Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ulmanis: Ar vēlēšanām Latvijā noslēdzies divkopienu sabiedrības izveidošanās process

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pātaga
P
Zatlers oriientēts uz Sarosītiem....Kosmopolītismu!
haralds
h
paceļās loģistisks jautājums - kad iesākās divkopienu sabiedrības izveidošanās process? kāda nolaidīsies atbilde?
atbilde
a
16-17.gadsimtā
  • 3
  • 0
zxs
z
Vēlēties lai būtu labāk būtu nāves spriedums Latvijai un latviešiem,varam priecāties par to kā ir,ja būtu labāk Latvija jau sen būtu pilna ar bijušās savienības radiem un melnajiem ,kas meklē patvērumu Skandināvijā,mūsu laime ir nelaimē ,laiDievs mūs visus svētī!
haralds
h
analītiķis! :D
Dr.xy
D
Sis nepartrauktas diskusijas par krievu valodu,ka otro Valsts valodu,ir pilnigi nevajadzigas. Okupantiem NAV ne juridiska, ne poltiska pamata kaut ko tadu pieprasit.Krievi NEKAD nav bijusi Latvijas pamatiedzivotaji,un tie kuri,vel pasreiz ,atrodas Latvija ir no Launuma Imperijas iesutitie ,rusifikacijas parstavji ,5.kolona-okupanti.Tos,kuri neatdzist Latvijas Valsti,un pamatnacijas tiesibas,ir jaizraida no Latvijas, ka pretvalstiski elementi. Vinu vadonus no SC,PCTVL jasoda par Valsts nodevibu,tapat ka vel dazi vinu atbalstitaji no latviesu vidus.
kalabracionists
k
Ciitigi kalpojam Hitleram - Ienaaca krievi , tikpat ciitigi saakam kalpot krieviem! Jautajums - kas mees esam?
dddd
d
Spriedze un neuzticiba divu kopienu starpa turpmakajos gados pieaugs. Diemzel viglpratigi spelejoties ar demokratiju visi PSRS laikos sabraukusie kolonisti ir sanemusi Latvijas pilsonibu. Nav noslepums ka vini ir naidigi noskanoti pret Eiropu pret Latviju. Ari nav noslepums ka Latviesi bez kaujas soreiz Latviju Krievijai neatdos.
antiņam "dddd"
a
visi PSRS laikos sabraukusie kolonisti ir sanemusi Latvijas pilsonibu. ----------------------------------- Un nepilsoņi kad sabrauca - Latvijas neatkarības laikos?
  • 2
  • 0
sirmais
s
Ulmanis ir viens no galvenajiem divkopienas arhitektiem.Tādi veļas mājas priekšnieki ir ar pieredzi okupantu zābaku mazgāšanā.
logiski
l
Atvērts tiks tikai tam, kas klauvē. Pagaidām jūsu klauvēšana ir pārāk klusa.
aklajiem
a
Muļķu loģika. Protams, ka tā nav taisnība.
m.
m
Vienīgais taisnīgais risinājums ir deokupācijas un dekolonizācijas veikšana. Okupantiem un kolonistiem jāaizvācas no Latvijas!
x
x
Usakovs strada Maskavas laba, visa ta krievu banda tiek barota no vietejo oligarhu un Maskavas rokas, Usakovs ir vel sliktaks par okupantu vins aktivi darbojas lai Latviju atkal varetu okupet Moskali, Usakova runas trakojosa pula prieksa izgreznojusies ar Krievijas simboliku 9 maija to pierada.
Troll
T
Gunti, ko tu parakstīji, kad abi ar Birkavu braucāt pie Jelcina? Uz ko jūs abi cerējāt, ka drīz atpakaļ Krievijā?
JANIS
J
Bet, Ulmani, iedomājieties, ko nozīmē vienai vecai tantīņai dzirdēt, ka viņa ir fašists, Jums vairāk interesē, kā jūtas jaunais Ušakovs! Un padomājiet, kāpēc atkarībā no izpildītājiem, nodarījumus, ko citkārt apzīmē ar apgānīšanu, nosauc par svešas mantas bojāšanu!
?
?
kāda divkopienu valsts? Līdz 1940.gadam krievi Latvijā bija 5%, tagad ir 30%. Vai nevienam nav skaidrs, ka šo 25% civilokupantu balsis vispār nav ņemamas vērā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas