Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

TV3 un LNT draud vairs nerādīt “Ugunsgrēku” un “Tautas Balsi”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bite
b
a kāda jums starpība ko rāda? nepatīk pārslēdziet kanālu, citiem varbūt patīk ;) ķēmi tādi.! un manuprāt LNT un tv3 ir vienīgie normālākie Latvijas kanāli, pa kuriem rāda daudz maz normālu programmu, bez šiem paliek tikai LTV1 un LTV7 kur rāda tikai hokeju un pārējās hujņas.!
Gaspar
G
Kopš diģitilizācijas uzspiešanas man vispār nav televīzors un liekas ka būs labs laiks kamēr iegādāšos dekoderi, principa dēļ. Vēlāmās programmas kā arī TAUTAS BALSS, NEKĀ PERSONĪGA, UNGUNSGREKS ir/bija pieejamas tīmeklī. Pat pēc labākiem statiskiku variances matemātiskiem parametriem tiešām grūti iedomāties ka uzdotie negatīvie komentāri sasniedz teju ~/>90% no kopējiem komentāriem!
silvestra
s
Izlasiju tos komentarus un liekas ka rakstijuši vienas "partijas" biedri tik vienādi tie ir. Es gan gribu redzēt NEKĀ PERSONĪGA, TOP 10 ,arī UGUNSGRĒKS ir kļuvis labāks kā bija sākumā. Laikam labāki rakstītāji. Ko tad jūs taisaties skatities -tās amerikaņu rīkļurāvēju filmas kur nebeidzams ļaunums un vardarbība?? Vēl neesat tās atskatījušies. Es gan tās negribu.Liekas ka Holivudā aktieru trūkst - vieni un tie paši ģīmji redzami.
fd
f
Nav ne vainas šim seriālam-man patīk un domāju ka viņā ir vairāk sakara kā Hameleonu rotaļās (kas nu jau beidzot beigušās)
Zaļā Bella
Z
Pusi no tiem raidījumiem vajadzētu likvidēt kā šķiru. Degpunktu pirmām kārtām un to muļku murgojumu Ugunsgrēks vajadzētu aizliegt ar likumu. saprotu, aktieri grib nopelnīt, bet tak vajag pieaicināt normālus iestude'tājus nevis runāt kaut ko stulbu, ko paši sadomājuši. NU NEESIET JŪS NEKĀDI ŠEKSPĪRI. Brīžiem pat saturu nevar vairs saprast.
holeera
h
A man tas Ugunsgrēks dziļi vienalga:) Par Tautas balsi gan žēl.
Jānis
J
Tv 3 ir ārzemju kanāls un vēl naudu grib izspiest no Latvijas valsts. LNT unTV 3 savu pastāvēšanas laiku ir viltīgi visu reklamējuši ārzemēm par labu. Atceros, kā Latvijā aizskar kāda ārzemnieka firmas intereses, tā šie kanāli ar putām uz lūpam aizstāv ārzemniekus. Nu Latvijā ārzemnieki visu sagrābuši ar centīgām jūsu pūlēm. Tad ,lai arī jūsu slavētie ārzemnieki maksā jums. Tie jau tie labie, latvieši tos neprot novērtēt.. Manis pēc lai klapē ciet, jo reizēm tik nelabi paliek tā ārzemju slavēšana.
Jānis
J
LNT nav vajadzīgs, kur visādi MILLERI UN VOLMĀRI šiverē 5 reizes rāda vecas filmas, kuras ir redzētas visādi lukturi. Nav ko skatīties.
Absolūtais Nezinītis
A
Piemaksāšu katru mēnesi pa 7,- Ls, tikai paņemiet uz jauko prombūtni "Ugunsgrēku" u.c. draņķus no šīm TV.
kā tad
k
Viņu komercijas noslēpums slēpjas krievu superīgajās filmās, kuras viņiem vienkārši dāvina pretī dodot megalielos krievu subtitrus un netulkotas krikuļu filmas (citās valodās, gan tā nenotik) - virziens lieliski redzems!!! Un vai slēgšanas gadījumā par to pārdzīvotu?????!!!!!
Lasītājs
L
Es ļoti ceru ka lai kādu lēmumu arī pieņemtu valdība TV3 un LNT pārtrauks savu darbību!
opa
o
Uzskatu, ka zaudējot šīs apraides, Latvijas tauta varētu tikai iegūt: Laiku, kad rūpēties un audzināt jauno paaudzi, rūpēties par vecākiem, rūpēties par apkārtni, lasīt grāmatas un beidzot ieraudzīt šo pasauli atvērtām acīm un saredzēt to. Ir jāpiredz daudz, lai to saprastu.
pensionāre
p
Liela nelaime jau nebūs, ja slēgs šos kanālus, it īpaši TV3. Piemēram, raidījumā "Mājoklis" visu raidījumu ir SPICES reklāma. Līdzīgi "Ugunsgrēkā " vairāk nekā puse no raidījuma laika ir stulba reklāma, pie kam TV3 raidījumus nevar noskatīties atkārtojumos, izgriežot reklāmas. Jācer, ka LATTELEKOM atmaksās saviem skatījumiem izdevumus, kas saistījās ar dekodera iegādi un ikmēneša TV maksu, jo sniegtā pakalpojuma apjoms būs vairāk kā uz pusi samazinājies. Un tā būs turpmāk arī lētāk TV skatīšanās. Lai veicas cita darbiņa meklēšanā!!!
aldis
a
izskatās, ka lnt grib pastāvēt uz valsts rēķina, lai iet prom, šāda šantāža nav pieļaujama. principā vairs neskatīšos lnt.
Aina
A
Vēl varētu nerādīt LNT/PLL ziņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas