Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Tūlīt sāksies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
Zatlers nemaksāja nodokļus, tiem jau sirds nesāp
nu
n
kurām nav nodokļu, tām pabasti nepienākas, un pārējas izņem savu pensiju. Bērni pabaros. Kas tie par h... audžuvecākiem, kas savus bērnus nevar pabarot. Ja vēl nepazītu personīgi..resni netīrīgi slinki...
..
.
..
Joks
J
Kāpēc tad neviens nedomā par jaunām darba vietām? Aizbrauc tāpēc, ka reāli nav darba šajā sistēmā. Un tur nu gan ir iztapoņu Dombrovska un Vilka atbildība. Līdz pat valsts nodevībai.
lauķe
l
Kas nu Točs par lakstīgalu - tāda paplukusi bada dzeguze no Kremļa ķēķa aizdurves vien ir......
arī prom
a
Ir jāpiebilst iepriekšminētajam : - Par papildinājumu par bērniem līdz 7 gadiem ** ISK 61.191 - ** Šī bērna pabalsta daļa ir saistīta arī ar ienākumiem. Uzsvēršu - saistīta ARĪ ! Praksē tā saistība izpaužas sekojoši - ja vecāku ienākumi KOPĀ sastāda summu virs ISK 160 000, šī piemaksa vienkārši NEPIENĀKAS ! - bezdarbnieka pabalsts Islandē ir vidēji ISK 148 000 mēnesī - tas visumā atbilst DZĪVOŠANAS minimumam. Es uzsveru - ne iztikas un ne izdzīvošanas - cilvēka cienīgas DZĪVOŠANAS minimumam !
arī prom
a
Problēma jau nav bērna pabalsta un pensiju vai algu pretnostatījumā. Šādu vai sitādu pretnostatīšanu nosaka valdītāju valdīšanas paņēmiens, saukts arī par "skaldi un valdi" ... lv gadījumā varbūt - "šķēli un dombrovski" ? šo defektīvo principu - piesaistīt bērna pabalstu vecāku ienākumiem (nenoliedzami) valdītāji veica SAVĀS personīgajās interesēs, pat nerēķinoties ar divām lietām : - elementāro loģiku - jo vecāku ienākumi ir lielāki, jo mazāks papildus ienākums viņiem bērnu kopšanai un uzturēšanai ir NEPIECIEŠAMS ; - šāda pabalstu "rēķināšanas sistēma" nav dzīvotspējīga pat ekonomikas un dzīves līmeņa augšupejas apstākļos ! Pieaugot ienākumiem, pieaug arī iemaksas soc. nodokļos, kuras nekavējoties "noēd" tāpat pieaugušās izmaksas pabalstos ... šahā teiktu - pata situācija. Turklāt - neatkarīgi no vecāku rocības, bērnam ir NEPIECIEŠAMS visumā vienāds līdzekļu apjoms - plus/mīnus - tie paši pamperi par to pašu cenu, tādas pašas drēbītes, tikpat maksājošas putriņas, tāds pats bērnudārzs ... NORMĀLĀ valstī to saprot pat valdītāji ! Gribiet piemēru? apmeklējiet kautvai _wēwēwē.rsk.is/einstakl/abf/barnab_un paskatiet : Nesamazināts pabalsts (Barnabætur) precētiem pāriem ir: Par pirmo bērnu ISK 152.331 Par katru papildu bērnu ISK 181.323 Papildinājums par bērniem līdz 7 gadiem ** ISK 61.191 Nesamazināts pabalsts vientuļajiem vecākiem: Par pirmo bērnu ISK 253.716 Par katru papildus bērnu ISK 260.262 Papildinājums par bērniem līdz 7 gadiem ** ISK 61.191 ** Šī bērna pabalsta daļa ir saistīta arī ar ienākumiem.
joske
j
SC UN PLL RĪCĪBA IR VIENĪGI LAI LIELO ALGU ĪPAŠNIEKI SAGLABĀTU SAVUS LIELOS PABALSTUS . JA ATCELS IEROBEŽOJUMUS LIELAJIEM PABALSTIEM , BŪS JĀSAMAZINA PENSIJAS. VALSTIJ NAUDAS IR TIK , CIK IR.
K
K
To tu saki par sevi.
stulbs un vēl stulbāks
s
cilvēka stulbums jau nav izmērojams.
es
e
Paraksties vien. lai "Sleserei neatņem pabalstu. Kā var nesaprast,ka šeit runa iet par lielo pabalstu ierobežošanu un mazliet saglabātu sociālo taisnīgumu. Vienai māmiņai 50 Ls/mēnesī, citai desmitiem tūkstošu. Man neviens neiestāstīs, ka šāda alga ir godīgi nopelnīta. Bet, ja arī tā būtu, bērni tomēr ir vienādi un,ja valsts dod pabalstus to audzināšanai, tiem jābūt vismaz izlīdzinātiem. Ar piedalīšanos šajā opozīcijas pieprasījumā manuprāt VL ir sev izdarījusi neglābjamu ļaunumu.
Hm
H
Maļ un maļ vienu un to pašu. Kad dienas kārtībā būs progresīvais nodoklis?
skolotāja
s
šajos grūtajos laikos nevajag tērēt audu referendumiem. labāk par to naudu pabarot kādu neēdušu bērņinu tādu ir ļoti daudz
Svins
S
un pēc tam zemes virsū iestāsies komunisms. :)
Dīzelis
D
maksājot nodokļus netiktu celti nodokļi ( kā tas notiek pašlaik ) jo budžets pildītos. Arī sociālajā budžetā būtu mierīgāk . Kas šajā situācijā visvairāk būtu jādara tas ir cīņa ar ēnu ekonomiku un kontrabandu. Kamēr kontrabandas tirgoņiem un vedējiem nekonfiscēs īpašumus uzlabojuma nebūs. Bet valdībai laikam vieglāk ir iesaldēt bērna pabalstus. Galvenais mans arguments maksāt nodokļus ir tad netiktu celti nodokļi tad gan iedzīvotājiem un uzņēmējiem būtu pašiem labāk , vieglāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas