Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Ulmanis: Šlesers ir Latvijas politiķa attīstības un veidošanās vizītkarte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
poliglots
p
Lūdzu nosauc tās 5-6 valodas, ko tavs elks tik perfekti pārvalda.
neaizmirstulīte
n
Paldies, ka nomierināji, jo sanāk, ka Šlesers ar savu izglītības līmeni vismaz nenodedzinās Rīgu.
Kalējs
K
Kā, kaut kāds izbijis padomju kompartijas sekretārs un debīlo okupantu pakalpiņš nekaunās šajā valstī vispār muti vert vaļā! Taisni jābrīnās, cik stulbus radījumus uzņēma kompartijā!
sausmas
s
Un sadam pratu izkukojusam pensionaram, kurs slavee zaglus, mes maksajam pilnu pansiju un glaunus apartamentus!
fix
f
tāpec jau Latvija ir purvā ka Šlesers ir mūsu vizītkarte
Tā nu tas ir...
T
Kas ir tas ir - Šlesers ir Latvijas politiķa, KAMPĒJA ,attīstības un veidošanās vizītkarte. Un sākās viss Rumpīša prezidentūras laikā.
...
.
skumji apzināties, bet vēlreiz pārliecinos, ka vecums tomēr nenāk viens! Man arī kauns, ka dzīvoju valstī, kur bēdīgā realitāte, ka "Viņš [Šlesers] ir Latvijas politiķa attīstības un veidošanās vizītkarte" tiek uzsvērts kā pozitīvs fakts. Esmu pārliecināta, ka šādas vizītkartes dēļ mēs tieši esam tur, kur esam..
starp citu
s
Protams,protams,tU jau ar no tiem paraugvīriņiem samācījies. Nopirki hokejklubiņa akcijas, pēc tam sagribēji nopārdot valstij. Nu vienkārši tipiski ģeniāls oligarhisks plāniņš. Un kāds lomis tEV šajā teijāterī atvēlēts? Gan jau,ka apsolīja prezidenta amatu. tU tagad esi pilnīgs nullis, manās acīs, un cik redzams no komentāriem, daudzu cilvēku acīs. tU nožēlojamā pērkamā dvēseles, sirdsapziņas un cilvēka parodija.
NEMO
N
Jā,protams pluss vēl Koziols,kur šitādi rodas,pa muguru un ārā,lai brauc uz norvēģijām un krievijām,slepenie FSD darboņi!
Paa to Normunds
P
Kaa tad vinsh paliidzeeja atjguut Latvijas neatkariibu ? Straadajot himchistkaa ? ai peec tam mainiita uzvaarda deelj par prezidentu ?
K-K
K
... Lai varetu shemoties ir vajadziga finanse ! Tas it ka pazud lauzu izpratne par notikuso un notiekoso - kamer valsts nenogriezis pieejamo finansesanu tadam mahinacijam ka S2 utt., tikmer vinas notiks - ta tas ir visa pasaule - un to izmanto finansetaji kuri vienmer ko iegust sev ...
fille
f
Latvijas uzplauksanas un attistbas pilars - Slesers(Leščinskis)! Šleseram ir vidējā izglītība, kuru ieguvis Rīgas 25. vidusskolā. Mēģinājumi iegūt augstāko izglītību nav bijuši sekmīgi, lai gan no 1999. līdz 2002. gadam A. Šlesers studēja Latvijas Kristīgajā akadēmijā. Ai, ai ai! Toties veiksmigi pabeigta sada pasreiziejai Latvijai noderiga specialitat: Rīgas Industriālais Politehnikums, 1988, štaņču un presformu ražošana - tehnologs . So info izmeta Google. Vai nav vareni valstsviri Latvijaa! Mums vajadzetu kvotu - cik setniekus un Stancu un presformu razotajus drikst saeima ievelet. Nu jau gan lielaka dala setnieku Latvijaa esot ar augstako izglitibu.
(!)
(
Dievs nogrābsties, viņš vēl var! Arī mēru vajag zināt.. Aiz to tā pasaule ir uz sajukšanas robežas, ka mēru nezin.
adidzis
a
Rumpītis ir uzjautrinošs un nožēlojams. To, kas Šlesers ir par mēslu, domājoši cilvēki jau sen ir sapratuši. Nav ko brīnīties par šlesera izglītību - lai pildītu stukača un pastnieka lomu, čekistiem pietiek ar vidējo speciālo vai vidējo. Pārējo nodrošina iestāde. "It kā Ulmanis-Rumpītis" šo slavina? Brīnums, ja neslavinātu - abi pār vienu kārti metami!
Kā tad...
K
Dievs visu noteiks... Ko tad šis IR noteicis? Kam ir, tam tiks dots, kam nav, no tā ņemts???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas