Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Trešdien Zatlers uzrunās Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Zatleris=ieliktenis-lelle. cilvēks, ko apšmaukt, piemānīt, piemuļķot un kas kā sunītis klausīs ko viņam saka tas, kas maksā. Prezidentu nevajag ņemt nopietni, viņam tāpat nav nekādas teikšanas.
AV
A
Pilnīgi piekrītu Pilsonim /15:37/. Tas, kas notiek tagad, ir FARSS!!! Pirms referenduma runāja, ka Konstitucionālo tiesību komisija ir sagatavojusi savu Satversmes GROZĪJUMU VARIANTU - tātad tautai nav ko uztraukties. Tā sacīt: "Kāpēc jums sūkāt ledeni, ja mazlietiņ vēlāk varat dabūt šokolādi, kas man ir tepat pie rokas?" Šāds paziņojums daudzus potenciālos balsotājus maldināja un atturēja no piedalīšanās referendumā. Tagad izrādās, ka tie ir bijuši klaji meli - Satversmes grozījumus prezidends uzdošot SAGATAVOT SAEIMAI!!! Nu ja, ir jau vēl piebilde - uzklausot augstas raudzes, starptautiski atzītus konstitucionālo tiesību ekspertus. Destruktīvi, prezident, destruktīvi! Pēc referenduma izrādās, ka nav vis tās šokolādes, un mēs esam palikuši pat bez ledenes... Vēl maza piebilde - kāpēc prezidents atklāti nenosoda Daudzes pirmsreferenduma izteikumus, kur viņš atklātā tekstā apvainoja nelojalitātē pilsoņus-cittautiešus? Piemēram, mani kaimiņi to uztver ar rūgtumu sirdī... Un viņi jau nav vienīgie, kas jūtas apspļaudīti.
Andrejs
A
Man šķiet, ka šībrīža Saeimā ir pilnīgi vienalga- vai kāds tur uzstājas deputātu piepildītā zālē, vai vēlā vakara stundā runā tukšiem krēsliem. Rezultāts (deputātu balsojums) no tā, šķiet, nav atkarīgs nemazākajā mērā.
Vesture
V
Rezultats bija sagaidams nemot vero valdosas koalicijas centienus referendumu balsosanu izjaukt. Latviesi daudz ko piedzivojusi un pardzivojusi. Si valdiba Latvijas vesture bus atcereta ka smirdigs pirdiens kurs izgaissis ar nakamam velesanam
viņi gulēs
v
ko nu "virināsies".
101
1
Ja Zatlers tiešām rosinātu Saeimas atlaišanu, tad pilsoņiem būtu jāizvēlas, vai viņi grib šo Saeimu vēl 2 gadus vai šo prezidentu.
Nu, bet
N
Trešdien Zatlers uzrunās Saeimu x Bet šie teiks: Runā, runā, mana d... klausās.
gimis
g
Atela, daudzes gimis izskatas ta ka laba parbaudita pakala
???
?
Zatlers 600000 NESADZIRD , Zatlers ļaus valdošajai bandai turpināt muļķot tautu tālāk. 600000 ir vairāk nekā šo valdošo bandu ievēlējušo skaits. Zatlers neprot rēķināt?
ELza
E
LR Satversme nosaka prezidentam likumdošanas iniciatīvas tiesības un praktiski tikai atkarība no tiem,kas ZOO izvēlējās prezidenta likteni neļauj Zatleram rīkoties,bet liek ,locīties un nevajadzīgi tērēt budžeta naudu Saeimas sēdei
vecais-2
v
Tu, mīļā, nezini Satversmi! Prezidentam ir tiesības to darīt, un šajā gadījumā vajadzētu darīt, nevis tēlot darbības imitāciju un vilkt laiku savu ZOOpriekšnieku interesēs.
Alekss
A
INTERESANTI! kā Saeima kura zaudēja Tautas uztīcību (608.000 balsu PAR), var lemt par Satversmes grozījumiem? vel pie tam - rosināt grozījumus LR Satversmē??? PLIKA PATIESĪBA: Zatlers - mūsu prezidents, tāpat ka depuķi cieši turas pie sava kresla, jo saprot, ja viņš mēģinās atlaist Saemu, un 750000 balsu viņš nedabūs tad vienkarši zaudēs prezidenta kreslu.
Daina
D
Prezidentam nemaz nav tiesību iesniegt likumprojektu, viņš var tikai vēstules veidā rosināt likumdošanas iniciatīvu!
Oskars
O
Zatlera k-gs,beidziet MULĶOTIES par parakstiem izķērnāto naudu tūlīt ielikt atpakaļ TAUTAS bankā un VISUS VALDOŠOS ATLAIST - PARTIJAS LIKVIDĒT.
De Vaškevičš
D
Un atkal pateiks NEKO... Nomurmulēs kko par pilsoņiem un tautu, par ieklausīšanos utt, bet šis nu nebūs tas cilvēks, kas liks satrūkties valdošajai bandai...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas