Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Urbanovičs draud ar Biškeku Latvijā; eksperts: tas ir bīstams salīdzinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaa
j
Es nesaprotu, kā šitādiem te maskavas stipendiātiem, kuri atklāti kaitīgi Latvijai un latvīiešiem neatņem pilsonību. Lai brauc uz austrumiem un turpina darboties tur, ja tikai kāds ņems par pilnu. plānā galdiņa urbējs
ja turpināsies zagšana
j
NE JAU PAR NACIONĀLO NAIDU IET RUNA. ZAGĻIEM GAN GRIBAS VISU TĀ PAGRIEZT. BEREZOVSKA HARITONOVA TOVANCEVAS BANDĀM...NEKAS NAV LIKVIDĒTS.
ja turpināsies zagšana
j
kontrabanda , arī narkotiku, protams, gan latvieši gan krievi gan ebereji gan poļi ņems ieročus...jo jau nav ne prokuratūras ne tiesas... un apstaitei tie lopi debīļi paši nevar. DIEVS, VARBŪT TU VARI VIŅUS SODĪT? LAI TO LOPU ASINIS NAV UZ CILVĒKU ROKĀM.
un
u
Lai Diena izlasa Tavu komentāru, bet būs par grūt' Dienai.
nu
n
krievi ar latviešiem nekausies, bet kopā sitīs sliņķus u n kretīņus kā blaktis. NAV JAU CITAS EKONOMISKAS IZEJAS, JA KATRS VIENS GRIB IZDZĪVOT. ES VARU BAROT CŪKU, BET NEBAROŠU 10 SLIŅĶUS=SIMULANTUS. JA NEVAR CITU, TAD TĒLO GLUPUS.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Un cik,pēc tavām domām mums ir normāli domājošu vēlētāju? Tas būs protesta balsojums par spīti SVF cirpējam - konsolidantam Dombrovskim.Patīk tas vai nepatīk SC panākumos lielākā daļa nopelnu būs prettautiskajai Dombrovska iekšējās devalvācijas politikai.
joske
j
Ivans Urbanovičs: atdodiet varu labprātīgi vai mans maizes kungs arī šeit uzrīkos nemierus un pilsoņkaru kā Kirgiztānā. redzat ka tur mums izdevās. ar jums, bauriem būs vēl vieglāk, šeit piekto kolonnu neapturēs nekas. heil liliputjin.
fon
f
pretīgs mūlis
Protams, bez puspatiesībām Diena nebūtu Diena. "Jau ziņots, ka ar SC, kuram prognozē lielu atbalstu Saeimas vēlēšanās, ir gatavi pēc vēlēšanām sadarboties gandrīz visi politiskie spēki, piesardzīgāki savos izteikumos ir partiju apvienība Vienotība." Vienīgie, kas kategoriski attiekušies no sadarbības ar prokremliskajiem spēkiem, ir "Visu Latvijai!"un TB/LNNK apvienības. Vienotība šādu sadarbības iespējusi nav noliegusi.
Saule
S
Kā gan šādas vai tādas (pareizas via nepareizas) Dombrovska darbības varētu normālu, domājošu vēlētāju likt balsot par šo mongoļu-tatāru pamuļķi? Ja nu vien kādu urlu, bet tie jau tāpat savu izvēli izdaījuši.
Du di dū
D
Riebjas šis promaskaviskais kangars, neko labu viņš nedos ne Latviešiem, ne Krieviem
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Ja gribam būt savos spriedumos līdz galam loģiski,tad uzdodam sev jautājumu - kas tad ir Urbanoviča drošākais sadarbības partneris,kurš piespiež daudzus Latvijas vēlētājus nonākt Urbanoviča ķetnās? Atbilde ir šokējoša - tas ir tas pats "gudrais,inteliģentais" Dombrovskis,kurš ar savu "konsolidācijas "politiku viltīgi bīda Latvijas latviešu vēlētāju Urbanoviča apkampienos. Tāda ir realitāte ar kuru mums ir jārēķinās,tikai,interesanti vai no Dombrovska puses tā ir apzināta darbība,vai pieredzes trūkums , jaunības maksimālisms, muļķība? Katra darbība rada pretdarbību un ne vienmēr šī pretdarbība ir tāda kādu mēs vēlētos, Dombrovskim vajadzētu gudru padomnieku kurš viņu varētu iepazīstināt ar cēloņsakarību likumiem,kuri nepakļaujas voluntāras varas spiedienam. Kamēr Dombrovskis konsolidējas ar SVF,starp varu un tautu valdošais bezdibenis tikai padziļinās,un sekas tam var būt ļoti traģiskas un tajā pašā laikā likumsakarīgas,jo attīstība virzās no cēloņa uz sekām.
janka
j
elfs ta ne jau lamā,bet brīdina,kas sagaida latviešus,ja šis netiks pie varas,viņa pacietiības mērs ir pilns
elfs
e
neticu, ka Zatlers nomines so Latgales nodeveju par premjeru. Jus tikai uz mirkli iedomajaties , kads sis butu premjers pec gudra un inteligenta Dombrovska. Tas ta ka Zatlers pec Vairas. Saubos , vai vins kaut ko sajedz angliski, tur butu nassing special kvadrata. Bet redz , kas par ambicijam , ka visus latviesus lama .
Bonkajs
B
lieliski :) arī SC tikko izraka sev kapu :) ..pirms šī skaļā paziņojuma vēl svārstījos, tagad vairs ne...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas