Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ulmanis: Vecie oligarhi ir atstumti no varas; nav zināms, vai radīsies citi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jomis
j
Aizgājušiem oligarkiem, vismaz bija galva uz pleciem .
arī prom
a
... jā ... rakstelis ir viens lv modernās žurnālistikas un latviešu valodas tagadnes interpretācijas paraugs ... ... procesi ir ieguvuši domāšanu ... ... ideja tiks piepildīta ar argumentiem ... Ulmanis retoriski vaicāja ... Saeimas deputāts arī nedomā ... ... fui ...
Hei.
H
Rumpīts ar domā, ka ir Oligarhs. :D
Kārlis
K
Ulmaņa kunga prezidentūras laikā , un arī pēc, - uzskatīju viņu par vairāk vai mazāk godājamu cilvēku. Pēc "alkatīgo šakāļu" un PLL afēras vairāk kā par nožēlojamu viņu nevaru nosaukt. Izsaku līdzjūtību!
zb - to Kārlis
z
nevajag muldēt. Ulmanis savu uzvārdu ieguva tad, kad ssniedza pilngadību, un tas nebija 1991.gadā. :))
  • 1
  • 0
to Kārlis
t
Savādi, ja uzskatāt viņu par vairāk vai mazāk godājamu cilvēku, zinot viņa iepriekšējo uzvārdu - Rumpītis - un to, ka ar šo uzvārdu viņš bija kompartijas sekretārs savā darbavietā, zinādams, ka ir attāls radinieks K.Ulmanim, kuru noslepkavoja tie paši komunisti, kuru sekretārs bija biedrs Rumpītis..Kurš, mainoties iekārtai, pārtapa par Ulmani.
  • 1
  • 1
zb
z
dīvaini, ka privātās sarunās šie "politiķi" runā pavisam citu valdou, proti, ka Zaplers ir uztaisījis valstiska mēroga šļuru ar savu slaveno rīkojumu Nr.2, viņi nosoda Zapleru. bet tagad, redz, "kopumā es šo procesu vērtēju pozitīvi". Melo!!!!!
ļaunuma sakne ir šeit
ļ
pat airbaltik pad irsa 23.09.2011. 09:05 Dombrovska "varoņdarbi"`3 gadu garumā ministrus nevaldīja/katrs darīja ko gribēja/kempars,murnice,augalis/ knabjuta kalpoja venotūbai naudu dalīja savējiem amatos lika tikai savējos, apgraizīja visus nabagos bagātos pataisīja vēl bagātākus likvidēja darbavietas/aizdzenot ceturtdaļu iedzīvotāju prom no valsts likvidēja ekonomiku visu, ko varēja iznicināt to iznīcināja cilvēki mirst no medicīnas nepieejamības ar pabalstu sistēmu atradināja cilvēkus no darba atņēma makšķeri ,rokās ieliekot pussprāgušu zivi /pabalstu ļaunums/ pensionāri , jaunās ģimenes un bērni valstij vairs nav vajadzīgi
Zambezi
Z
Ko tu te to propogandu pa visiem portāliem sludini, Apinis esi vai?
  • 1
  • 0
ddt
d
Kurš tad uzsvēra - Ulmanis vai Rozenvalds? Kādā pālī ir tapis šis "raksts"?
paturpinu domu
p
Viņš gan uzsvēra, ka oligarhu problēma ir plašāka, tā neaprobežojas tikai ar "trīs zēniem"........ Taisnība - problēmas sastāvdaļa ir arī visādi ulmaņi,kuri sava pašlabuma līmeņa noturēšanai ir gatavi kaut ar velnu polku lēkt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas