Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Urbanovičs nākamnedēļ paredz "oligarhu cīņas" par novadu reformu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krievu partija
k
Tautas saskaņas partijas kongresā uzstājās Vadims Jerošenko - Lato lapsas un Jāņa Jurkāna partneris laikraksta Teļegraf izdevēja padomē , raksta delfi. Laikraksta Teļegraf jaunā izdevēja AS News Media Group padomē ir arī žurnālists Lato Lapsa, liecina Uzņēmumu reģistra (UR) dati. Padomes priekšsēdētājs ir Jānis Jurkāns, bijušais Tautas saskaņas partijas (TSP) līderis. Kopš 2006.gada viņš ir “Baltijas asociācijas – transports un loģistika” prezidents, kurā apvienojušies uzņēmumi, kuros vara pieder tā dēvētajiem Aivara Lemberga opozicionāriem, kā Oļegs Stepanovs un Olafs Berķis. Padomē ir trīs cilvēki: priekšsēdētājs Jānis Jurkāns, priekšsēdētāja vietnieks Vadims Jerošenko, kurš vienlaicīgi ir finanšu kompānijas Laika stars valdes priekšsēdētājs, un padomes loceklis Lato Lapsa, kurš ir SIA Baltic Screen vienīgais valdes loceklis. Paskatīsimies, ar ko TSP sadarbojas Jānis Jurkāns un Lato Lapsa: Jerošenko atmaskots kā sevi pašslavinošs konsultants bez reāla seguma - redaktors A.Deģis.
lembis
l
Mēs ar Jāni pāris nedēļas atpakaļ satikāmies un ģelas nobīdījām. Ticiet man, viss būs štokos. Kaimiņa atbalsts garantēts, kā nekā esam tak no viena kaula.
@
@
Tas ir cilvēks, kas lieto Maskavas leksiku pat sarunās par Latvijas iekšpolitiku. Nekā jauna.
krā
k
gan jau Kučinskis ar Rubanoviču vienosies un reforma notiks
---
-
pašvaki, ka paša oligarhi bankrotējuši
Ircic
I
Ejiet, ejiet kopā ar oranžajiem, smērējieties - vēl pusgads apmēram atlicis - gan jau paspēsiet...
Plāns
P
Tiem, kas redz. Kāpēc tik steidzami vajag sabīdīt reģionālo reformu? Viss ir vienkārši! Vadošās partijas labi saprot, ka pusgada laikā neizvirzīsies jauni līderi pašvaldībās, par kuriem būtu vērts nobalsot, līdz ar to vecie būs spiesti stāties partijās (jo šajās vēlēšanās ir aizliegtas dažādas vēlētāju apvienības- drīkst balsot tikai par partiju sarakstiem). Bet reģioni jau ir "satirgoti". TP ir apsolījis SC, ka vairs nelīdīs ar saviem sarakstiem Latgalē, bet SC, savukārt, nelīdīs Vidzemē, plus tagad atbalstīs kooalīcijas aktivitātes. Tā kā reālie uzņēmumu rādītāji par 2008 gadu parādīsies tikai pavasarī, bet jau janvārī visiem uzņēmumiem avansā ir obligāti jāiemaksā "peļņas" nodokļa (UIN) pilna summa, vadoties pēc iepriekšējā gada rezultātiem, tad līdz jūlijam noturēties un parādīt, cik labi viņu "plāns" strādā, nebūs nekādu grūtību! Bet, kas notiek, kad šie rukši ir likumīgi savēlēti un tikuši pie pašvaldību naudas silēm, laikam vairs nav jāatgādina... Trakākais, ka tā tas arī notiks un šobrīd neko nav iespējams izmainīt! Man prieks, ka Oranžie stratēģi visu sistēmu saprot daudz labāk, nekā pat pats godmans :). Te nu bija- "jūs neko nesaprotat, jo viss ir daudz sarežģītāk, nekā jums liekas (citāts no godman KNL)
SC
S
Malači Jūs uzvarēsiet nākošajās vēlēšanās !
Lelle
L
Prrrr...nu nevajg glupi runāt! Paskaties PS mājaslapā zem raksta par adventes līgumu manu komentu, Tev varbūt gaisma atausīs.
zemietis
z
Lai tik SC turpina sevi diskreditēt. beidzot latviešu ampampiem atkritīs klapes vaļā , kas ir kas. šie taču ir kauls no oranžo kaula.Visi piemirsuši, bet klusi nemanāmi cauri izgāja 100 miljonu vērtais kredīta galvojums LM. Gudri cilvēki saka, ka valdošajiem un SC tiks 10 % atkata. Kur nu vēl parex un svf piķis. Ir Latvijā atkal ko dalīt un sc malā nestāvēs. Jau cik gadus valdošos stutē atbildīgos brīžos. Vēl labāk lai šos paņem valdībā , vienīgais nedrīkst panākt zzs aiziešanu opozīcijā. Tad vēl lielākie ampampi izdomās, ka tagad gan zaļās lupatas ir parādījušas raksturu un atkal par šiem totāliem nejēgām nobalsos! Bet vienā jomā zzs ir taisnība. Šībrīža novadu reforma ir absurda. To atklātā tekstā ir teikuši piemēram kartogrāfi. Viņiem domājams interešu konfliktu nepārmetīsi.
dulais
d
šito biedru laikam neviena latvju partija tā sacīt savās rindās neņēma, vot piestrādā par Kremļa pakalpiņu. Tikai nedomājiet, ka tiksiet arī vēlēšanas par uzvarētājiem. Redz ar tiem latviešiem ir tā , ja viņiem pienāk liela bēda pie durvīm , tad viņi mobilizējas
Rabinovičs
R
Kas tie par oligarhiem - utubungas tādi.
Es
E
aicinu cīnīties nevis par novadu reformu, bet pret šo varu!
ABC
A
Urbanovičs parakstās zem Latvijas ekonomikas pilnīgas sagraušanas un tautas aplaupīšanas plāna, jo cer izkampt treknu kumosu no koalīcijas piešmurgātās siles. Līdz ar šo šī partija kā tāda un Urbanovičs, kuru es agrāk cienīju, manās acīs ir kļuvuši spļāviena vērti.
Lellei
L
tava sandriņa, tak arī parakstījās, ne??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas