts skaitās reklāmas raksts. Acīmredzamot atbilstoši tavām "vērtībām" ir jānodarbojas nevis ar informācijas sniegšanu, bet gan propagandu. Respektīvi, ja par Šleseru, tad notiekti ko sliktu. Ka Šlesers vainīgs pie lietusgāzēm un ķīmisko vielu noplūdes ostā. Tad avīze būs tieši laikā. Nemaz nebūs pretīga, ja gānīsies uz tev netīkamiem cilvēkiem, kuru vienīgā vaina, ka sasnieguši dzīvē drusku vairāk kā tu.
elektorāts
e
Tāpat Dienai esot jārunā par jaunām vērtībām un "nepietiek, ka vērtības tiek definētas redakcijā, svarīgi, kā tās uztver lasītājs". Tiesa, A.Tralmaks nevarēja pateikt, kādām jābūt jaunajām vērtībām. Tas esot jāizlemj pašai redakcijai. Taču esot skaidrs, ka līdz šim tās nav bijušas "pievilcīgas lasītājam". "Mēs nevaram ilgtermiņā kalpot sabiedrības un lasītāju interesēm, jo esošais biznesa modelis nes zaudējumus. Vienā brīdī Diena pārstās eksistēt, un kas tad notiks ar vērtībām par, ko tā iestājas?" Vai reklāmraksts kas lasāms par šleseru, ir jauna vērtība?? un Lasītājs - šlesers bšu ar to apmierināts... PRETĪGI.!
es
e
Dienu nopirka krievu mafija, un to pierakstīs tagad pilnu arī krievu mafija, paņemot jaunas "preses zvaigznes" no bezdarbnieku garajām rindām. Pēc Saeimas vēlēšanām Diena vairs nebūs vajadzīga, bet varbūt to slēgs pat ātrāk, ja latvieši atteiksies jauno Nedienu abonēt.
čiepa
č
Zabriski daudz taisnības.
ciniķis
c
Mediji ir tāds pats bizness kā visi pārējie, kur visu nosaka maksātspējīgais pieprasījums. Ja Diena kā bizness ir nerentabls, vai kādam tas būtu jāsubsidē un jāsedz zaudējumi tikai tāpēc, ka lūk, šiem esot "īpašas vērtības" un "redakcionālā neatkarība"?! Sorry, tas ir pretrunā ar pašas Dienas sludinātajām brīvā tirgus un brīvās konkurences vērtībām. Ja dienas piedāvātais produkts patiesības tirgū nav pieprasīts, tad bankrots ir neizbēgams, un šajā ziņā dienas darbinieki var priecāties, ka atradās kāds pircējs šim nerentablajam biznesam. Ir viegli pļāpāt par restrukturizācijām un optimizācijām, kad uz pašiem tas neattiecas. Tiko tas sāk attiekties uz pašiem, tā sākas demagoģija. Nu, ir, ir tai Dienai jāstrādā efektīvāk un situācijai atbilstošāk un ir jāpelna tā nauda, lai sākotneji vismaz pa nullēm izbrauktu, bet pēc tam arī kādu peļņu parādītu. Citādi, ja Diena strādā ar mīnusiem, tad kādā jaukā brīdī tai pašai "neatkarīgajai" redakcijai" un žurnālistiem var pietrūkt algu izmaksām naudas. Manuprāt, Tralmaks runā pa tēmu un sakarīgi - ir jāoptimizē Diena tā, lai tā atmaksātos. Ja Diena būtu pelnošs uzņēmums Zviedri no tās neatteiktos. Es domāju problēma ir tā, ka Zviedri visu šo gadu laikā tā arī nesaprata kāds produkts Latvijā ir pieprasīts, Zviedrijā viņi ar tām "vērtībām" varbūt arī varētu konkurēt vietējo mediju tirgū, diemžēl, kā rāda prakse - Latvijā smadzeņu skalošana, moralizēšana un necieņa pret lasītāju nav pieprasīta.
Zabriski
Z
Jā skaidrs, ka ļeģajevs :))) Ļeģajevs varētu apskaust jūsu sistēmu, kā jaunus, naivus, ideālistiskus tīņus apstrādā un liek strādāt par grašiem, uzkurina kā tādus bulterjeus un laiž politiskajā cīņā, kamēr Ašerādens močī ar jahtām apkārt pasaulei un Ēlerte skaita savus miljonus. Jūs samaļ, kā samala Jolkinu, jūs izmanto par lielgabalu gaļu, un jūs starojat svētlaimē. Organizējiet kursus Ļeģjajevam cilvēku nozombēšanā, viņam būs daudz ko mācīties.
nu ja
n
esi dzirdējis, zaķīt, ka kaķa lāsti debesīs nekāpj? Tad pagaidi pilnmēnesi un aizej pagaudo, nevis izgāz savu žulti. Un vēl man nez kāpēc šķiet, ka tevi ir nozombējis Ļeģajevs vai kas tml.
Zabriski
Z
Jā, es esmu nepacietīgs :) Ja Diena ar savu mašinēriju, tipogrāfiju un glancētajiem žurnāliem bija mīnusos, tad es ļoti gaidu Ozoliņa un Slogas vienīgo taisno izdevumu, ko tauta mīlēs. Kādi tieši jums būs reklāmdevēji? Latvijas Mazohistu biedrība? Antidepresantu ražotāji? Ko reklāma darīs jūsu mēslu bedrē?
Zabriski
Z
Diena, jūs domājat, ka esat taisnīguma sargsuņi un kalpojat sabiedrības interesēm. Ziniet, nē. Jūs esat Latvijas informatīvā lauka ļaundabīgais audzējs, un jūs ir jāizoperē un jāiesviež miskastē. Jūs cilvēkiem esat iedvesuši bezcerību un naidu, sašķēluši Latvijas sabiedrību, noķengājuši visu, ko vien var. Jūsu acīs vērtīgs ir tikai tas, ko jūs varat pažēlot – invalīds, bezpajumtnieks, slimnieks uz nāves gultas. Daudzu gadu laikā jūs esat indējuši ļaudis ar pesimismu, nihilismu, depresiju un nolemtību. Jūsu dēļ šodien vairs nav jaunu talantu, kas gribētu iet politikā. Jūsu dēļ latvieši ienīst savu zemi, lai gan pie tādas pašas ekonomiskās situācijas desmitiem valstu iedzīvotāji joprojām ir lepni par vietu, kur dzīvo. Jūs esat lējuši mēslus uz visiem, paši vienmēr būdami pārāk gļēvi, lai uzņemtos atbildību un dotos politikā. Viss,ko jūs domājāt baltu, jaunu un taisnu esam, ir melns, sarūsējis un greizs. Jūs esat sabiedrības noziedzīgi ilgi auklēts indes pods, un manī vieš cerības tas, ka tā pati sabiedrība no jums ir novērsusies. Jūs esat mīnusos, ar sarūkošu lasītāju skaitu, miljonu zadējumiem, par grašiem stŗādājošiem nozombētiem žurnālistiem. Kā viņi jūtas? Viņi jūtas kā nacistu armijas virsnieki 1945. gadā. Izrādās, ka viņi nav nesuši pasaulei brīvību un laimi. Izrādās, ka viņi ir ļaunums. Viss entuziasms, niknums un paštaisnums – pakaļā. Es jūs neapskaužu. Bet esat to pelnījuši.
mhm
m
vecais muļķis, šitādas nezāles kā diena kauj vai nekauj - augs tāpat - lopiem par barību
bus jau labi
b
tos kas tiks atlaisti, taisīs savu avizi un mes, tauta, viņus atbalstīsim. tas ir fakts....
kurš atveda krizi latvijā?
k
es pazistu daudz cilvēkus kas perk vai abone dienas avizi. un es un citi uzskatam ka vis ir kartībā ar dienas avīzi, ja bus izmaiņas, es noteikti nepirkš šo avizi un domāju ka citi arī nepriks. bus jau labi, jo ja diena mainās, tas nozime ka krievi ir nopirkuši un to daudz cilvēki neatbalstīs. tas ir skaidrs 100%
Kode
K
Ko tagad dariis Neljka Lochmele? Vai ta Tjarve to veel draazh? Vai tik nebuus jaadoodas tai kazai priekhslaiciigaa pensijaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas