Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ulmanis slavē Zatleru, bet Saeimu neatlaistu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
late
l
Vai tad valdībai tie bļauri ļauj strādāt?Ja Repsim neļaus ielikt kādu zagļu aizstāvi,tad atkal tiks valsts šūmēta.Nevaru vairs to izturēt.Lai kretīnu dēļ atkal cieš mūsu vecā labā Rīga ?Skaidrs,ka no tiem grautiņniekiem nevienam nebija mīļa mūsu Rīga.Štokenbergs,lai ākstās Getliņos.
Zatlerim
Z
ZOO
Ulmanim
U
Gļēvulis
Vientulais vilks
V
GUNTI tiesi tava laika sakas LATVIJAS izlauisana Neapkaun sveto KARLA ULMANA vardu un nelien masu sazinas lidzeklos
deaf,
d
Fui,Ulmanis.Tauta bija nabadzigi,Ulmanis neskatos uz tautas problema.Vins miil sava bagatiba
: (
:
Vai cik labi uzzināt, ka Ulmanis ii savādāk būtu rīkojies. : (
drezīnas arī izgāzušās
d
Drezīnas arī ir izgāzušās - * Kučinskis ar savu Nacionālo attīstības plānu - "Cilvēks pirmajā vietā" * Rugāti vietā būtu dēvēt par TP plintnieci * Muižniece klukstēdama totāli izgāzās Dombura raisījumā par Satversmes grozījumiem * Ābiķim izdevīgi tēlot iekšējo opozīciju * Dalbiņš ir tik liela viduvējība, ka grūti raksturot šo fizkultūras skolotāju
Janis ll
J
TAUTA NEEDIET TOS CILVEKUS KAS TAGAD IESTAJAS PAR REFORMAM, EDIET TOS KAS PRETOJAS REFORMAM. Protams visu ko var teikt par Stokenbergu Zatleru Ulmani Pabriku bet tomer tie ir cilveki kas saka ka beidzot pietiek.. ir aizgajis par talu.. valsti ir vajadzigas strukturalas parmainas. Un ir jau pirmie rezultati ir ierosinats likums pret partiju lokmotivem kur piemeram Raimonds Pauls vareja ievilkt saeima veselu lerumu zaglu..
deputāts
d
Nu ko ta tas ķīmiskās tīrītavas direktors vispār tur čiepst,neticu ka viņam vispār rados bija īstā Ulmaņa-domāju ka atkal komunistu politisks ieliktnis.Labāk kāp kalnos un nes kalvitim somas,nekā te muldi
Hmm
H
Necienu Gunti Ulmani un nekad neesmu cienījis
Paa
P
Smiekliigi, par ko vinsh Zatleru slavee ? Par to ka gatavs atlaist saemu? Bet ja jau nevaig atlaist saemu tad par ko slavee? Shitas ir riktiigs dukjotaajs ,tieshi Ulmanis savas miikstchauliibas deelj deva atljauju Bandai uzsaakt latvijas izsaimniekoshanai, un peec Gruutupa ieteikuma iedabuuja Shkjeeli par premjeru!Ne par velti shim labaakie draugi Kalviits un Beerzinsh!
xxx3
x
IR PATIKAMI KA VALSTI ARVIEN VAIRAK POLITIKI RUNA PAR NOPIETNAJAM BROBLEMAM VALSTI. Vienigie kas izliekas ka viss kartiba ir valdiba. PATIKAMI KA ARI G.ULMANIS NORADA UZ NEIESPEJAMO SITUACIJU VALSTI kur ir savairojusas valsts agenturas sekretariati un padomes viena uz otras ka savairojusies birokratu armija noed visu pa pliko. TO KA CILVEKI VALSTI SAK NOPIETNI RUNAT PAR PROBLEMAM rada ceribas ka tiks mainiti likumi kas turpmak nepielaus korupciju un tiks mainiti velesanu likumi kas nepielaus sevi diskreditejosu politiku noklusanu valdiba ka rezultata musu valsts atkal nostasies uz attistibas cela. TAS PROTAMS NEBUS VIEGLI JO TAGADEJA VALDIBA ZVERIGI PRETOSIES.
LVD
L
Politiski bezzobains un bezjēdzīgs muļķis tu esi bijis un paliksi... Un kam tie mēdiji vispār pievērš tev uzmanību..Ak, jā , aiz ieraduma cienīt tavu uzvārdu un attālo radniecību.. Cik gan ilgi var uz to spekulēt? .. Jau pretīgi metas...
Lāpītāja.
L
Man jau smējienu uzdzina šitas Gunčas pateiciens "Ja es būtu Zatlera vietā..utt" Labāk būtu atcerējies sava onkuļa teicienu par palikšanu katram savā vietā.
Andrejs
A
Virsraksts pēc būtības neatbilst rakstā paustajai domai. Tikpat labi varētu būt "Ulmanis būtu mēģinājis vienoties ar koalīciju" vai "Ulmanis uzskata, ka parlaments pieradis pie dīkas dzīves". To, kā TP ir gatava strādāt, jau redzam no vakardienas paziņojuma par ierosinājumu žigli atlaist Saeimu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas