Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Urbanovičs aicina Bērziņu nākt ar likumdošanas iniciatīvu jautājumā par Otrā pasaules kara veterāniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Armands
A
Lasot Latvijas presi, pirms vairākiem gadiem ļoti bieži nācās lasīt teicienu “Eiropa mūs nesapratīs”. Patreiz šo uzskatu nomainījusi plašaka frāze, proti – “pasaule mūs nesapratīs”. Arī uzskats par to, ka pasaule pārāk maz zin par Staļinisma drausmīgajiem noziegumiem 20. gadsimtā – okupācijām, genocīdu Austrumeiropā bieži tiek pausts. Ir tāda uzziņas iespēja kā Wikipedia, kura pieejama nu neteiksim t.s.VISAI PASAULEI, bet pietiekamam daudzumam pasaules iedzīvotāju. Tajā par genocīdu atrodama informācija,sākot kopš šīs drausmīgās darbības pirmsākumiem. Par genocīdu 20. gadsimtā. (sadaļā Staļinizms). Tiek aprakstīts sekojošais. Sākot no 1939. gada Padomju Savienība iekaroja Polija Austrumus. Tika arestēts un deportēts iedzīvotāju intelektuālais slānis.Desmitus tūkstošus komunisti nogalināja, starp tiem arī pie Katiņas tūkstošiem Polijas virsniekus. Šādai politikai bija jāatvieglo atlikušo iedzīvotāju rusigfikācija. Tada pati politika tika piemērota pēc Latvijas, Igaunijas un Lietuvas okupācijas. 1940. gadā no šīm valstīm tika deportēti simtiem tūkstoši cilvēku, no kuriem daudzi tika nogalināti. Tāpat iespējams atrast informāciju par to, ka ja Latvijā nebūtu bijis Staļinizma genocīds un tik īsā laikā, kamēr padomju varai bija iespēja netraucēti rīkoties okupētajās valstīs, netiktu deportēti un nogalināti tik daudzi Latvijas iedzīvotāji, tad latviešu attieksme pret vācu un padomju okupāciju WW II laikā būtu bijisi savādāka.
skaidrs
s
Urbis grib Bērziņu ar Kononovu salaulāt līdz pastarai dienai.
:)
:
Savādi - cilvēks, kas vada Saskaņas centru,saskaņu liek meklēt citiem.:)
Piekrītu biedram Urbanovičām -
P
lai bijušais LPSR ministra vietnieks piešķir biedram Kononovam Trīs Zvaigžņu ordeni!
Dr.xy
D
Vagoni.....vagoni....vagoni...daudz vagonu....vagonu ir daudz......lopu vagoni..... uz austrumiem brauc......brauc uz austrumiem....atpakal nebrauks....nekad.....nekad...... Okupacijas seku likvidesana 2012.gada.
traktorists Urbanovičs
t
PADOMS PREZIDENTAM Bērziņ Andri, klausi man, Ko Tev teikšu arīdzan: Otrais karš man griežas galvā, Tādēļ jāķeras pie spalvas. Stulbi ir tie deputāti, Nodarbojas tik ar drāti. Šašļikus tie neprot taisīt, Kur vēl griķu putru maisīt! Sarkanajiem jādod statuss Lai man nebūt’ jāplēš matus. Glorificēt vajag šamos, Visos pagalmos un namos. Tādēļ, saliedēsimies pa īstam, Kaut no tā mēs pušu plīstam!
letiņš
l
Krievijā un visā eksPadomijā nav tādu II WW veterānu. Ir tikai t.s. "Lielā Tēvijas kara veterāni". Tad jau sanāk, ka no sākuma visus jāpārreģistrē.... Var būt, ka tā nav slikta ideja, un no krievu "veterānu" tūkstošu pūļa paliktu pāri kādi100-200 tiešām frontinieku. Un šis sausais atlikums varbūt ir tā vērts, lai beidzot kaut daļēji atbrīvotos no tiem it kā atbrīvotājiem, kas tusējas pie karātavu staba 9.maijā, apkārušies ar nezināmas izcelsmes "bļambukiem"
KURZEMNIEKS
K
BĒRZIŅAM JĀIESNIEDZ LIKUMS:Katram krievu armijas dalībniekam piešķirt jaunu pulksteni jo vecie ko pēc kara salaupīja vairs neiet un nevar saprast ka jābrauc mājās.
vecmāmiņa
v
Cik ilgi ,urbi , un Tev līdzīgie vēl smirdināsiet gaisu mūsu zemītē ??????????? Kādam melnam velnam Tu esi pārdevis savu dvēseli un saprātu ????????????
ibo
i
Vecmāmiņ , tas melnais velns URBIM dvēseli un saprātu vēl nemaz nav iedevis , viņš ir nabadziņš , viņam nav ko pārdot , viņam atliek tikai smirdināt gaisu , lai tiktu pie balstiņām no AUGSTDZIMUŠIEM VĒLĒTĀJIEM .
  • 0
  • 0
Viedais
V
Ļoti aizkavējies priekšlikums, bet politiskā spīduma spodrināšanai noder da jeb kas!!! Vismaz Urbanoviča kungam tā šķiet...Un Rībentropa - Molotova pakta upuri ir abās pusēs karojušie veterāni. Par PSRS armijas veterāniem tiešā atbildība ir šī noziedzīgā režīma mantiniece Krievija!
...
.
Kuri atnāca, bet aizmirsa aiziet?
vārds
v
neraža jau tā, ka 9.maija pielūdzējiem nebija 2. pasaules karš, bet kaut kāds tēvijas karš.
x
x
....pasludinot krievu okupantus ārpus likuma, tas noteikti veicinātu krievu imigrantu došanos krievijas virzienā.
Alma
A
Ai, pareizi Urbīt, pakomandē to Prezidentu. Citādi vēl izdarīs kautko tādu, kas jums, krieviņiem nebūs patīkams.
ibo
i
Ko , Tu Almiņ ! Urbanovičs nav KRIEVIŅŠ , bet gan TĪRASIŅU LATVIETIS ! Tādēļ viņam kā latviešu nācijas pārstāvim ir tiesības komandēt tīrasiņu Bērziņu . kurš ir ATVĒRTS RUNĀŠANAi ...
  • 0
  • 0
Kaspars
K
Jēziņ, vai tiešām tā ir kaut kāda problēma? Man šķiet, ka jārisina ir citas problēmas, piemēram pārcelšanās pabalsti nelojālajiem krieviem, lai viņi beidzot aizbrauktu no šīs valsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas