Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Urbanovičs: Dombrovskis nebūtu spējīgs atlaist pat savu sekretāri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
No jūsu asprātības,zagļi tāds,pat ..he...he nepamodās.Lūdzu nezodz manu niku.
cony
c
cony 15:32 "Nu tā, pensionāri! Te Jums pieci klucīši ar burtiem D, S, R, I, Ā. Kamēr no tiem nesaliksiet vārdu " laime" , pensijas nedabūsiet!
AD
A
Urbanovičs nesaprot, ka aprunājot citus, viņš raksturo pats sevi. To, kāds ir Dombrovskis, mēs zinām un cienam viņu par to. To gan nevar apgalvot attiecībā uz Urbanoviču.
cony
c
Tā iznāk,ka Urbanoviča aizstāvi ,vel arī zog nikus.Kā nav kauna.
Hanss
H
Nezodz niku.
Hanss
H
Toties Urlanovičam reizi nedēļā ar siksnu būt jānoslāna tas dumrovski ar vienu robiņu.
Hanss
H
Toties Urlanovičs reizi nedēļā atlaiž. Biksēm siksnu par vienu robiņu.
kreņģelis
k
zinu, ka pat tie, kas par šo ģīmi balsoja, pēc vēlēšanām , kad šis pie kamerām pilnīgi trakoja no niknuma, nožēloja, ka balsojuši par Janku. Urbanovič, ja tik tu zinātu, kā tavā sejā ar ledusaukstajām acīm viss ir ierakstīts, tu varētu pat muti nevērt, tāpat visi saprastu, kā tu visu pasauli nīsti , jo tev nepaveicās pārspēt Valdi. Un tagad tu gatavs to Valdi zākāt pat savos murgos.
Arta
A
Dombrovskis savu sekretāri nevar atlaist tā iemesla dēļ, ka sekretāri sargā LR Darba likumdošana. Vot tā.
Damoklīša dūcītis
D
Protams, Protams, biedri Urbanovič, līdz jūsu autoritātes - biedra Putina dziļaš bailes slēpjošajai stingrībai un čekiskajai asinskārei Dombrovskim nekad nenokrist. Jūsu rūgtums ir saprotams, bet jūsu komunikācijas maniere kopš nelielā pārsteiguma vēlēšanās nevienam citam, izņemot jūs pašu un Sarkano Centru, nekaitē... un vairs pat neuzjautrina.
nnn2
n
tur Urbanovičam taisnība bāba Dombrovkis jau nevar neko izdarīt uz savu galvu,tik to,ko liek jeģinstvas bābas,kurām lielāka teikšana apvienībā.... ja jau Dombrovskis būtu vīrietis,tad viņa valdībā nestrādātu klibā pīle Ģirts,ekonomikas lielpratējs Atis,nemīlētā sabiedrībā Linda.miljonārs tieslietu ministrs aigars un kultūras speciāliste Sarmīte.... bet viņš ir vājš kā personība,ko apvienības bābas liek to dara(pa zzs ministriem nesaku,jo tur kā Lembergs liek tā dara )
lux
l
Tieši tā! Bail pat iedomāties, kā būtu, ja premjers būtu šis diezgan trulais radījums - Urbanovičs. Dombrivskis malacis, progresē arī komunikācijas jomā. Urbanovičs lielais kritizētājs pagaidām gan vairāk tikai sten un ar grūtībām savieno divus nepaplašinātus teikumus.
He he
H
cony 15:26 Dombrovska kungs vienmēr runā par lietu par problēmu,meklē dažādus ceļus risinājumam,bet nekad neapmelno sāncenšu partijas to līderus. _____________________ Nu gan aņuku jenotu propogandist izstāstīji.... he he.... katru otro dienu dzirdu pa TV vai radio, kā lāčuks vaimanā , ka citi viņam nabagam biksiņas piečurājuši.... hi hi...
He he
H
Ko tu Urbi...he he... nabaga jenotiņš apraudāsies un nav vairs kantaiņu ausmītes, kas šim purdulīšus noslauka.... hi hi...
cony
c
Atšķirībā no Urbanoviča kunga,Dombrovska kungs nekad dzīvē otru nenoliks,nepazemos,lai izceltu sevi ar gudrību,la arī partijas sacenšas,Dombrovska kungs vienmēr runā par lietu par problēmu,meklē dažādus ceļus risinājumam,bet nekad neapmelno sāncenšu partijas to līderus.Arī Šķēle,kad uzstājās gvelž tādus niekus,kad kauns klausīties,taču varētu visi meklēt risinājumus,jaunu likumu,noteikumu izstrādes vajadzības ar nolūku celt visu cilvēku iespējas un varēšanas sasniegt katram iecerēto labklājību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas