Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Trešais emigrācijas vilnis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IloveCalifornia
I
Es ar netaisos palikt sai bedre. Jebkurs jau mekles labaku dzivi.Citi saka jauniesi aizbrauc jo netaisas cinities. Par ko lai cinas? Par tiem deputatiem, kuri to vien dara ka baz piradzinus maga uz musu rekina.Latvija iet uz galu un dazi cilveki vien to neglabs un jegas glabt ar vairs nav. Latviesi Latvija vairs ilgi nepastaves.Labak es braucu ASV silto Kaliforniju un man vienalga ka tur mani neviens negaida, tadel jau netaisos iestregt saja bezdibeni, kas tapat ies uz galu.
gurre
g
pilnigi saprotu emigrantus. migracija ir pasaule pastavejusi gadu tukstosiem un paslaik ir viens no lielajiem vilniem visas malas. latvija nav vieniga. viena lieta, ko latvija sen nav izdarijusi ir uzskaitit tos, kas izbrauc. to nav viegli izdarit, bet tas ir jadara, lai velesanas butu legalas un lai kvorumi butu adekvati. citadi var runat par 2.3 miljoniem, bet cik cilveku vairak vai mazak regulari dzivo latvija? vai KNAB un SAB un DP to vismaz zin?
Ogo
O
Piekrītu! Tā vien šķiet, ka neviena statistika nav paskaitījusi cik Latvijas iedzīvotāju patreiz dzīvo un strādā ārzemēs. Ja uztaisītu tautas skaitīšanu, atklātos trakas lietas. Un, lūk, ja visiem šiem strādājošajiem tur būtu darbs te, tad arī valsts kasē ienāktu nodokļu nauda, kuras vairs nav... TUTŪ!!
HipnotiskaisBrauciens
H
p.s. Starp citu, Lapiņa kungs' - neviens jau nevar palikt mūžīgi jauns, arī šodienas 20-it gadīgie neizbēgami novecos.....
HipnotiskaisBrauciens
H
'' Cilvēkiem vairs nevar apelēt pie patriotisma jūtām...'' - pareizi, jo ne patriotismu, ne mīlestību jau kā desu uz maizes nevar uzlikt. Kaut ko līdzīgu 'jaunā Lapiņa filozofēšanai varēja dzirdēt arī filmā '' Brat2'' - turviens krievu taksists Ņujorkā izteicās - '' Šodien dzimtene ir tur, kur p..a ir siltumā....'' . Jā, ASV un attīstītajās valstīs ir siltāk un ērtāk - labākus apstākļus spēj nodrošināt arī darbaspēks iz AustrumEiropas......
Briedis
B
autoram: pirmkārt, tā globālā krīze citur pagaidām joprojām nozīmē bieži vien samaksu par darbu, kāda šejieniešiem vienīgi sapņos rādās, savukārt pieciešot visai pieticīgus dzīves apstākļus, šejienietis var visai lēti citur izdzīvot, otrkārt, laikam jau tiem pensionāriem kas šeit paliek, daudz drošāk ir paļauties uz aizbraucēju atsūtītām naudiņām, nekā uz to, ko te no valsts iespējams dabūt, pat ja viņi neaizbrauktu, treškārt, ko tad šeit lai dara, individuāli uzsākt ražošanu pie esošā tehnoloģiju līmeņa? nu labi, cik tad vajag koka karotīšu grebējus vai ekoloģisku zirņu audzētājus? pārējam nepieciešamas investīcijas, lielizmēra risinājumi, lai tiem cilvēkiem būtu ko darīt.
Briedis
B
interesantāk būtu vai ir reāli cipari, kāda ir tendence uz prombraukšanu beidzamie 3 mēneši? jo tas, ka jebkurš neapmierināts ar dzīvi saka, kā draudot valstij un pats sev, jebkurā aptaujā"braukšu, domāju bruakt, apsveru, brauktu, ja vien.." bet ir jau iemesli, kas attur, apdomājas, salīdzina iespējas, utt. tā ka svarīgāk ir, kāds ir tas aizbraucēju cipars pa mēnešiem beidzmos dažus gadus, bet to jau var reāli dabūt tikai no cilvēkiem, kuri ir prom, statistika to neparāda, vietējās aptaujas neparāda. tā īsti nevar dabūt ciparus, tātad.
kaka
k
un?
o_O
o
šitā gauduļot var tie, kam patiešām grūti jeb tie, kam nav ko teikt...katrā ziņā iekšlietu ministram, kaut arī JMK, tas nepiestāv. Kāda tad ir jēga no tāda JMK, ja tas nevis piedāvā progresīvas idejas un risinājumus, bet tikai gauduļo kā tāda mājsaimniece??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas