Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Transporta kompānijas grēko; pasažieriem plašāk jāizmanto savas tiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Zīles kungs, Jūsu sarainā seja atbaida lasīt Jūsu tekstus. Pretīgs izskats saru dēļ.
Andrievs
A
Tūlīt satiksmes ministrs skries uz Briseli izlūgties 15 gadu pārejas periodu. Jāskrien būs kājām, jo AirBaltic lidmašīnām neveras ciet durvis, bet vilciens nav ministra prioritāte.
az
a
bļin un šitie āksti airbaltic pret atcelto reisu gan piedāvāja lidot uz citu lidostu, bet tālāk ceļu līdz mērķim atteicās apmaksāt. tas akurāt būtu 200 eur un ļoti labi iekļautos "morālo ciešanu" summā. skaidrs, nākamreiz drāzīsim juridiski.
konsultants
k
Hm - ja reiz rakstu sakam ar domu "esmu nonācis pie secinājuma, ka Latvijā bieži vien ignorētās sabiedriskā transporta pasažieru tiesības ir viens no Eiropas Savienības transporta politikas stūrakmeņiem", tad prasitos mazliet vairak par visparigam atrunam, cik loti ES un es ka deputats veidoju kopejo politiku. Ja reiz mums ignore, tad kurs un kapec. Un vai ES tad tam piekersies pec 10 gadiem, kad bus jauns konsensuss jeb atrak. Un ko darijusi un vajadzetu darit Satiksmes ministrijai Latvija (kur skiet ieprieks neredzejam realus sis pasas partijas politiku solus pasazieru aizsardzibai). PR ir laba lieta, bet vajaddzetu ari "tuvak pie zemes".
joe
j
Mani personiski daudz vairāk satrauc tas, ka citvalstu autobusi nedrīkst mani pārvadāt Latvijas teritorijā (domāts - iekāpt un izkāpt ar attiecīgi nopirktu biļeti), tādā veidā gandrīz likvidējot iespēju nokļūt līdz savām dzimtajām mājām Latvijas nomalē (labi, ka vismaz viena tiešā iespēja ar šmugulēšanos, kas nozīmē pirkt dārgāku biļeti, bet kāpt ārā ātrāk, palikusi). Kā arī tas, ka nav iespējams nopirkt vilciena biļeti Liepāja-Ludza, bet tas iespējams tikai ar 2 atsevišķām un nekādi nesaistītām biļetēm (Liepāja-Rīga un Rīga-Ludza), kaut pārvadātājs viens un tas pats un attiecīgi cena augstāka. Par tik "augstu pilotāžu" kā biļetes Sarkandaugava-Zasulauks neesamību nemaz nerunājot.
lidotaja
l
tiešām, tas ir absolūti nepieņemami, ka pāris cm sniega Eiropas lidostas nespēj nodrošināt lidojumus. Ne jau Ārikā dzīvojam. Un invalīdiem pienākas lielākas pārvietošanās tiesības un iespējas Latvijā.
zvirbulēns
z
Zīle, taisi savu lidostu! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas