Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Urbanovičs: diskusija par viendzimuma partnerattiecību legalizēšanu ir nevēlama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasiitaajs
L
Suunu ciemus ir viegli shkjuureet kur vien ienaak praataa. Pabiedee ar bubuli un suunciemieshi nesaas ar meeslu dakshaam kur vien kaads taukmuulis pasvilpj. Sevis un savu beernu deelj saaciet jel domaat ar pashu galvu - ignoreet pilsoniskaas tiesiibas 10% no sabiedriibas nav nekaads sasniegums 2011. gadaa.
Deep in trouble
D
That's where you'll certainly find yourselves as a nation if you let these people take their problems to the national parliament. These lobbyists will pave a legal way, step by step, for undisclosed goals, to the detriment of general public. Stay alert!
Dr.xy
D
Interesanti gan,ka Ivans Ivanovic Urbis ir " pret",jo ka raksta krievu presse,vinam ir intimas attiecibas ar Rigas domes "pieneniti" ar maigo purninu,kura gimi var redzet gandriz katra Dienas izdevuma.
Ministry of Truth
M
Rodas daži jautājumi. JURIDISKAIS Kādēļ esošie likumi, t.sk. Civillikums, ir nepietiekami attiecību regulēšanai? Kas runā, kad Freimane pasaka "nav tas pats"? Freimane juriste vai Freimane žurnāliste? Publiskajā informācijā, starp citu, teikts: "Šobrīd Linda sevi uzskata par cilvēktiesību aktīvisti un konsultanti." Kas ir "uzskatu"? Vai ar uzskatu pietiek arī valsts esošās likumu un principu, paražu sistēmas apšaubīšanai? KOMUNIKATĪVAIS Kad sabiedrība lūdz paskaidrot, kas, kā un kāpēc, tā komentāros saņem pretī apvainojumus fašismā, naida kurināšanā, neiecietībā, homofobijā, daži pat sāk analizēt heteroseksuāļu dzīvi (par kuru būtībā neko nevar zināt - privātums ir barjera pat tuviem kaimiņiem vai radiem). Vai tā ir iecietīga attieksme? Vai tas ir ceļš uz izpratni? Ne tuvu. Un kāpēc visai sabiedrībai ir jātic, ka šie vienas grupas mērķi ir absolūti taisnīgi un izdevīgi visiem, ja to iztirzājums strauji beidzas ar neskaidriem "u.c."? Kur ir tā piesolītā diskusija? No mistiskajiem 20% no visas sabiedrības manā paziņu lokā nav neviena, kas dzīvotu šādu dzīvi. Cilvēki jau nav akli, redz, ar ko atnāk, ar ko aiziet, ar ko dzīvo, ar ko fotografējas utt. Kaut kas neiet kopā.
selga
s
Man jau nu ir galīgi vienalga ar ko kurš guļ savā guļamistabā,vecis ar veci vai ar savu suni,bet kamēr šis dzīvesveids netiek reklamēts ,uzspiests pārējai sabiedrībai un it sevišķi bērniem ar nenobriedušu prātu,citādi rietumu civilizāciju gaida senās Romas liktenis,tā bija pārņemti ar perversijām ,kamēr nāca ciltis kuras nebija pagurušas orģijās un cauri bija,tāpat tagad ,paskatieties uz arābu pasauli,Indiju ,Kīnu,tur ar šādu splīnu nenodarbojas ,un tas ir tikai laika jautājums ,kad izvirtušo rietumu civilizāciju aizslaucīs vēstures mēslainē.
PATIESĪBā
P
1) homoseksuālisms neiedzimst - tas ir fakts 2) 10 % geju ir izdomājums 3) tādu ir ne vairāk 2 - 3 %, bet izvirtušā sabiedrībā pieaug BISEKSUĀĻU skaits - kuriem vienalga ar ko kopoties - tādu ir ap 5 %
PATIESĪBā
P
Iecietībai ir ROBŽAS, mēs nevaram būt iecietīgi piemēram pret neiecietību, tāpat pret bērnu samaitāšanu un citiem netikumiem. Absolūta iecietība ir pašpŗetrunīgs absurds Tāpēc visās tautās ir jēdziens tikumība Diemžēl šo universālo jēdzienu geju agresīvā propaganda cenšas iznīdēt maskējoties ar viltus iecietību. Nekāds iecietības pret pedofīlo homoseksuālistu Mīķelsonu nevar būt. Mūža ieslodzījums!
Taisnība
T
Pilnīgi piekrītu lasītājam. Neiecietība un bailes no svešā, citādā ir totalitāriskiem režīmiem un tajos dzīvojušām tautām raksturīga. Kad vienreiz mūsu sabiedrība izaugs līdz tādam domāšanas un tolerances līmenim, kas pieļautu, ka līdzās var pastāvēt dažādība? Ka līdzās MANAM viedoklim/skatījumam uz dzīvi ir tiesīgs pastāvēt arī CITS viedoklis. Un ka ikviens - jebkura minoritāte, ir tiesīga līdzvērtīgi un brīvi baudīt visas tiesības? Neiestājos tikai par gejiem, kuru dzīvesveids mani absolūti nesatrauc un nekādi neietekmē manu/manu bērnu dzīvi. Runāju par principu - par ikvienu mazākumu, par ikvienu, kas tiek apspiests/vajāts, ikvienu, kam grib nepamatoti liegt tās tiesības, kas ir citiem. Mani satrauc, ka mūsu sabiedrība vēl arvien ir agresīva, tumsonīga, neiecietīga pret citādo un citādajiem. Ka daudzi šeit komentāros uzskata, ka ir kāda absolūta patiesības instance (uz ko norāda pat "niki") un ka viņiem ir visas tiesības kā soģiem tiesāt citus. Tā ir milzīga augstprātība - tā domāt. Tas ir vispārzināms fakts, par kuru rakstīts n-tajos pētījumos, ka katrā sabiedrībā aptuveni 8-10 procenti cilvēku ir citādi seksuāli orientēti. Tāpat kā visos šajos pētījumos ir neapgāžami pierādīts, ka homoseksuālisms ir iedzimts - to nevar ne mainīt, nedz ar to "aplipt" dzīves laikā. Ja cilvēki būtu izglītotāki - ja viņi GRIBĒTU izglītoties šajā jautājumā un izkāpt no tumsonīgās, šaurās domāšanas, varbūt zustu pamats dažiem aburdiem apgalvojumiem. Ļoti ceru, ka mūsu sabiedrība reiz kļūs atvērtāka, iecietīgāka un pozitīvāka pret līdzcilvēkiem, atzīs IKVIENA tiesības mīlēt un būt kopā ar savu mīļoto cilvēku, un pats galvenais - atmetīs tiesājošo attieksmi pret to, kas "neesmu es pats".
ihaha
i
Nosleegt pie notaara liigumus, par to, kas ko mantos, kursh kuru apmeklees slimniicaa, utt - nav nekaadu probleemu. Un sabiedriibaa nav nekaada uztraukuma, kas ar ko un cik ilgi gulh, - ja vien durvis ir ciet! Man vispaar liekas jociigi, ka tiek uzspiests, ka sabiedriibai jaazina, kaada seksualitaate ir maaciitaaja kungam vai cieniijamam zhurnaalistam! Bet probleema ir homoseksuaalisma eksports un agresija. Agresija lidz tam limenim, ka esot nepiedieniigi maati saukt par maati un teevu par teevu, bet tos jaagodaa par vecaakiem Nr1 un Nr2! Agresija liidz tam liimenim, ka cilveeki ar savu mediciinisko probleemu iziet ielaas, pasludinot to par normu. Kas aizstaavees heteroseksuaala cilveeka tiesiibas, lai vinham nebuutu jaaskaidro beerniem, ka taa divu onkulhu vai divu tantiishu ghimene 'ghimene' nav taa ghimene, kuraa mamma miil teeti, un vinhiem dzimst beerni? Vaards 'draugs' jau ir degradeets - homofiilizeets.
STREIPVEIDĪGAIS
S
Labvakar, lasītāji! Man bijusi skrejoša diena. No rīta lekcija universitātē, kur priecājos par to, ka studentiem -- ne visiem, bet tomēr -- ar ziņu rakstīšanu veicas labāk. Pusdienas man šodien uzsauca ASV vēstniecība, paldies par to. Goda viesis -- amerikāņu autors, intelektuālis un geju tiesību aizstāvis Džonatans Reihs. Viņš Rīgā lasa lekcijas, sniedz intervijas, šķiet, nav nejaušība, ka viņš te ir tieši tad, kad Latvijas LGBT cilvēku kopienas būtiskākā organizācija Mozaīka atzīmē piecu gadu pastāvēšanas jubileju. Sveicu!
PATIESĪBā
P
Patiesībā kreklam ar uzrakstu eksmācītāja Santa garderobē vajadzētu būt ar uzrakastu biseksuālisms - tā ir izvirtība - tas ir grēks. Viņa gadījumā labi var redzēt kā darbojas grēka mehānismi - sākotnēji cilvēks tāda var dibināt ģimeni un pat radīt bērnus, bet dažādu ietekmju rezultātā izvēlas pamēģināt nenormālu seksu un atsakās no ģimenes, tā sāpinot un traumējot savus tuviniekus un kļūst par geju. biseksuālisms patiešam labi parāda, ka šādas pretdabiskas attiecības cilvēks IZVĒLAS, nevis piedzimst par geju! Par geju KĻŪST!
domasim vēlreiz
d
Vārds homofobs ir bez satura, ja tas attiecināts uz cilvēku viedokļiem par nepieņemamām uzvedības formām, - tas izdomāts, lai lamātu pederastijas kritiķus. Cilvēku nīšanai nav nekāda sakara ar normālu seksuālo orientāciju tāpat kā ar normālu tradicionālu reliģiozitāti. Cilvēku nīšana - homofobija - drīzāk ir geju īsenotā sabiedrības dezorientācija un jauniešu iesaistīšana pervesijās kā arī izvairīšanās no bērnu radīšanas, abortu propoganda utt., kas iet cieši roku rokā ar porno industrijas un abu dzimumu prostitūcijas biznesu, kas patiešam ir odžu mudžeklis sabiedrībā Mazākuma tiesības pie mums ir pietikoši aizsargātas, cik tāl tas attiecas uz normālām minoritātēm kā etniskās, reliģiskās utt. Taču pret amorālismu un noziegumiem jāvēršas ar visu likuma bardzību: par pavedināšanu vai jebkura veida deviāciju propogandu jāsoda ar naudas sodiem un reālu brīvības atņemšanu. Geji ir hiperseksuāli un hiperaktīvi (to pierāda pētījumi) Daļa no viņiem ir paaugsināi agresīvi, to pierāda vēsture: tādi karavadoņi kā Maķedonijas Aleksandrs, Alkibiads un Jūlijs Cēzars, kas visticamāk bija biseksuālis, tātad – izvirtulis. Labi zināms, ka daļa fašistiskās Vācijas organizācijas: SA ar Remu priekšgalā bija homoseksuālisti, iespējams, arī pats Hitllers, taču vēlāk viņs pats pārējos izkāva vienā naktī. Taču pirmsākumos saistība starp nac.sociālsmu un gejismu - bija Homosekusāļu uzdevums varētu būt: kalpot cilvēcei - transformējot savu nenormālo seksuālitāti citās darbības jomās - mākslā zinātnē utt. No tā visiem labums, bet nekāda labuma nav no šo perversiju propagandas;
velreiz
v
Vēlreiz secinājumi no iepriekšējām diskusijām: I. Neviens sabiedrībā nav pret to, kā katrs mīlējas, ja nepārkāpj likumu un nedara to atklāti. II. Vairums Latvijas sabiedrībā ir pret geju reklamēšanos un to gājieniem, geju laulībām un bērnu adopciju. 2.1. Geji nav gluži tas pats, kas homoseksuālisti. 2.2. Homoseksuālisms ir iedzimta (mazticams) vai iegūta (parasti) deviācija, kas var izsaukt tikai žēlumu pret cilvēku, kuru tā skārusi. 2.3. Gejisms ir agresīva šīs deviācijas propaganda un ideoloģija ar mērķi šo novirzi padarīt par normu. III. Vairums nav pret homoseksuālistiem kā pret cilvēkiem, bet gan pret viņu dzīves stilu, kas ir neauglīgs un bīstamas sabiedrībai, ja tas izplatās un pārņem jaunatni. VI. Visvairāk pedofīlu (procentuāli) nāk no gejiem - tas ir pieradīts fakts. (HOMOSEKSUĀLAIS PEDOFILS MIĶELSONS IR TAM SPILGTS APLIECINĀJUMS) V. Ja nebūs normālo laulību, kuras tik ļoti necieš geji, tad jau nedzims bērni, un ko tad tie paši geji mīlēs? Tātad homosekss ir pašpretrunīgs absurds. VI. Ja atļaus gejiem adoptēt bērnus, tad būs apslēptā pedofilija, jo tad būs grūtāk noteikt garīgo vai fizisko seksuālo izmantošanu. Tāpēc geju laulības nav legalizējamas un tāpat bērnu adopcija, ņemot vērā, ka mūsu sabiedrībā geju vidū visvairāk ir biseksuālu – tātad izvirtuļu, kuriem vienalga ar ko gulēt. VIII Biseksuālisms pierāda, ka cilvēki var veidot arī normālas seksuālas attiecības, taču izvēlas pamēģināt nenormālas, proti – pederastiju un pedofiliju. Tieši biseksuāļi ir viskvēlākie gejisma reklamētāji. Biseksuālisms ir skaidrs pieradījums tam, ka gejisms savā dziļākajā būtībā tomēr ir izvirtība
Kaspars
K
Papildinot Tavu teikto, ir dzirdēts, ka homoseksuālistiem tiek piemērotas arī Bībeles, kur bauslis Tev būs godāt savu tēvu un savu māti skan: "tev būs godāt savu vecāku Nr.1 un vecāku Nr.2" Kā jums tas patīk? Tā ka viņu pretenzijas neaprobežojas ar "drauga" apciemošanu slimnīcā, bet iet daudz daudz tālāk, tikai mēs to vēl neredzam un neapjaušam, tāpēc, būsim nomodā par Latvijas dvēseli!!!
Hrenovijs Hrens
H
Nu nu . Es gan tā neteiktu. Jau nobriedušam cilvēkam uzspiest tiešām būs grūti. Ko lai saka par pusaudžiem, kas savu seksualitāti vēl nav noformējuši. Tika nevajag te bla bla bla par geju gēnu, kas iedzimts.Ja ir taisnība par geju gēnu, kas iedzist, tad jau iedzimts ir arī basketbola gēns. Tipa rij cipšus, uzdzer sprite, piecelsies no gultas iziesi laukumā un uz sitiena kļūsi par basketbola zvaigzni..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas