Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ulmanis aicina Vīķi-Freibergu uz sarunām par jaunas partijas veidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
draugs
d
Nu jebkurā gadījumā, ja eksprezidente nodibinātu partiju, tad domāju ka šī partija aizņemtu vismaz 85 % saeimā., jo tautai Freibergas k-ndze ļoti patīk un vinji uzticas vinai.
Bins
B
Cerība mirst pēdējā... Lai dzīvo cerība !
Terorists
T
Skan jauki,bet kas būs partijas kodols.Tie paši izbijušie,jo ņemot vērā LR pieredzi partiju veidošanas postulātus nevar ieraudzīt jaunas sejas.Aiz lokumatīvēm tukši vagoni.Partiju daudz,bet...... .Tā kā neticās kad arī no šīs operas kas iznāks.
Pļovkins
P
Tu savā atjautībā stipri vien atgādini mūsu pirmo pēcpadomju ārlietu ministru Jurkānu, kurš vienlaikus spēja apvienot Latvijas neatkarības pozitīvo vērtējumu ar padomju okupācijas fakta apšaubīšanu !
vērotājs
v
Zatlers izteica cerību, ka nākamais prezidents viņam uzdos "kādu lielu, prezidentālu uzdevumu, kuru es varēšu veikt vai nu Latvijā, vai aizstāvot Latvijas intereses starptautiski pasaulē, un turpināt to, ko es esmu iesācis un palīdzēt tai brīdī tam, kurš ir prezidents". ---------------------------------------------- --------------------------------------- Nav gan saprotams, par kādu "nākamo prezidentu" iet runa - valsts vai ministru prezidentu.
Nav ar ko veidot partiju?
N
Bet var ar gudriem Interneta korifejiem? Ar tanti Sidru.
Uldis
U
Nav mums to cilvēku resursu vēl vienai jaunai partijai. Ja spētu apvienot labāko šobrīd topošās partijas, varbūt vienai normālai spētu salasīt. Bet līderu ambīcijas?
IS
I
kurš to Ulmani atkal izracis? Ambīcijas jau viņam netrūkst, un kauna arī ne. Vaira savukārt noilgojusies pēc uzmanības - Latvija palikusi bez karalienes. Šitam duetam vēlēšanās labi ies.
Jānis
J
Nedomāju, ka G.Ulmanis ar savu personību varētu ieinteresēt potenciālos vēlētājus. Pārāk neskaidri politiskie uzstādījumi, neskaidras finansiālas darbības iepriekš. Uz ko tad šis kungs aicinātu? Ne jau uz pretkurupcijas cīņu. Neizskatās, ka viņš būtu liels demokrāts, ja jau uz referendumu neies.
bm
b
Nakts aicina dienu uz sarunām...
es teiktu
e
breidzot jāmaina valsts iekārta, pietiek ar berezovsku iļjiču komunismu...nesanāk. Ij lembergs par kropli palika zagdams, ij citi paliks............
Zigurds
Z
Guntim Ulmanim jau ir sava partiju, kuru komentētājs Ozoliņš precīzi definēja kā Gazprom krievu hokeja kliķi. VVF lielākā vaina ir tā, ka viņa padevās veselam baram kliķes piesūtītiem padomniekiem. Bet VZ nesen bija pareizā laikā un pareizā vieta - uz Kremerata Baltica koncertu Domā. Patiesībā VZ vēl neapzinās kas viņš ir un ko var, drīkst. Pagaidām latviešu uzdevums īr padzīt valdošo kliķi, ejot balsot. Un tad domāt kā vēlreiz neiekrist bedrē.
m
m
kops VVF atdeva Abreni, man vinja riebjas...
pamela
p
Lietussargu īpašnieki,"sorosīti",t.i.,CITĀDI domajošie kā NRA,Hūte ,TP un Ko!Jūs smagi maldaties,ja domajat,ka Guntis Rumpītis /tieši Rumpītis,jo tā ir viņa īstā būtība/ kā joku palaida pīli par partiju ar VVF.Tā sava veida aptauja un reakcijas gaidas,BET esmu pārliecināta,ka intelekta ziņā negazpromizējusies,ne hokejizējusies,ne celtnieciskojusies ,VVF tādu nieku jau nu saprot,ka ejot kopā ar Rumpīti,tas ir milzīgs laukakmens uz kakla un dziļa,dziļa dzelme politikā.Guntis taču Valdi pirms inaugurācijas mācīja mest bumbu grozā.KO TAS varētu nozīmēt - intelekta treniņu?VVF bija VAJADZĪGA Latvijai ar savu augsto intelektu un sakariem Rietumos ,kamēr Latvija iestājās ES,NATO,jo tur Rumpītis būtu Ķeņča lomā.Zatlers ir ,bija un B ŪS NULLE kā Prezidents.Palasiet Sestdienā kas viņam dod PADOMUS - prečzine Lilita!!!Triju Prezidentu intervijās vispār kārtejo reizi Zatlers - ŪNIKUMS .Šķiet,ka viņu speciāli atstāj Lilitas apmācībā lai valsti blamētu.M.Riekstiņ u.c. vai jums nav kauns par TĀDU!Prezidentu?Lilummānija gan ir uzaudzēta.Nu jau ZAtlers gatavs starptautiskiem ūdeņiem.Politmafijai nav vajadzīgs stiprs,zinošs Prezidents.Tapēc viņi ļauj Zatleram pašam par savām muļķībām priecāties.
eeelmars
e
Niecība, pēc tāda teksta Tev vēstures mēslainē vieta. Piedalīšanās referendumā IR pilsoņa pienākums. Tiesības mums patīk tik pienākumus negribas. "Bijušais valsts prezidents Guntis Ulmanis nepiedalīsies nevienā no šā gada augustā gaidāmajiem referendumiem. LTV raidījumam 100. pants viņš atzina, ka referendums drīzāk ir signāls politiķiem, nevis reāls darbības instruments. "

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas