Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

TV5 neierodas uz sarunām ar NRTP par raidījumu Bez cenzūras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es 2
E
Ko tas mamikins te mocās, var taču braukt uz Krieviju un beidzot būt laimīgs. Nu kāpēc viņi visi te mocās šajā kļūdas valstī???? Mazohisms vai?
Wit
W
> Var redzēt, ka 18 gadu veikta integrācija tikai palika uz papīra un nedeva reālu rezultātu. 18 gadu laikā krieviem ir teikts, ka viņi šeit ir okupanti, pēc tam tikai idiots var cerēt, ka krieviem tas palīdzētu mīlēt šo valsti. Es mīlu šo zemi, bet ienīstu šo valsti - tāda lūk ir attieksme. Par naida kurināšanu - par nerunājot par DDD avīzi - arī pati Diena, Latvijas avīze u.c. - dara to pašu, kurina naidu latviešiem pret krieviem. Vesti Segodnja - kurina naidu pret latviešiem. Rezultātā - mūsu valsts ir tur, kur ir...
aa
a
Pilnīgi piekrītu JETam, problēma tik tiešām nav formulējumā, bet sniegtajās atbildēs. Šādi rezultāti parāda reālo sabiedrības daļas noskaņojumu pret valsts svētkiem un valsti kā tādu. Var redzēt, ka 18 gadu veikta integrācija tikai palika uz papīra un nedeva reālu rezultātu. Agri vai vēlu tas izpaudīsies nopietnākās problēmās. Tam Kļockinam jau vecuma marasms ir iestājies, sen ir laiks iet pensijā. Kad viņš runā tāds iespaids, ka ar vienu kāju jau kapā stāv. Savā ziņā par Brežņevu atgādina.
pionieris
p
Kur tad dzeris, senais un ekonomists, kas vienmēr Saskaņas centru un draudzību ar Putina Krieviju aizstāv?
jet
j
Mamiks man simpatizē. Viņš nav lēts žurnālists un uzdot precīzus jautājumus. Tas, ka viņš aizskar nepatīkamu tēmu, latviešu un krievu nacionālās attiecības Latvijā, ir tikai apsveicami, jo daudziem tas ir tabu. Vai labāk būtu izlikties, ka problēmas nav? Neesmu redzējis šo raidījumu, bet par jautājumu runājot, tajā nav pilnīgi nekā aizvainojoša. Aizvainojošas ir atbildes (4/5 paši redzat, ko izvēlas). Bet tajā jau neviens problēmu redzēt nevēlas. Vai Mamikinam tiek pārmests, ka viņš visiem atklāti parāda - 18.novembrī daļa iedzīvotāju uzskata, ka valsts neatkarība ir liktenīga kļūda, t.i., tā nav svētku diena, bet traģēdija? Aicinu noņemt reiz rozā brilles un paskatieties patiesībai acīs pat ja tā ir nepatīkama.
jurka
j
tas ir smieklīgi, ka Latvijā ir šāda diskusija, bet, ja paskatās apkārt, tad smiekli vairs nenāk...
rinkkii apkaart
r
Par neatkarību Mamikina jautājums bija labs,bet nepilnīgs, Abas reizes bija - tā laika Krievijas vājums. +++ tas tikai pieraada, ka Krievija vislielaakais ljaunums "muusu pusee".
populists
p
Vai nu kas vainīgs, tas bailīgs jeb ,mamikinam tādas lietas ir po**j.
!
!
Kas smukāks: -20 grādos apsalis un stipri piedzēries Mamikins, vai vannā guļošs, viegli iereibis Mamikins, vai varbūt Mamikins, kas tiešajā ēterā dzemdē kalnu? Zvani, tikai 31 santīms par Mamikinu no tevis jau šodien.
un
u
1918.gada bardaka nebūtu bijis, ja Krievija neiesauktu latviešus savā armijā.
un
u
Anglija pēc kara zaudēja visas kolonijas, vai tas bija Anglijas vājums? Krievija joprojām nevar atteikties no koloniālās politikas, vai tas ir Krievijas spēks? Laikam, tomēr vājums, vēlēšanās palikt 19.gadsimtā.
a13
a
Par neatkarību Mamikina jautājums bija labs,bet nepilnīgs, Abas reizes bija - tā laika Krievijas vājums. 1918. latvieši sarīkoja kārtīgu bardaku, 1991. pietika padziedāt.
Šampēteris
Š
Mamikina viedokli mēs jau zinām - citu viedoklis viņam neinteresē.
rinkii apkaart
r
Un, ka shajaa situaacijaa lai pasaku, ka miilu krievus? :)
RUNCIS ,kuru , VISI ZIN!!!
R
A...ZVEERT ŠO PRETVALSTISKO KANTORI , KUR VISS N,,,,TIEK KRIEVU VALODAA , N..ST AR LATVIJAS KANGARIEM !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas