Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Urbanovičs: Mēs būsim aizvien lielāki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nazi
n
Lai cik tas man pašai agrāk liktos neiedomājami, neizslēdzu, ka balsošu par SC. ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ SC sejas (lasi: zvērapuns) artura aļfredoviča tēvs solīja visus latviešus aizsūtīt uz Sibīriju. Varbūt tu tava ģimene neko labāku neesiet pelnījuši, bet, kāpēc man būtu jācieš ???
Dana 1
D
Mīļo Sestdieni! Vai tiešām Jums vēl nav izgaisis apziņā šis satracinātu ļautiņu kolektīvais murgs par E. kā prezidentu? Cilvēku ar piederību kompartijai un latv. trimdas atmaskojumu rakstiem savā pagātnes mantojumā. Būtu ko padomāt pat tad, ja neviena cita nebūtu, visi izmiruši... Bet ir taču izaugusi jauna politiķu paaudze, kas sociālismu pat neatceras, tāda, kas nav piedzīvojusi galviņas deformēšanu. E. kā izpildīgs mācībspēks patiesībā jau ar savu tā saukto "pētniecību" pats bija tāds kā ļaužu apziņas deformētājs. Uz to arī VVF savulaik norādīja.
ABC
A
Es Tev pilnībā piekrītu. Vienīgā Štokenberga, starp citu arī Repšes, nelaime ir inteliģence, kas mūsu sabiedrībā sakarā ar mērķtiecīgo un pārdomāto sabiedrības debilizācijas politiku nevar gūt atsaucību tautas masās. Varbūt - tas ir tikai ierosinājums - tomēr būtu vērts kaut kādā plašsaziņas līdzeklī pamēģināt paust savas idejas arī Maximas pārdevējai saprotamā valodā?
Alvis Švarcbahs
A
Pirmkārt, latviešu žurnaļugas promaskaviskās, prokrieviskās partijas, kas arī ir SC, popularizē kā "KREISO", tātad partija, kas aizstāv darba tautas intereses (????????) , kaut it kā ar KREISUMU baida, ka kreisie - komunisti, bet panāk pretēju efektu. Neviena latviešu partija, ari Jaunais laiks un tā pati Sandra K. neaizstāv tautu, bet gan lielkapitāla intereses.Un tā latviešiem jāvēršas pie "labās"- kreiso partijas, prokrievisko partijas, kuri pat te saka, ka sadarbosies un sadarbojas ar Tautas partiju. Viņi ir hameleoni, sadarbojas ar 'TB/LNNK. Latviešu darba tautai nav aizstāvju, nav sava avīzes (visas Latvijas avīzes ir īpašnieku avīzes) un tādēļ rezultāts - tauta bēg projām no valsts, vājākie un vecākie izdara pašnāvības, izmirst no bada un garīgās pārpūles. Vienīgais, kas patiesi iestājas par tautu kopumā, nesadaloties ne labējos, ne kreisajos (tādu Latvijā nav un nebūs vēl ilgi) - ir AIGARS ŠTOKENBERGS, bet viņu tautas acīs noniecina. vai visi pārējie, jo seviški oranži-dzeltenā varza. Vai tautu spēs Aigars informēt par sevi, vai izdos savu avīzi, vai nodibinās nodaļas visos (vai vairākumā) Latvijas ciematos? Tā būs īsta Latvijas, latviešu un darba cilvēku partija, uzņēmēju partija. Aigar, jāienāk tautā AR AVĪZI arī!, neleilu, net masu avīzīti !!!!!!!!!!!!!!!!! Proti - biju SC konferencē, pieaicināts piedalīties balotēties arī, bet kad noklausījos vairākus runātājus un dažus žīdus arī, par sevi nokaunējos un aizlaidos projām - krievu skolas, pilsonība un divvalodība - tātad Latviju grib noslīcināt promaskaviskajā ideoloģijā. Proti, biju arī ŠTOKENDERGA konferencē- tādu saturīgu konferenci klausījos pirmo reizi, atšķirībā no neskaitāmiem kongresiem un konferencēm, kurās esmu bijis Šeit tas bija gandarījums un patīkama klausīšanās, bet vai līdz tautai tas nonāks?
nu
n
pateicoties TP, to NEKAD neaizmirsti.
vecais-2
v
Šitais vepris izēda ārā Jurkānu. Partijai jākļūst latviskākai, tad par viņu balsos arī letiņi. Nevajag priekšā tos židu demagogus!
lno
l
ABC ir arī objektīvi komentāri.
ieteikums
i
Kāpēc tu ņem nopietni to Saskaņas Centra atbalstītāju ABC? Ja vajadzēs, viņi par Putina naudu miljonus pieliks komentos rakstīt " balsošu par SC", "balsošu par SC". Piekto kolonnu vajag likt sabiedriski derīgā darbā, nevis pagodināt ar diskusijām.
lno
l
Kā tad augsit - garumā vai platumā? ________________________________ Treknumā:)
lno
l
Ja līdz Saeimas vēlēšanām Štokenbergs nebūs izveidojis savu partiju, es noteikti balsošu par SC. ___________________________________ Te nu mūsu ceļi šķiras. Interesanti ar ko SC būtu labāks par TP? Viņus atšķir tikai tas, ka vieni silē ar visām četrām, otrie ik pa laikam:))
Estere
E
Protams, to visi aizmirsuši, ka SC pirka balsis ar snabja pudeli, ka tās deputāti latviski runā pat sliktāk nekā PCTVL un ka Cilevičs Latvijai starptautiski sagādājis daudz vairāk nepatikšanu,, nekā tā pati Ždanoka. Kāpēc lai atcerētos? Par to varēsim domāt tad,, kad SC veidos valdību.
Karamele
K
Links ir šāds: http un 9may.lv
eliza g.
e
L
ZBL
Z
Ja nākamajās vēlēšanās nobalsosiet par SC, tad būsiet vien atdevis balsi par to pašu Dobeli un co. , ko vajadzības brīdī SC balsta valdībā , gad RD, kur tas izskatās īpaši komiski, bet zelta tilts dara brīnumus un atklāj patiesību, kas ir šo kungu darba devējs - korupcija.
Kurmītis
K
SC ar Urbanoviču priekšgalā nodeva Loskutovu , neatbalstīja opozīciju vēlmi pacīnīties par KNAB!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas