Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Urbanovičam Kalnietes paziņojums izraisa nožēlu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Kāmītis!
K-K
K
... Nu tad paradi kur ir un pieradi kas rada to necienu pret veletajiem? Ar kadam kriterijam Tu velies debatet par to kas un ka rada necienu pret veletajiem. 1. par oficialas valsts valodas aktualu izvarosanu neproporcionali uzstaditos un parstavetos krievalodas masu medijos ar nezinamu kapitala iepluduma palidzibu ? 2. par Abreni ? 3. par Latvija vel nelegali dzivojosiem okupejusas varas eksvirsniekiem ? 4. par desmitiem tukstosu pretvalstiski noskanotiem okupantiem un vinu atvasem, kuri neprot valsts valodu vai nopirkusi valsts pasi un valodas kvalifikaciju, un nepiedalas valsts pamatiedzivotaju kulturas un sabiedribas pasakumos un valsts svetkos? 5. par atklatu necienu pret valsti un pamatiedzivotajiem no siem pasiem cilvekiem kuri atsakas runat valsts valoda ? 6. par nekaunigu uzbazibu visas sabiedriskas lietas un vietas 7. par neetisku politisko partiju biedru staigasanu starp partijam Saeima? 8. par vienas okupacijas regaliju un svetku izaicinajumiem un apvainojumiem Latvijas izskaustai pamattautai ? 9. par svesu interesu finansu iepludumu un ta ekonomiskas hegemonijas attistibu Latvija ? ... un ta varetu turpinat bezgaligi .
ieva
i
Urbanoviccs lai piever savu muti.. asinskaarais radiijums... Lai vaacas uz savu matusskas zemi ...
Tante
T
Vai pats saprati ,ko esi samurgojis? Es nē.
cela dit en pasaant
c
Visādus murgus gadījies lasīt, bet tavējie- nepārspēti.
!
!
2. pasaules karš Latvijā labi ja beidzās līdz ar PSRS karaspēka izvākšanu. Labi ja.
Tante
T
Šķiet,ka jūs Una neesat skolā gājusi un mācījusies,jo 2.pasaules karš beidzās pirms 65 gadiem,tātad pēc tā,ko jūs esat uzrakstījusi Urbanovičs varētu būt 85 gadus vecs.Vismaz reizēm vajag domāt ar galvu!
kāds
k
Labs! :D
vilis
v
Urbanovičs tādu īdēšanu vien spējīgs radīt.Citēšu 1976. gadā arodkomitejas sēdē man viens loceklis teica - ti tut nam grafiki ņe stroi! Tī mjaso davai!Jāni! Atceries komjauniešu jaunību un davaj mjaso!
Vetis
V
Es balsošu tikai un vienīgi par partiju, kas skaidri un gaiši pateiks, ka tās galvenais mērķis ir panākt VISAS tautas vēlētu prezidentu. Nevajag tikai biedēt, ka tas būs Šķēle vai Buldozers. To var panākt tikai Saeimas prezidenta vēlēšanas un pašreizējā vēlēšanas sistēma. Parlamentārā republika,diemžēl piedzima nedzīva. Gangrēnas un puvuma smaka ir jūtama pat Eiropā. Ja slimais loceklis- Saeima netiks nocirsts šajās vēlēšanās, tad par latvisku Latviju varam aizmirst. Tautas vēlēts prezidents nesīs personisku atbildību par valsts virzību un apzagšanu. Par to stāsta vēsture. Mums ir zināms Nerona liktenis senajā Romā .Musolīni ,kas karājās aiz kājām pakārts Senāta laukumā Itālijā. Rumānijas tautas nošautais Čaušesku laulātais pāris . Arī Hillera līķis savu galu atrada smirdīgajā benzīna pielietajā bedrē.Par to atgādina arī Kirgīzijas gāztais prezidents Bakījevs,ko tauta pieprasa tiesāšanai. Esam panākumiem bagāti vienas tautas daļas rīdīšanā pret otru. Visi tie ,kas balsos kaut vai par vienu bijušo (pašlaik pie varas esošo) deputātu ,balsos par mazu bērnu nolaupīšanu un pavešanu. Par mūsu sieviešu pārdošanu verdzībā. Par cilvēku iekšējo orgānu turpmāku tirzniecību. Par pašnāvību skaitu katastrofālu peiaugumu. Par Latvijas neatkarības likvidēšanu! Tikai VISAS Tautas vēlēs prezidents ir mūsu glābiņš!
Vetis
V
Es balsošu tikai un vienīgi par partiju, kas skaidri un gaši pateiks, ka tās galvenais mērķis ir panākt visas tautas vēlētu prezidentu. Nevajag tikai biedēt, ka tas būs Šķēle vai Buldozers. To var panākt tikai Saeimas prezidenta vēlēšanas, pašreizējā vēlēšanas sistēma. Parlamentārā republika,diemžēl piedzima nedzīva. Gangrēnas un puvuma smaka ir jūtama pat Eiropā. Ja slimais loceklis- Saeima netiks nocirsts šajās vēlēšanās, tad par latvisku Latviju varam aizmirst. Tautas vēlēts prezidents nesīs personisku atbildību par valsts virzību un apzagšanu. Par to stāsta vēsture. Mums ir zināms Nerona liktenis senajā Romā .Musolīni ,kas karājās aiz kājām pakārts Senāta laukumā Itālijā. Rumānijas tautas nošautais Čaušesku laulātais pāris . Arī Hillera līķis savu galu atrada smirdīgajā benzīna pielietajā bedrē.Par to atgādina arī Kirgīzijas prezidents Bakījevs,ko tauta pieprasa tiesāšanai. Daudzpartiju sistēma neļauj atrast vainīgo Valsts kases izzagšanā. Nav vainīgo,ka latviešu sievietes un mazgadīgi bērni tiek pārdoti pasaules iznireļiem un pedofīliem. Nav notiesāts neviens par cilvēku iekšējo orgānu izvešanu no Latvijas. Vēl nav tiesāts neviens lielais narkotiku barons. Esam panākumiem bagāti vienas tautas daļas rīdīšanā pret otru. Visi tie kas balsos kaut vai par vienu bijušo (pašlaik pie varas esošo) deputātu ,balsos par mazu bērnu nolaupīšanu un pavešanu. Par mūsu sieviešu pārdošanu verdzībā. Par cilvēku iekšējo orgānu turpmāku tirzniecību. Par pašnāvu skaitu katastrofālu peiaugumu. Par Latvijas neatkarības likvidēšanu! Tikai VISAS Tautas vēlēs prezidents ir mūsu glābiņš!
UNA
U
URBANOVIČS IR SARKANFAŠISTU AĢENTS , IESPĒJAMS PATS IR DEDZINĀJIS SIEVIETES UN MAZUS BĒRNUS , IZVAROJIS SIEVIETES UN BĒRNUS GRUPĀ UN TAD NOŠĀVIS TĀS ..... SARKANFAŠISTIEM ĻOTI PATIKA GRUPAS SEX AR NOŠAUŠANU
Budapešta vel atceras 1956...
B
tieši tā: Kalvīša valdīšana! Ainārs tur arī piedalījās un šeptes bīdīja, kamēr Jaunais Laiks sēdeja gadiem opozīcijā!
Budapešta vel atceras 1956...
B
Dodies uz Baltkrieviju un runā tur krieviski! Kangars!
:o)
:
Tu esi tik stulbs, ka nezini, ka SVF parādu jūgā valsti iedzina šlesera, kalvīša un co saimniekošana, nevis vienotības darboņi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas