Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ulmanis par Brazausku: aizgājis man tuvs draugs un skolotājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
būtu kaunējies!
b
Atradies skolnieks! Nez vai nelaiķis būtu laimīgs to dzirdot... No Ŗumpīša līdz Brauzauskam - kā no sliekas līdz zilonim...
pamela
p
Cik drausmīgi perversi izklausās Ulmaņa mutē teiktais par Brazauski.Nu ne tādu skolnieku šis cienījamais LEITIS ir pelnījis.No Ulmaņa mutes tā ir Brazauska apgānīšana.Kā tā mūsu pelēkā pele sevi grib pasniegt par rēcošu lauvu!Varu iedomāties kādas anekdotes (AŠ)2 ziņģē par veco patmīli. P.S. Rumpītis bija viņa patēva famīlijs.Gunča to pieņēma lai izvairītos no nepatikšanām ar "ULMANI".
klans
k
Būtu interesanti iegūt psihologa izveidotu psiholoģisko portretu cilvēkam, kurš, atsakoties no uzvārda Ulmanis, izvēlas uzvārdu RUMPĪTIS.
Līga
L
Rumpīti,viš tev bija zabutiļņiks,mednību kompanjons un vienas partijas (PSKP) biedrs
nunu
n
varēji jau labāk paklusēt. Par prezidentu tiki, dzīvokli un visādus citādus bonusiņus nopelnīji, nu, kur vēl jālien? Nu, nemāki palikt tautas atmiņās ar godu, vēl šļurā jālien! Pee!
Dr.xy
D
Jautajums" Dienai",cik jus sanemat par Rumpisa reklamesanu,izradot gandriz katru dienu vina foto un vina murgojumus,no cekistiem un Latvijas Valsts izlaupitajiem?!
:((
:
Nē, nudien... Šoreiz nu gan nevajadzēja likt bildi, kurā Ulmanis klāt...
JOZUPS
J
NEZINU VAI GUNTI TEV BIJA SARUNA AR BRAZAUSKI PIRMS VIN,S' AIZGAAJA UZLABAAKIEM MEDIIBU LAUKIEM.VARU TEIKT TIKAI VIENU BRAZUSKIS NOSKUMA TAD KAD TU NOSTAAJIES PRET LIELAAKO TAUTAS DAL,U UN PIEGLAUDIES VALSTS NOZADZEEJIEM UN NODEVEEJIEM.
un
u
Pareizi, ja Krievija neprotas atdot pārņemtos KGB arhīvus par šo valstu noslepkavotiem cilvēkiem. Tā bija okupācija, kad slepkavoja nevainīgus civiliedzīvotājus, kā izteicās Ruslans Jefimovs, profilakses dēļ to vajadzējis darīt un vēl maz slepkavots, ieskaitot bērnus. Vai tā nav slepkavošana, atstāt zīdaiņus bez piliena ūdens? Krievija ir bailīga, baidās atdot arhīvus. Nebaidies, Krievija, kad atklāti runāsi un atdosi arhīvus, tevi sapratīs. Bet pagaidām tu ar ātrumu 157 km stundā acis aizmiegusi nesies projām bezdibenī.
Призыв
П
Как ранее сообщало ИА REGNUM Новости, в июне 2005 года премьер-министр Литвы Альгирдас Бразаускас в интервью национальному радио заявил, что Россия должна возместить Литве ущерб, нанесенный "советской оккупацией". При этом, по мнению Бразаускаса, подобные претензии к России может предъявить не только одна Литва, но и все государства Прибалтики, а также Польша, Венгрия и другие страны. Для того, чтобы все это решалось "цивилизованно", литовский премьер предложил этим странам предпринять "совместные усилия, с участием международных организаций, по урегулированию этого вопроса с Россией".
borcinsh
b
tavejie "skolotaji - lenins-stalins, brezhnews un KGB !!!!
Buks
B
Čja bi korova mičala, no tvoja lučše bi molčala. Kad tevi, Rumpīti-Ulmani, vēl kādreiz ieraudzīšu publiskajā telpā (pēdējoreiz redzēju pie Stradiņu kardioloģijas sētas durvīm), toč pieiešu tev klāt un pateikšu, ko par tevi domāju. Es- par nelabu Latviju. Vismaz- bez taviem sponsoriem.
Lelle
L
Gunti, taisies...nākamais Tu!
Juris
J
Cik gadu bija Brazauskim, jo TV1-76 gadi, šeit 78 gadi, Delfi-77 gadi?
!!!
!
Ulmani - atjēdzies! Kaut gan nu ir par vēlu....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas