Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TSP slēgs līgumu ar ĶKP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
otra puse
o
Ja demagogs Urbanovičs savus neapšaubāmi profesionālos dotumus novirzītu citā gultnē, Latvijai būtu par vēl vienu jēdzīgu politiķi vairāk.
artūrs
a
Ha, ha swensonam žetons.
swenson
s
Tas viss tikai tapec ,lai baidiitu muusu bankas!
Dolārs
D
Lībiju liec mierā! Tur nav komunisms, bet parasts totalitārisms. Tad jau Venecuēla vairāk iederētos.
ööblis
ö
Vai esat akls un kurls? Mācīties vajag, tikai ne no Ķīnas. Jūs nepārliecina arguments, ka Ķīna ir tomēr nedaudz cita civilizācija? Lūdzu, cits arguments - Ķīnas ekonomikas brīnuma pamatā ir ļoti lēts rotējošs darba spēks. Ne Latvijai, ne jebkurai citai valstij Eiropā nav un nebūs tādu gandrīz neizsmeļamu cilvēkresursu. Lauku Ķīna nebūt nav ne Shanghai, ne Hong Kong un ne Beijing (jeb Peking). Jūs taču saprotat, ka "made in China" ražo ne tie jaukie ķīnieši, kas strādā ĶKP, braukā pa pasauli, mācās labākajās universitātēs un par pašmāju universitātēs. To cilvēku ir ļoti maz. Protams reizes vairak nekā visu latviešu, bet ir taču jāredz, uz kā rēķina šiem pārtikušajiem ķīniešiem ir tādas privilēģijas. Simtu miljonu laucinieku ātri vairojas, dzīvo nabadzībā un tikai gaida, kas pienāks viņu kārta braukt uz lielpilsētu strādāt. Tur viņi ne ministrijās un ofisos, ne reklāmā vai mārketingā, pat ne restorānos. Viņi smagi strādā rūpnīcās, dzīvo netīrās kopmītnēs ar daudziem cilvēkiem kopā vienā īstabā, ar vienīgo motivāciju pāris gadu laikā sakrāt naudu savam veikaliņam. Viss! Un daudzi investori ir gatavi iet un investēt. Jo šī vergu iekārta garantē pietiekami ātru investīciju atmaksu, un šī iekārta ar Ķīnas CK priekšgalā šķiet mūžīga, kamēr pastāv neizglītotie un izolētie Ķīnas lauki. Un pie tam, pat izolācija un ļoti zemais izglītības līmenis neglābj Ķīnu no nemieriem lauku provincēs. Mēs dzirdam tikai par īpašiem gadījumiem Tibetā vai Xinjiang. Bet nemieri - arī haņ ķīniešu provincēs - notiek regulāri. Un kas te par know-how ko mācīties un ko izmantot Latvijā?
KLM
K
TSP ieteicamie režīmi, ar kuriem slēgt sadarbības līgumus - Ziemeļkoreja, Kuba, Lībija, Abhāzija, Osetija, Piedņestra.....
Gringo
G
Mums tieši vajadzīga ķīnas pali`dzība kādus 5 000 000 varētu te ievest kad latvieši būs gaismu lidostā izslēguši. Izskatīsies kā Maskavā - tai vairumtirdzniecības tirgū kur satikt eiropieti ir patīkami.
vilis
v
Zinatniskā konferencē lektors stāsta ka pēc 30 milj. gadu saule izdzisīs.No vietas-Pēc cik?Pēc cik? Pēc 30 milj. O!Paldies dievam esjau domāju ka pēc 3milj!
rex
r
SC konsultēsies par iespējām Rīgā un citviet Latvijā izvērst hunveibinu akcijas - skolotāji, zinātnieki un pārējie inteliģences darbinieki palikuši pārāk nekaunīgi, arī citas poitiskās partijas negrib atbalstīt vienīgās vadošās partijas - SCLPPLC - ideoloģiskās un ekonomiskās nostādnes. Slava ĶKP/SCLPPLC brālīgajai vienotībai!
Dina
D
Cienījamā "Dienas" redakcija! Vai kāda/s arī lasa publicētās ziņas kaut kādā konteksta izpratnē? Labi, mums tāda orveliska valsts, bet "Diena" tomēr vienmēr ir pretendējusi būt racionāli kritiska. Un tad vajadzētu nevis tikai 'atspoguļot', ko raksta "Rēzeknes Vēstis" un stāsta Urbanovičs, bet sākt uzdot jautājumus: kas tā par vēstniecību, kas organizē vizīti? kas maksā par braucienu? kāda būs abu partiju sadarbības ideoloģiskā platforma? vai TP un SC attīstīs sadarbību arī ar citām pasaules kompartijām? vai Urbanoviču pašu nemulsina tas, ka viņš neko nezina par pašu vizītes gaitu un dienas kārtību? Un tad jau vieta būtu arī ekspertu iztaujāšanai.
sirmais
s
Trakie tad jau būs jāievieš nāves sods par korupciju, būs jāapšauj puse latvijas.
Jecis
J
Nevajag šo zēnu novērtēt par zemu. Prāta tur nav daudz, bet ambīciju veselai rotai pietiktu
žoržs
ž
bišķi jokaini izklausās - draudzēties ar Ķīniešu komunistiem. Var jau saprast - viņi tak bagāti, vareni, korumpēti, tak nu - tomēr jocīgi, ka latvijā parlamentā tāda ĶKP filile vai sadraudzības partijele nu būs.
ööblis
ö
pamuļķa atrunas: mēs nē, viņi "aicina". Ja "mēs nē", tad pasaki "paldies, nevajag". Bet nez kāpēc vajaga! Pa ķīnām braukāt? Līgums ar partiju, starp partijām, pie kā te "investīcijas"?? Ķīnas CK investēs? Šie cilvēki melo ik uz soļa. Es nesaprotu, ar kādu mērķi jāmelo tagad. Bet par to, ka melo, nešaubos. Cits jautājums ko viņi grib sasniegt Latvijas politikā. Cik aklam un kurlam jābūt, lai balsotu par šiem pajoliņiem cerībā, ka viņi kaut ko uzlabos Latvijas politikā.
Dolārs
D
Divu partiju līgumam arī nav nekāda sakara ar investīciju jautājumiem. Tas drīzāk nozīmē, ka Urbanovičs nevarēja izdomāt labāku atmazku kāpēc viņi brāļojas ar Ķīnas komunistiem. Bet nu tagad vismaz skaidri parāda, ka varam viņus mierīgi saukt par komunistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas