Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ulmanis esot aicinājis Šķēli "izstāstīt taisnību"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rieciens
R
Beidziet nu melst pa tukšo, mīļie tautieši. Izmazgājiet tik zobus, izgludiniet rītdienai bikses, un marš gulēt. Rīt atkal darba diena! ps. Ar labu nakti vietā es jums novēlēšu fakjū! (angļu valodas atsvaidzināšanai, bez tās šodien nu nekur. Mēs jau nu ar Kikī to vislabāk zinām: mājīgajā Gārnsijas salā pa latviski runā ļoti švaki).
niknā Marija
n
Jā, sirsnīgs vīrs šis bijušais prezidents. Kā tēvs palaidņu puikām. Lai taču atdzīstās, tad nobučo roku cienīgtēvam un piedošana rokā. Laikam jau AŠ2 un Lembim tiešām ūdens smeļas mutē, ja no atvilknēm jāvelk laukā novadējušies personāži. Ja jau viņi dabūs vairākumu vēlēšanāsun uztaisīs savu Saskaņa par labu Latviju, tad to arī būsim pelnījuši. Tik tad nav ko skriet un jandāliņu taisīt, kad kārtējo reizi attapsies, ka ir piečakarēti.
Sirmais
S
Ulmanis ir vienkārši liels nekauņa,tik muļķis kā izsaktās pēc pēdējām runām, viņš taču nevarētu būt. Vienīgais loģiskais skaidrojums ir nauda ,dikti jau gribēja pelnīt hokeja biznesā, bet tur vajag mācēt, toties Šloseri un Šķēļi krietni maksās par burbuļu pūšanu.
ZINATAJA
Z
kads naivums vina vecuma un sie tev atzisies, ka skele nozaga 24G kreditu ko? tiesam ulmani tev ar pratinu nav viss kartiba> tad jau aicini skeli pie kafijas galda lai nu sis atzistas.
"politiķis"
&
Andrit, nu luuuuuuudzu izstasti taisnibu! luudzu!
pamela
p
Vairāk jau nekas nav jāpierāda vai jāapliecina,JO šī intervija 100% pierāda,ka mainījies nav (AŠ)2 ,BET viņi nopirkuši izmainīto bijušo Prezidentu,JO neticu,ka Ulmanis neko neredz un nedzird KAS notiek valstī un KĀ vērtē (AŠ)2 TAUTA.,ne Eķa uzpirktās marionetes. Es mēģinu nepieļaut,ka Ulmanis pats runā un klārē "VISU TAISNĪBU"! Vairāk kā nožēlojami,jo,ja Šķēle izstāstīs TAISNĪBU,viņš SĒDĒS! Roka roku mazgā,abas - MELNAS!
:)))
:
Tikpat labi varēja palūgt atdot mistiskos 3 miljonus.
LV
L
Par labāku Latviju ? Kam/
q
q
"Tomēr vienlaikus viņš par A.Šleseru izteicās arī tā: "Piemēram, Ainārs Šlesers. Nu, kur ir vēl intensīvāks politiķis, kas grib reāli strādāt? Nu, pasakiet, ko Šlesers ir nozadzis?" Sliktāks par muļķi ir muļķis ar iniciatīvu un darbotiesgribēšanu.
q
q
Kam gan nav pie d., uz ko aicinājis viens jamps otru.
K-K
K
... Kauns par manas valsts eks P... !!!!
ha ha ha ha ha ha
h
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Skeleim runat taisnibu ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
vecis
v
tā jau tie latvieši noēd viens otru, kamēr " citu tautību veiksmīgie banķieri " no valsts ķešas pagrāb 5 milj vien procentos par gadu vēl pēc sava "projekta" nogrimšanas
Skalbe
S
Bagātais Ansis nekad vēl nebij bijis tik tuvu laimei kā šinī brīdī, bet taisni šinī brīdī vērdiņš izkrita viņam no rokām un ievēlās ūdenī. Un avota dibenā uz baltā mutuļa, kas nerimstoši nāca no zemes augšā, šūpodamies pacēlās sarkans velniņš un smiedamies izplēta rokas. “ Uz redzēšanos, Ansi,” viņš locīdamies smējās, un viņa vārdi nāca no avota dibena augšā kā sarkani burbuļi. “Nu es esmu tīrs, un tu vari iet, man vairs tevis nevajaga. Viss, kas man bij virsū, nu ir pie tavām rokām. redz, kādu tu mani esi noberzis sārtu! He, tu gan domāji, ka tu biji kungs? He, he, he, kungs biju es, tu - mazgāji man muguru. Es zinu, Ansi, tu sapņoji reiz par lielu un laimīgu dzīvi, bet ko tu darīji? Ko tu darīji? Visu mūžu tu berzi nabaga velniņu. Tu gribēji būt kungs, bet biji un paliki tikai pirtnieks, pirtnieks! ... ”
Lelle
L
Ulmanim tagad ir jādodas uz tiesu palīdzēt Šķēlem izstāstīt taisnību par digitalizāciju...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas