Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tuvākajās dienās nenosauks e – lietu ministra kandidātu

Tuvāko dienu laikā ZZS nenosauks e – lietu ministra kandidātu no amata aizgājušās Inas Gudeles vietā, Dienu informēja Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis pēc partijas valdes sēdes. Viņš arī noraidīja to, ka apvienības vadība būtu kontekstā ar šo amatu uzrunājusi kādu no brīvdienās presē minētajiem kandidātiem. Atsaucoties uz neoficiāliem avotiem kā pretendenti uz šo posteni aģentūrā LETA bija minēti Viesturs Silenieks, Elmārs Švēde un Uldis Augulis.

No A.Brigmaņa sacītā varēja noprast, ka neviens no minētajiem varētu arī nekandidēt uz šo posteni, lai arī bijušais Saeimas deputāts Uldis Augulis būtu cienīgs kandidāts, viņš vairāk esot piemērots darbam Reģionālās attīstības un pašvaldību, vai Labklājības ministrijās — tagad viņš ir šīs ministrijas parlamentārais sekretārs. V.Silenieks un E.Švēde ieņem labi apmaksātus posteņus, kurus, visticamāk, negribētu mainīt pret citu darbu. A.Brigmanis teica, ka šī nedēļa paies sarunās ar potenciālajiem kandidātiem, kādi esot vairāki, un nedēļas beigās varētu kļūt zināms nākamā kandidāta vārds. ZZS saglabā tiesības deleģēt nākamo e – lietu ministru, teica A.Brigmanis.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas