Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Trīspadsmit mācību gadu laikā Latvijā slēgtas 244 skolas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...ka tad ! lembergi-ushakovi atbalsta vinus , bet "vini" - lembergus- ush....
lasitaja
l
Interesanti dati, bet nedod atbildi vienam jautaajumam. Kuras skolas sleedz? Cik caurmeeraa skolnieku klasee? Kaada proporcija starp skoleeniem un skolotaajiem katraa pluusmaa? Cik izmaksaa uztureet divas pluusmas skolaas? Katram skoleenam ir tiesiiba uz briivu izgliitiibu valsts skolaa, bet valstij nav jaaizraada speciala pretiimnaakshana mazaakumtautiibaam vai religjijaam. Privaatskolas aizpilda sho nishu.
arnis
a
'Piedod, bet neticu, ka esi audzis brīvā Latvijā- nu varbūt pirmajā republikā, bet diezin vai. Mūsdienās augušie tik labi nepārzin, kas nu tur toreiz tie kolaboracionisti bija. Nu labi, tātad no Latvijas būtu jāizsūta ne tikai visi cittautieši, bet vismaz trešā daļa vecās paaudzes latviešu, kas ieņēmuši kādus amatus. ( starp citu, tieši tā darīja okupanti.) Jo, ko tad viņi citu darīs, ja nemaksās pensiju- vai nu nomirs, vai kaut kur aizbrauks. Vai labi dzīvosies tai pustukšajā Latvijā- kāds jau tad būs jāieved vietā. Bet nopietni- tādēļ arī normāli cilvēki aizbrauc no šejienes un negrib atgriezties- tā savstarpējā ļaunuma dēļ.
lux
l
Jau dzied. Jo dienas, jo tā varza kļūst nekaunīgāka.
..
.
Kāpēc slims bērniņš? Viņš vienkārši aizsedz seju pret uzbāzīgo "LETAs" fotogrāfu. Latvijas presē, kā zināms, jau kopš padomju laikiem ierasts publicēt cilvēku (it īpaši mazu bērnu) bildes visādā necienīgā paskatā vai pārkāpjot privātās dzīves robežas - ar neveiksmīgām pozām vai sejas izteiksmēm, kur cilvēks neizskatās labi; ja rāda bērnudārzu vai tml., tad mazas meitenītes, kas vēl neapzinās, kā izturēties kameras priekšā, nereti tiek nobildētas ar izplestām kājām vai paceltiem svārkiem; ja bildēts vai filmēts tiek skolā, stundas laikā, tad noteikti žurnālists pacentīsies ar savu aparātu lūrēt skolēnam pār plecu burtnīcā, utt.
borcinsh
b
...palasot krievu ( latvijas avizes !) portalu komentarus.... - vajag slegt VISUS nelatvieshu skolas ! ( kaut kads pad.komunistu "atbalss" !) PS. del iedzivotaju valodas zinashanu un izglitiibas, nevis - deskriminacijas !!! ( citad, " nepilsonu jauna paaudze" driz dziedas par padomju desas kvalitati !)
audzis brīvā Latvijā
a
Tiešām pensionāri ir nopenījuši? Ar kādiem nodokļiem? Pakaidro, ko tieši ir nopelnījis kāds kompartijas funkcionārs, PSRS armijas virsnieks, kāds zinātniskā komunisma lektors, kāds cenzors, kāds VDK aģents, kāds cietumnieks. Kāda trešā daļa no Latvijas pensionāriem ir penījuši tiesāšanu par kolaboracionismu, nevis pensiju. Pārējie komunisma cēlāji (jā arī "parastie" cilvēki, t.s. skolotāji) ir vienkārši pelnījuši morālo nosodījumu, nevis pensiju.
I.Gr.
I
Latvijas tautas glaabshana ir pavisam vienkaarsha: Katrai sievietei Latvijaa jaabuut vismaz 2 beerniem. Un, luudzu, nemuldiet vienmeer par taam "nelabveertiigaam gjimeneem"! Nevienaa citaa valstii nav cilveeku shkjiroshana "veertiigos un mazveertiigos". To sastop tikai pie iedomiigajiem latvieshiem!
fiksais
f
Vai tas nav pierādījums tam, ka visa šī 4.maija republika ir farss? Vai Godmanis pildīja kāda aizokeāna onkuļa norādījumus plānveidīgi iznīcināt šo valsti? Tūkstošiem slēgtu rūpnīcu, simtiem slēgtu skolu, gandriz miljons (vai varbūt jau ir?) devušies piespiedu emigrācijā. Šodienas valdība rūpīgi slēpj noziegumus pret valsti un tautu. Vai valdības lielmanīgā uzvedība ir apstiprinājums tam, ka viņus kāds ir iecēlis? Bet kurš? Tas, kura uzdevumā tiek iznīcināta valsts? Kas būs tuvākajos gados, kad būs jāatdod 10 miljardu parāds, kurš izveidojies no valdības vēlēšanās grezni dzīvot? Kas to segs? Izpārdodot pēdējo, kas palicis - mežus, zemi un pēdējos valsts uzņemumus? Un tālāk? Plāns izpildīts?
arnis
a
Nevajag lamāties- cik ir runāts ar aizbraukušajiem, ārzemēs jātērē apmēram uz pusi mazāk sava spēka un enerģijas, lai sasniegtu normālu dzīves līmeni. Nu- atvērām robežas. Vai jātaisa ciet? Bet kāpēc bildē slims bērniņš ievietots?
bomzis
b
beh
labais
l
Kamēr reālā vara piederēs čekistu bandai, nekas nemainīsies.
polar
p
Somija ir tālu lai no viņiem mācītos?
who cares
w
Kas tur ko pārmest? Katram savas intereses, politiķu galvenā interese ir elektorāts. Bērni nav elektorāts, pensionāri ir.
*****
*
vai tas jāsaprot tā, ka partinieki vairs netaisa bērnus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas