Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ugunsgrēkā izdedzis kūdras cehs Līvbērzes pagastā

Aizvadītās diennakts laikā Latvijā notikuši 16 ugunsgrēki, lielā platībā izdedzis Kaigu kūdras purva cehs, taču cilvēki ugunsgrēkos nav cietuši, informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kopumā glābēji devušies 39 izbraukumos - uz 16 ugunsgrēkiem un uz deviņiem glābšanas darbiem, saņemti arī septiņi maldinoši zvani.

VUGD informēja, ka aizvadītajā diennaktī Līvbērzes pagastā dedzis Kaigu kūdras purva ceha sienu siltināmais materiāls, kas bija piesūcies ar kūdras putekļiem. Izdegusī platība ir diezgan plaša – 500 kvadrātmetru. Kopējā ceha platība ir divi tūkstoši kvadrātmetru. Ugunsgrēkam tika izsludināta paaugstināta bīstamība. Uz notikuma vietu izbrauca piecas ugunsdzēsēju autocisternas. Ugunsgrēks tika likvidēts sestdienas pēcpusdienā plkst.15:04.

Viens izbraukums glābējiem diennakts laikā saistīts ar nolūzuša koka novākšanu no ceļa braucamās daļas. Tika atbrīvota brauktuve uz Salaspils - Babītes ceļa 37.kilometrā.

Rīgā no kāda nama jumta Tērbatas ielā noņemta plāksne, kas apdraudēja gājējus. Tāpat Rīgā palīdzēts kādam vīrietim, kurš nav varējis atvērt savas automašīnas durvis. Mašīnā atradās bērns.

Daugavpils novada Naujienas pagastā uz jumta bija apgāzusies vieglā automašīna. VUGD nav informācijas par avārijā cietušajiem.

Glābēji aizvadītās diennakts laikā palīdzējuši arī kādam zirgam lauku mājās Viļakas novada Šķilbēnu pagastā. Zirgs bija iesprūdis kūtī un nav varējis pats piecelties.

Savukārt Valmierā bija jāglābj kāds vīrietis, kurš bija iesprūdis savā vannasistabā un glābējiem, lai viņu atbrīvotu, nācās demontēt tualetes podu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas