Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ulmanis atteicis Vienotībai, sakot, ka politikā neies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nja
n
mēs vēl labas lietas darīsim kopā,» izteicās G.Ulmanis. -------------------------------------------- ja, ja.. ja Dievs jūs nenospers!
Es
E
Tautas partija vienmēr visu pērk par naudu. Sapnī redzēju, ka Raimondu Paulu viņi savulaik iegādājās par 500 tūkstošiem ASV dolāru. Un par to diezgan plaši pašu politiķu aprindās toreiz runāja. Helēnai Demakovai arī bija raksturīgi teksti - par tiem nav ko uztraukties, tos mēs nopirksim un tml.
šitam vajag daudz naudas
š
un viņš taču no komunistu sektas. Zombijs. BET DIEVS IR. REDZĒSIET.
neaizmirstulīte
n
Ceru, ka mēs spēsim izglābt viņa reputāciju, lai nebūtu melots par to neiešanu politikā.
J.Biotops
J
Vai nevienam nerodas jautājums – kāda vella pēc (uz kāda mārrutka) tāds rumpītis ar uzvārdu tik svētai „Vienotībai” bija vajadzīgs? Un – vai piekritis, šis izrādītos citādāks, kā tagad?
:-)
:
nopirkts! unlabi, ka tā jo godu viņš nedara nevienam!
jupis
j
Ko domājat, bet bet ēst ta vakariņas Vincentā uz citu rēķina gribas!
iciks
i
Ulmanis paspēj visur- vakar piedalījās ebreju pasākumā , kad atklāja Natana Barkana ielu un likvidēja Mazo Lāčplēša ielu. Kas maksā, tas pasūta mūziku.
KLM
K
..ka vinjam piedaavaaja money ...................................................... ............. varbūt money varbūt drink kad ielej
Čiko
Č
Ulmanis tagad mētājas,kā veca nauda.Nezin vairs,kā nu izrādīties,ka tik par viņu neaizmirstu.Nu neaizmirsīsim,neaizmirsīsim,tikai mazāk vajag runāt muļķības.Bet vislabāk,nerunāt nemaz. Nu kam ir vajadzīgi veca,slima cilvēka murgi.
s
s
:) lietishkjs piedaavaajums skan, ka vinjam piedaavaaja money. :) Labi, ka shis vecais neuzkjeeraas uz sho abu piedaavaajuma.
Viesulis
V
Man žēl Gunčas - vecs un slims, iedomājies, ka tiešām vadīs mafiju un varēs kaut ko iestāstīt Bārdam un Atslēdzniekam!? No teksta jau var ļoti labi saprast, ka Prostitūtas, liekuļi un laupītāji vienkārši izteica labāku finansiālu piedāvājumu, lai par bildi ieliktu "vislielāko kretīnu"! Prostitūtu, liekuļu un laupītāju kustība varēja to savu nolaupīto zīmi salikt visās vietās, lai labāk varētu ar sapuvušām olām trāpīt!
K-K
K
... Tadam var ticet ... ?!
un
u
To es dzirdēju kādā TV intervijā, ka politikā šis neiešot.
rolis
r
Aizmirsi turpināt*un smaidīdama es grēkā grimšu zem AŠ2 vakarā*.Tā nu lūk paiet pasaules godība,ka ir gatavs likties zem jeb kura(atradies lielā kuģa labākais un godīgākais kapteinis).Sāk izpauzties vecuma marasms,tas pats arī pensionāru priekšsēdi.Interesanti zināt kā viņa panāks parakstīto vienošanos izpildi???,nošaus visus PLL deputātus(ja tiks saeimā vai valdībā)par meliem???Laikam jau arī pate grib pasmelt no lielā katla(valsts),pēc sejas izskatās tāda gluma.Varbūt maldos,bet tas,ka cenšas nosūkt pensionāru balsis PLL zagļiem un shēmotājiem,tas ir acīm redzams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas