Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Trīs Jēkabpilī apšaudē cietušos uzbrucējus pārvedīs uz Rīgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Commando
C
Nezinu, kā tie ārsti jūtas, viena lieta ir operēt pozitīvo varoni, bet kā mīlēt laupītāju???
apache
a
Ja viņus neārstētu, tad viņi var sūdzēties uz tām Eiropas cilvēktiesību tiesām. Noziedznieks mierīgi var nogalināt policistu, saproties, bet valsts viņam ar lielām rūpēm sniedz kvalitatīvu neatliekamo medīcinisko palīdzību! Laukos cilvēkiem stundām jābrauc uz slimnīcu, bet šos fiksi vien uz labākajām Rīgas slimnīcām!
selga
s
,,cietušie,,!?trīs reizes pārlasīju un vienalga nepieleca,es domāju ,ka cietušie ir nogalinātais un sašautie policisti ,ne jau bandīti ,kurus nu uz mūsu rēķina ārstēs labākajās Rīgas slimnīcās,bet godīgie policisti ,lai guļ Jēkabpilī,kaut kas nav kārtībā mūsu karaļvalstī! Nevienam nekāda nožēla nebūtu bijusi,ja sniegtu minimālu palīdzību un ja dzīvo ,lai dzīvo,ja nē,tad viss Dieva rokās,bet nē ,aptekalē kā nez kādus varoņus.
zex
z
Šie laupītāji,...vē no zociālisma laikiem,....gribēja padarīt visus vienādi,...bagātus-nabagus
Suse
S
Man žēl,. ka viņi nogalināja policistu un man žēl , ka viņiem neizdevās nolaupīt to naudu. Spēļu zāļu īpašnieki tāpat nodokļus nemaksā. Daži dzīvo kā miljonāri pateicoties savam negodīgumam un citiem nav no kā izdzīvot pateicoties savam godīgumam. Man patiktu , ja šī banda negodīgiem bagātniekiem liktu drebēt bailēs. Ja tāda banda būtu bijusi - ne jau godīgus nabagus viņi aplaupītu, bet gan negodīgus zagļus. Valsts jau neprot nodrošināt mūsu - nodokļu maksātāju intereses, valsts tikai prot mūs apzagt un mums melot.
X-PAT
X
nu ko...apžēlotpakārtnedrikst?
naxal Volodja
n
LAI VARĒTU VIEGLĀK AIZLAISTIES.....................
ZIN KO
Z
te jau pilni portāli ar dīvainā ministra Štokenberga "sašutumu" par to,ka viens multislepkavnieks kamerā pakāries. Brīžam šķiet,ka šie mērgļi-bandīti un izdzimteņi saņem vairāk uzmanības,nekā normāli cilvēki.
ūja
ū
vai nav pārspīlēta uzmanāba,aprūpe ari bandītiem ....Bandīti pelnījuši aprūpi,kāda ir bezpajumtnieku patversmē, + ambulatoru ārstēšanos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas