Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Urbanovičs: Lietas, par ko šaubās Briselē, Rīgā jau tiek stumtas uz priekšu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šajā ciemā šantāža ir vienīgais līd
Š
Jo citādi nekas nenotiek. Izrādās, ka Olšteins ir zirgā, jo paspēja sašūpot koalīciju, tā pat pasteidzās krievi paziņot, ka nekas nenotiks, ja viņi nepanāks savu... Un vispār.... Tā ir ļoti liela vājuma pazīme pakļauties šantāžas diktātam. Tas nozīmē, ka vara karājas mata galā un tai iedots speciāli mats, kurā karāties... No tā var sagaidīt tikai neadekvātus lēmumus, kas ir pilnīgi PRETRUNĀ ar sabiedrības interesēm. Mans ieteikums būtu varai nākt klajā ar atzinumu, ka tā ir vāja un meklēt atbalstu tajā pašā sabiedrībā, kas viņus ievēlēja, nevis meklēt kompromisus, kas novedīs pie kārtējās sabiedrības degradācijas, vai emigrācijas.
Ādamsons
Ā
Kā tad! Šitas resnais struņķis jau tiek stumts pa taisno zarnu!
traktorists Urbanovičs
t
Baigais stūmējs esmu es, Novelci tik apenes. Apgalvot to varēs Nils, Nav viņš nekāds krokodils.
lasītājs
l
Pilnīgi piekrītu. Un to rāda fakti - Džeinas Tamuļevičas raksts. Bet Dombrovskis strīdējās pretī ļoti nesmuki. Paldies, Jāni!
Gaujmaliec
G
LPSR ĻKJS CK sekretāra cienīgs komentārs ! Urra biedri ! :)
vēl
v
PĒC PADOMJU STATISTIKAS DATIEM, IMIGRANTU PLŪSMA LATVIJĀ SEVIŠĶI LIELA BIJA 1953. UN 1956. GADĀ. MIGRANTI LATVIJĀ 1944 – 1989. DOKUMENTI. R.: LATVIJAS VALSTS ARHĪVS, 2004, 38., 142., 243. LATVIJAS LIKUMI NOSAKA, KA PILSONĪBAS SAŅEMŠANAI PRETENDENTAM IR NEPIECIEŠAMS LEGĀLS IENĀKUMU AVOTS, VISMAZ PIECI GADI NODZĪVOTI LATVIJĀ, UZTICĪBAS ZVĒRESTS, ZINĀT VALSTS HIMNU, KAROGU UN SATVERSMI UN GALVENOS LATVIJAS VĒSTURES FAKTUS, KĀ ARĪ SAPRAST UN BŪT SPĒJĪGAM RELATĪVI VIENKĀRŠI IZTEIKTIES LATVIEŠU VALODĀ. TĀDAM DIVU STUNDU PĀRBAUDĪJUMAM VAR SAGATAVOTIES AR ĪPAŠA BUKLETA PALĪDZĪBU, KURĀ IR JAUTĀJUMI UN MATERIĀLS AR TAJĀM IETVERTAJĀM ATBILDĒM UZ ŠIEM JAUTĀJUMIEM. SABIEDRĪBAS INTEGRĀCIJAS LIETU MINISTRS NILS MUIŽNIEKS: „VIEN NEDAUDZ PASAULES VALSTIS IR BIJUŠAS PAKĻAUTAS TIK INTENSĪVAI NOVĒROŠANAI – 1992. GADĀ APVIENOTĀS NĀCIJAS SŪTĪJA MISIJU, LAI IZMEKLĒTU KRIEVVALODĪGO STĀVOKLI, EIROPAS DROŠĪBAS UN SADARBĪBAS ORGANIZĀCIJAS MISIJA DARBOJĀS NO 1993. LĪDZ 2001. GADAM, EDSO AUKSTAIS KOMISĀRS NACIONĀLO MINORITĀŠU JAUTĀJUMOS LATVIJU IR APMEKLĒJIS GANDRĪZ VAI BIEŽĀK PAR JEBKURU CITU VALSTI [..] EIROPAS PADOME 2001. GADĀCILVĒKTIESĪBU UZRAUDZĪŠANU PĀRTRAUCA UN LĪDZ ŠAI DIENAI AR LATVIJU TURPINA PĒCUZRAUDZĪBAS DIALOGU, ES VELTA DAUDZ UZMANĪBAS INTEGRĀCIJAS POLITIKAI UN LATVIJAS KRIEVIEM.” („KRIEVI LATVIJĀ – VĒSTURE, PAŠREIZĒJĀ SITUĀCIJA UN PERSPEKTĪVA”, LEKCIJA TĪBINGENES UNIVERSITĀTĒ VĀCIJĀ, 2004. G. 8. NOVEMBRĪ.) MUIŽNIEKS IR BIJIS ARĪ LATVIJAS CILVĒKTIESĪBU UN ETNISKO STUDIJU CENTRA DIREKTORS.
pakausis
p
nu un baigi krutais jūties ka piekliedzi te ar savu domrakstu?
  • 0
  • 0
un vēl turpat
u
LATVIJAS AVĪZE, 16.06.2006. KRIEVI LATVIEŠUS BIEŽI SAUC PAR GANSIEM („HANSI” – VISPĀRINĀTA ATSAUCE UZ VĀCU NACISTIEM). KĀ NESEN KĀDS VĪRIETIS, RUNĀJOT PAR MANU PAZIŅU, KRIEVU VALODĀ TEICA SAVAM DĒLAM JŪRMALAS APJUMTAJĀ BASEINĀ: „AK, KĀ ES ESMU NOGURIS NO TIEM SMIRDĪGAJIEM GANSIEM!”
Biškekas centrs pied*sts
B
"Mēs savukārt demonstrējām izpratni par šāda kopdarba nepieciešamību, iespējamību un veidiem," sacīja SC līderis." Kā sarkanais, tā iet demonstrācijās. Negrib un neprot strādāt. Un sapņo par nemieriem Biškekas stilā, kuros pats var dabūt zemnieka kapli kuprī.
es
e
tagad saprotu, kas patiesībā vadīja lindermaņus, ušakovus un CO! Tas bija rīkojums no Austrumiem, lai vismaz vienā dalībvalstī krievu valoda iegūst valsts valodas statusu un tas arī ES tā tiks atzīta par lietojamo valodu! Lūk kas un nevis Latvijas krievu aizsardzība-tas tā, pa ceļam! Nožēlojamie!
to es
t
iedzer zāles-pāries tie murgi varbūt,,
  • 1
  • 0
to: es
t
Jums taisnība. Kremļa rokaspuiši, kas drīz turklāt tiks "uzmesti", kā neīstie.
  • 1
  • 0
fjodors
f
pretīgi uzblīdis mūlis !
Ždanoka
Ž
Riktīgs okupantu picuks!
  • 0
  • 0
Re kā
R
Strupceļš.Dimbā JENOTI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas