Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Tverijons: ja jaunā valdība būs balstīta uz partiju ambīcijām, tā būs ļoti nestabila

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
kāpēc nav vaidi ,ka tagad parex rezultātā valsts atrodas faktiski uz bankrota robežas un ,ka lielākā daļa tā saucamo lielo investoru naudas aizplūda Krievijas virzienā??? No bankas ,kur ārkārtīgi lielai valsts un pašvaldību uzņēmumiem bija jaatver (jeb tika pavēlēts atvert!?) LC laikā konti? Kur tad bija Tverjons, lai risinātu tā sakot katastrofālos ekonomiskos jautājumus???
labāk
l
lai Tverjons atceras kā publiski 100% apliecināja jeb pareģoja to, ka Baltijas valstis nekādā gadījumā neskaršot Banku krīze, jo ejam "savu ceļu".... tieši kādu mēnesi pirms Parex lielajiem brīnumiem
Kas atbildes?
K
Jāizlasa šo rakstu: „Par politisko atbildibu vai bezatbildību” -
urciks
u
Iteresanti kā Tverijons reaģētu , ja visu budžeta iestādēs strādājošo algas, sociālos pabalstus, pensijas utt nolemtu maksāt tikai uz kontiem valstij piederošās bankās? Gan jau ka ārdītos kā nelabais, jo pāris miljardi gadā apgrozāmo līdzekļu ietu gar degunu...Tad par ambīcijām vairs nemurmulētu.
!
!
Šo lobētāju sen vajadzētu ignorēt, tikai skatīties viņam uz nagiem, lai pārāk neizvēršas. Tas nav viedoklis, tā ir lekcija nevietā.
goracio
g
Teodors-vismaz viens sakarīgs džeks Latvijā ir kura vārdos vērts ieklausīties, bet protams arī nelatvietis...
šņaga
š
Tedis būtu labāk turējis muti. Paskatīsimies uz viņa pārstāvētajām bankām. Banku analītiķi runā, ka jāveic strukturālās reformas, ka jāsavelk jostas un jāsamazina izmaksas. Viss jau būtu ļoti labi un pareizi. Bet - tiklīdz uz banku aiziet kredītņēmejs un saka, ka ir viņam savilkta josta un samazināti ienākumi, tā ko dara banka? Pārskatot līguma nosacījumus, palielina procentus likmes! Kura banka pēdējos 2 gados ir samazinājusi pakalpojumu tarifus klientiem? Algas darbiniekiem ir samazinājuši gandrīz visi, bet tarifus praktiski neviens.
Vēl ir mainījies Tavs niks komentāros :)
Citādi nemaz nevar būt!
C
Tie taču ir tie paši politiķi,kas samazināja pensijas,skolotāju un policistu algas,bērnu pabalstus! Mainījies ir vienīgi nosaukums!
latgaļs
l
Jā, tiktiešām drrrausmīgi, pilnīgi neiedomājami trīs ultimāti Saskaņas centram - atzīt okupācijas faktu, atteikties no divvalodības versijas un sadarbības ar „Vienoto Krieviju”! Un viss tas kautkādu šauru vienas partijas materiālo interešu vādā! Drrrausmas! Biškeka! Tikai Biškeka var glābt valsti no nozagšanas ko ieplānojuši Vislatvieši! :D
.....
.
Tverijona kungs arī teica, 2008. gada 8. oktobrī, intervijā Latvijas avīzei: "– Banku stāvoklis ir vairāk nekā stabils. Un par to liecina dažādi svarīgi cipari. ... Tādēļ varu droši apgalvot, ka nevienai bankai nepatikšanas nedraud."
???
?
Bet uz ko citu parlamentārā demokrātijā var būt balstīta valdība?
vecis
v
Ak tad "Visu Latvijai" ir interešu grupa, kas tagad nozog valsti?!! Tik pretīgus melus pat Šlesers neatļāvās. Diez, kura partija pēc Tverjoņa uzskatiem tad ir tie labie, kas rūpēsies par valsti? Nav šaubu ka Urbanovičs, kurš rīkos te Biškeku, un pārējie ušakovieši kas viesīs divvalodību un nodrošinās krievu privilēģijas. Pretīgi, ka šāds Kremļa angažēts urla pie mums kontrolē bankas un vēl atļaujas demagoģēt par to kas nozadzis valsti!
filozofs
f
diemžeel mums nav valsts partijas , bet privaatpartijas ar to iipašniekiem premjeru kandidaatiem , vienotiiba ir grupeejums , kaada runa var buut par strukturaalaam reformaam , taa faktiski buutu astoņkaaja taustekļu apcirpšana , ja tagad jaunaa koaliicija šajaa virzienaa neko neuzzsaaks , tad tas noraadiis uz viņas vajumu , kaa jau teicu ZZS ir šiis koaliicijas mellais zirdziņš, kura jaatnieks ir ļoti glums, ar ieveerojamu pieredzi eenu ekonomikas un korupcijas jomaa....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas