Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TV spēles joprojām bez regulējuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kvinnata
k
un cikta atkal ples pa vienu zvanu
Ilmārs
I
Vienīgais efekts, kas būs no oficiāli atļautu azartspēļu aizlieguma, būs nelegālu spēļu vietu uzplaukums. Vai to kāds grib? Varbūt jāatceras, kā gāja ASV ar sauso likumu, kā gāja Gorbačovam ar līdzīgām lietām. Tauta atžirga un... sagrāva PSRS... Joks! Ja runā nopietni, cilvēkiem ir vajadzīgas šīs emocijas, adrenalīns. Tas piedod dzīvei garšu! Ja citas cerības mūsu valsts nedod, paliek vismaz tāda... Tikai, vēlreiz saku, neaizmirstiet matemātiku!
hmm
h
Nekas nemainīsies, kamēr cilvēki nekļūs gudrāki. Ja nav kur likt naudu, nevienam jau nevar aizliegt to atdod apķērīgiem biznesmeņiem.
Tablete
T
Manuprāt, aicinājumi zvanīt šīm spēlēm ir pielīdzināmi narkotiku tirgošanai. Tādēļ, lai cik jauks pāris kādam liktos LNT spēles vadītāji, viņi ir un paliek narkotiku tirgotāji.
f-day
f
īsti nesaprotu, kā azartspēli drīkst rādīt televīzijā, kuru skatās ari nepilngadīgie!? ja raidījuma producenti nespēj nodrošināt noteikumus, kas attiecas uz azartspēļu organizēšanu, tad to raidīšana TV ir vienkārši likuma pārkāpums un par to kādam ir jāatbild.
bobs
b
Kādreiz, pārslēdzot kanālus, parādās arī tā Bagātību sala.Ilgāk par dažām sekundēm to nespēju skatīties, jo abām vadītājām, sevišķi Kurusovai, ir tik spalgas balsis,ka nelabi sametas.Vai neviens nepamāca šīs dāmiņas pareizi runāt ēterā?
I
I
Ja Zelta drudzī ir skaidri pateikts, ka tā ir izloze, tad tajos Pirātos &Co jau nu toč tautu vienkārši krāpj, jo uzslēdzot TV, kurā tev prasa, samaksājot X Ls, atbildēt uz elementāru jautājumu un tikt pie iespējas laimēt kaut vai 20 Ls, neviens jau lieku reizi neatgādina, ka atbilde uz to jautājumu NEGARANTĒ pilnīgi neko, izņemot Ls telefona rēķinā...
eis
e
es no sākuma domāju- ka tā ir šausmene- kā tā vadītāja iesmējās-dzinu bērnus gulēt...
Dienism
D
Regulējumu krūšu izmēram arī pie reizes.
Baigie
B
Baigie pupi ....tūlīt izkritīs...??
Ilmārs
I
"Lielais jautājums" iet tādā laikā, kad parasti TV neskatos, taču pāris reižu esmu redzējis. Ļoti garš un stiepts raidījums, vadītāja uzspēlēta un visai nedabiska. Man ir teikuši, ka sazvanīt praktiski nevar, tas jau dabiski, jo cilvēkiem naudu vajag. TV5 neskatos, tādēļ sava viedokļa par Kurusovas vadīto spēli nav, bet cilvēks, kas redzējis, man teica, ka spēle ir vienkārši drausmīga. Savukārt, par "Zelta drudzi" varu teikt, ka Liene un Mārtiņš ir ļoti simpātisks un atraktīvs pāris. Prieks skatīties! Protams, ja cilvēki nav draugos ar matemātiku un varbūtības teoriju, un tāpēc zvana simtiem reižu... tas ir muļķīgi. Nevainojiet spēli! Tad jau par ceļu negadījumiem arī vajadzētu sodīt automašīnas, nevis šoferus.
stop
s
"Padomē skaidro, ka šāds brīdinājums atturētu no zvanīšanas tos spēles dalībniekus, kas neizprot, ka maksas zvans laimes spēlei negarantē vinnestu." - muahahahahhahaha un vietās, kur pārdod loterijas biļetes arī jāizliek liels uzraksts, ka biļetes nopirkšana negarantē laimestu.
n.
n
ja buutu gribeshana, tagad jau vareetu piemeerot atbildiibu "mulkju kjershanas" speelju organizeetaajiem - ir mums gan Negodiigas komercprakses aizlieguma likums, kas skadri regulee ka pirms pakalpojuma piedaavaashanas ir jaasniedz visa buutiskaa informaacija par to, ir arii Informaacijas sabiedriibas pakalpojumu likums, kura prasiibas ir jaaieveero..protams, tur nav noteikts, ka aunu baram ar lieliem burtiem ir jaauzraksta ka varat zaudeet savu naudu un buut atkariigi, bet skaidrus speeles noteikumus tas regulee ljoti skrupulozi.. bet tas jurists kursh paargudri staasta par likumu nepilniibaam vnk atkrataas no darba - lai liek vinju mieraa:))
Pičuks
P
Vai obligāti katrs jauninājums jāpabāž zem likuma, kā iesvētāma draiskule? Kā vārdā? Man šķiet, ka publiskajā telpā pārāk daudz sāk parādīties politiski-ierēdniecisku argumentu. Ir dažādi gadījumi, bet - Ja kādam kaut kas nepatīk, vai patiesi pa kluso jādara viss, lai netīkamo lietu puslegāli likvidētu? Pats TV skatos 1-2 reizes mēnesī (varbūt), BET - kam traucē tas drudzis un sala????
Normunds
N
Man liekas ka raksta autors nav redzejis sis speles.Jo savadak butu dzirdejis ka tiek bridinats ka jamaksa par katru zvanu.Un tas ka cilveki velas vinnet tas jau musu dzives del.Kad nav iespejams nopelnit ieguldot darbu.Zel ka cilvekiem japalaujas uz veiksmi nevis savu prasmi.Bet ja kads aizbildinas ka vins nav zinajis vai vel kadas atrunas izvirza,tad tie ir sikie meli.Lai aizbildinatos par savu azartu.Cilveki negrib redzet realitati ka visas sis speles ir izdevigas tikai to organizatoriem.Tas pats Davis sava intervija ,,KLUBAM,, atzinas ka pats nekad nespele.Jo zina ka vienmer vines tie kas sis speles organize.Lai kadus nolikumus jus rakstitu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas