Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ulmanis mudina Zatleru atklāt lēmumu par otro prezidēšanas termiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vaimanudieniņ
V
Kalniete nebūs, būs Repše.
un
u
Nebūs Kalniete, nebūs Zatlers, nebūs Kreituse. Esi droša.
Lelle
L
Nu kapēc viņam tīrīšana jātaisa, lai vēl līdz maijam paciešas...Es taču Tev saku, ka Zatlers nebūs, viņš pats vairs nekandidēs, jo ir sapratis, ka tā valsts brūk kopā, pats tīsies , lai nebūtu jāatbild kopā ar taukmūļiem par sastrādāto. Tālākais scenārija arī nav nekāda medusmaize...drīz zaudēsim pilnīgi savu neatkarību.
Lelle
L
Zatlers nebūs, būs Kalniete.
to zelta asara
t
Zatlers ir tikai un tikai par šādu valdību, kas pērk un pārdod krēslusvisur :gan ministrijās, gan pārējiem vadošajiem ierēdnīšiem
zelta asara
z
Valdība pirmoreiz faktiski ir vareni veikla un attapīga! Ja nevar -- solītais! -- griezt pensijas pa tiešo, tās var apgriezt citādi, ja daudz nevar no Latvijā palikušajiem pensīšiem izdabūt ar nekustamā īpašuma nodokļiem, tad ar elektrotarifiem apgriezt pensijas var daudz vērienīgāk! Toties vāji izstrādātā budžeta noēšanai derēs "Latvenergo" peļņas apēšana, koalīcijas partneru uzturēšanai reketierisku "ziedojumu" izsišana un izspiešana no Latvijas Valsts Mežiem, pa kuriem ministrijā atbild it kā Dūklaviņš no ZZS, bet Dombrovskis un Vilks izliksies, ka Excel rūtiņās nekā tāda nav.
Jukums
J
Ulmanis mudina - lai kas tur tālāk arī sekotu, man no šo vārdu salikuma jau vien rodas preteakcija. Protams, ja ar Ulmani mēs saprotam to Rumpīti.
Aivars B.
A
Par tādu atbalstītāju Zatlers droši vien domā- būtu nu turējis muti ciet...
TIKAI NE LATVIJĀ
T
KAS PĒRK MŪS PREZIDENTU UN PAR CIK?????????????????????????????????????AR VISU LILLI
borcinsh
b
un kur tu lien ? - Zatleram tachu ir sieva-Lilita !
borcinsh
b
...tikai tad, kad prezidentam bus statusa - kulturas ministra, un ne - vairak !!! kamer iet, gandriz kriminala cina, par varu - nav ko domat par to ! ( visadi tee kimisk.tirotavas priekshnieki, "piedavas" savu idiotizmu ...)
Voldis
V
GUNTIS ir runājis!!!
cony
c
Atbalstu ļoti Zatlera kungu kā Prezidentu ari nākošam periodam. Pašā sākumā es viņu neatbalstīju,bet ir panācis,ka es savas un zinu daudzu citas domas ir mainījušās,to viņš ir panācis tikai ar savu darbu. Atbalstu arī visus Dombrovska valdības locekļus un ceru uz labiem panākumiem mums visiem.Nedomāju,ka ZZS'ir daudz tādu cilvēku,kas nostātos kaut kādās vai paša interešu pusē,ignorējot Latvijas Valsts vitālās intereses.Patreiz labāku koalīciju domādams neizdomāsi,lūdzu strādājiet merķtiecīgi,asi/cieti un korekti.
KLM
K
Cik ilgi? Ko saka vēlētāji - zemnieki? .................................................. ........................... Zemnieki - vēlētāji lūgtiņ lūdzās Lembergam un Brigmanim - lai šie atkal paliek par kompartijas sekretāriem, solot visiem zemniekiem saulainu dzīvi kolhozos...
Jocīgi
J
Vienotība laikam nejūtas droša, ka nevar nosaukt Zatlera kungu. Zaļzemnieki arī neko nesaka. Nu ir valdība, iet kā pa celmiem. Lembergs ir kārtīgs kaklakungs ZZS partijai. Brigmanis un ministri nav noteicēji partijā, smieklīgi. Lembergs nav deputāts, bet komandē un ZZS klausa. Cik ilgi? Ko saka vēlētāji - zemnieki?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas