Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Ulmanis: Dombrovskis un Repše apjukuši; Lembergs, Šķēle, Šlesers mīl politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZZ
Z
Kauns žurnālistiem, kas izmanto slimu cilvēku, lai, izmantojot viņa vārdu, taisītu sensācijas. Saprotu,ka žurnālistiem ētika ir sveša, un viņi to turpinās darīt, bet vismaz ceru, ka lasītāji visādus žurnālistu izzinātos G.Ulmaņa viedokļus nekad neņems nopietni.
zeeninsh
z
muļķis bija, muļķis palika // pat nevar saprast kurš lielaaks pajoliņš: Ulmanis vai Zatlers
hus
h
skiet, biedrs rumpiitis ir apjucis visu muuzu, it seviski, kad no sadziives pakalpojumu kombinaata darbinieka kluva par t.s.prezidentu.
jenots
j
Gunti ! ka tu tapi par miljonaru L. tauta grib zinat kaut lielaka daļa zin,,nelietis
NEPALIEC PAR CŪKU
N
NEKAD NEBALSO PAR KAMPĒJCŪKĀM , NETAUTAS PARTIJU .............
hmmm
h
Bijušo avīzes redaktori ir nepieklājīgi nosaukt par baltu lapu - skan pārāk simboliski.
b.Rumpītis
b
Es pats neesmu balta lapa - ticiet un uzticieties man!
Patiesiba
P
Ulmanis spele kartis, cupojas hokeja macos, dodas medibas....ar visiem Latvijas lielakajiem apzadzejiem un shemotajiem. Tas nozimee vins ir no tas pasas kastas, ed no tas pasas siles un par valsti un tautu vinam ir nosplauties! Nozelojamais demagogs! Kluvis par miljonaru pec pabusanas prezidenta amataa! Vai tur nebutu darbs KNABAm
Vutaalijs.
V
Ulmani! Man liekaas, ka tiessi tu esi apjucis joprojaam. Tev ssis apjukums nav atgaajis veel ssodien, peec taa, ka biji aizbraucis uz Maskavu saskannot liigumu par Krievijas karaspeeka izvessanu, bez tiesiibaam to parakstiit. Bet tu patvariigi to izdariiji, iekllaujot liigumaa atrunas, ka karaviiri ar tehniku izbrauc, bet virsnieki ar ggimeneem paliek. Peec plosta ar Jelcinu laikam praata skaidriiba bija aptumssota.
Šampēteris
Š
Gunča tēlo spriestspējīgu. Par cik ? Šķēles un Lemberga mīlestībai uz politiku motivācija viena - vara kā drošības līdzeklis.
Vientulais vilks
V
Gunca,nu ludzu nelien masu medijos ,neapkauno KARLI ULMANI.Tavi miljoni ir nozagti nodoklu maksatajiem..
milics
m
Ne jau nu Ulmanim ir jāprasa padomi un viņa domas, jo analizējot viņa darbību prezidenta amatā, varam secināt, ka tādas viņam nemaz nav, bet ir bijusi vēlēšanās iztapt saviem maizes devējiem.Ja jau cilvēks var atvainoties starptautiskā mērogā par procesiem, k,uri nemaz nav notikusi, tad te nemaz daudz jādomā par šo cilvēku-lelli.Arī nosaucot trīs Latvijas aplaupītājus un rusifikātorus par labiem cilvēkiem,parāda tikai to, ka tāds cilvēks ir vienkārši jānicina un savām turpmākām paaudzēm jārāda kā sliktais piemērs, kādi cilvēki Latvijā ir bijuši pie Latvijas cilvēku likteņu noteicējiem, negatīvā nozīmē.
Si Si
S
Ko šis bijušais padomju laika kurpnieku direktors muld. Ja viņš radu dēļ nebūtu iecelts par prezidentu, tad neviens šo vīreli ar uzvārdu Rumpītis vispār nezinātu, jo viņš patiešām tā arī palika Latvijai kā balta lapa. Arī šodien viņam labāk klusēt nevis gvelzt kaut ko dumju. Vai viņš to patiešām nesaprot.
Sirmais
S
Diena; šaibu, šaibu ''ģinamo''
No tiesas
N
No kuras MISKASTES šis vecis izlīdis? Un vēl tik pārgudri vāvuļo! STULBENI, kad pats biji pie teikšanas, tad pārbīlī no škēles pakaļa slapja bija ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas