Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Trešdien darbu sāks 10.Saeimas vēlēšanu iecirkņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es balsošu par TP
e
Ekspertu piedāvātajā "9.Saeimas liecībā" visaugstākais pašvērtējums jeb 8,2 balles ir JL, kas 10.Saeimas vēlēšanās iesaistījusies apvienībā "Vienotība". Tikmēr eksperti šo politisko spēku nav novērtējuši tik augstu, ieliekot vien 3,5 balles. Augsts novērtējums ir apvienībai "Saskaņas centrs" (SC), kas sev ielikusi 7,8 balles, bet eksperti SC darbu novērtējuši ar nesekmīgu atzīmi – trijnieku. Nesekmīgas atzīmes jeb trīs balles ekspertu vērtējumā ir LPP/LC un "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK, 3,1 balle ielikta Zaļo un zemnieku savienībai. Vienīgie ''sekmīgie skolēni'', kuriem eksperti ielikuši četras balles, ir TP un PCTVL. Pati PCTVL sev ielikusi sešas balles, TP – 5,6, TB/LNNK – 3,3 balles, LPP/LC un ZZS savu darbu nav vērtējuši. .
nelielrīdziniece
n
"Ja jau bija jāzivēlas uz ko taupīt, tad nu Cimdars un CVK mierīgi varēja saglabāt iepriekšējo nobalsošanu - kaut vienu dienu ieprieksējā nedēļā, bet šitos tukšos iecirkņus atcelt." Nevis Cimdars jebšu CVK lemj par iepriekš balsošanu. Tas ir tikai Saeimas rokās. ES Latvijai uzspieda atļaut iepriekš balsošanu pirms EP vēlēšanām. Lai Saeimas vēlēšanas likums atbilstu rietumstandartiem, spiediens jānāk no Latvijas vēlētājiem.
bembuks
b
Piekrītu - ja jau taupīja naudu uz iepriekšējo balsošanu, tad nu šo opciju / 10 dienas eipreiks turēt darbībā tukšus iecirkņus mierīgi vareja atcelt. Ka lai nobalso tie, kas būs talu vēlēšanu iecirkņiem vienā konkrētā dienā? Vai tiešām nevareja vismaz lidostā vienu iepriekšējās balsošanas vietu ierīkot tiem, kas lido projām no Latvijas??? Ja jau bija jāzivēlas uz ko taupīt, tad nu Cimdars un CVK mierīgi varēja saglabāt iepriekšējo nobalsošanu - kaut vienu dienu ieprieksējā nedēļā, bet šitos tukšos iecirkņus atcelt.
Ance
A
Cūcība, ka nevar novēlēt iepriekš; ja paredzēts braukt uz ārzemēm, šis pilsoņa pienākums(!!!) tiek vienkārši liegts!
Ha
H
vai sogad uz majām paziņojumus sūtīs ar reģistracijas nr. vai varu braukt vēlēt uz jebkuru iecirkni ?
****
*
Tiešām varētu ieekonomēt. Un jautākjums, kāpēc nevaru nobalsot ātrāk, jo tanī laikā būšu tālu prom un balsot nevarēšu. Kāpēc man tiek liegtas pilsoņa tiesības, ja darba dēļ jābūt tur, kur balsot nav iespējams. Un līdz balošanai internetā arī vēl neesam izauguši.
Mg
M
Šī nu ir tā pozīcija, kur droši varētu ieekonomēt naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas