Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Urbanovičs nepieļauj iespēju runāt par kopīgas valdības veidošanu ar Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis (JL, Vienotība) ir pierādījis absolūtu nemākulību valdības veidošanā, uzskata Saskaņas centra līderis Jānis Urbanovičs. ----------------------------------------------- ---------------------- Kā tur bija tas teiciens - vīnogas skābas?
lasiitaaja
l
Ko citu dariit, ja deputaatiem nav valsts valoda vajadziigaa limenii.
NOTHING SPECIAL
N
LABS MASKAVAS PARAUGRUKSIS , LABI BAROTS , NAUDA RIPO NEPAJOKAM ....
drak
d
УРБАНОВИЧ НА ЭТОМ ФОТО ПОХОЖ НА ЖАРЕННОГО ПОРОСЁНКА :-)))))))
Valdis
V
Tas tikai pierāda, ka Latvijai padomju okupanti nav vajadzīgi!
Человек
Ч
Ушаков - лох. Урбанович - плох. А у меня в башке переполох.
ha-ha
h
голосовант Сегодня, 19:19 # прохожий Урбановичу надо было демонстрировать свою состоятельность в избирательной кампании. После драки уже нечего махаться. Проиграл - молчи! И прекратить дергать Ушакова за нитки, как тряпичную куклу. А то жалко смотреть, как Нил болтается в саейме, а чиновный аппарат мэра Рига ни черта не делает. Позорники!
Acālija
A
Kikii, Tu?
Anna
A
Eektīvākais koalīcijas sastāvs būtu (pašlaik) ZZS + SC + ZLL. Būta iespēja, ka Latvija izlīstu no bedres. Tagad šis iespējas nav un nebūs. Vienotība ir zirnekļi burkā. Paskatieties, neviens nerunā par pretendntu kvalitāti, ņemot vērā to spēju darboties valsts labā . Galvēnais uzdevums ir radīt iespēju ielikt savu cilvēku vajadzīgā vietā. Pie tam epitets - vajadzīgi, tiek vērtēts no klana vajadzību viedokļa, bet ne valsts, jo šie divi jēdzieni ne vienmēr saiet, drīzāk, gandrīz vienmēr atšķiras. Kaut tomēr ZSS ir tādas prostitūtas, būs un Jūsu un mūsu. Labākais risinājums, tomēr, būtu SC + Jaunais Laiks (sargas morāli) + Šlesers+ ZZS. Paskaidrošu, kāpēc: SC ir jāļauj sevi paradīt. Ja nepieradis sevi tik un tā paliek bez vāras un nākamajas vēlēšanās viņiem ir beiges. Jaunais Laiks (vairāk vai mazāk adekvata daļa), visu laiku kliedz par godīgumu un it kā cīņas ar korrupciju.Ok. Lai viņi būtu komisāri šajā valdībā.Jo ekonomisti viņi ir nekādi. Latviešiem visatbilstošāka loma ir pavelēt. Ļai pieskata korrupciju.Un saglabā savus vēlētājus . (no ka viņiem ir ļoti bail). Šlesers ar degunu raks zemi un palīdzēt tiem, kas palīdzēs viņam izkļūt no nekas. Bet ļai atsakās no Šakāliņa. Šitais noteikti nekur un nevienam nav vajadzīgs un nekad nebūs vajadzīgs (zaglis). Nu un Lembergs ar pienācīgu daļu no ZZS iegūst tieslietu un, pieņemsim, Saimas spikera amatu (ir varianti) būs, es domāju, visprognozējams. Nu un, protams, nekādu nacistu, pilsonisko savienību, Šakāliņa.
SASKAŅAS CENTRS
S
TIKAI SUŅI UN KOMUNISTI AR MUTI MAIZI PELNA !!!! NEZINU KĀDUS EKONOMIKAS UZLABOJUMUS VARĒTU IZGUDROT KREMĻA ANUSA LAIZĪTĀJI .... PARTIJA , KAS SVIN SAVAS VALSTS OKUPĀCIJU , JEBKURĀ CITĀ VALSTĪ , TAI SKAITĀ KRIEVIJU , TIKTU NOLIČOTI VAI SADEDZINĀTI !!!
vai to mes gribam
v
Jābeidz tak vienreiz cackātes ar krievu pakalpiņiem. Urbis laikam gan gribētu atpakaļ Pētera I laikus, kad Šeremetjevs ziņoja:...".no Rīgas līdz Valkai viss ir izpostīts." Un 1710. gadā 14. jūlijā svinīgi iebrauca Rīgā.
Kuiļu Žanis
K
Urbanovičs tā uzbarojies, ka drīz pasei vāku nevarēs aizvērt!
Rolis
R
Nekā nebija,nekur nebraukšu.Pagaidīšu,Urbanovičs solīja Biškeku,varbūt biški iznāks pakarot ar sieriņiem.Ceru,ka nebūs kā dziesmiņā:plinte tik viena,bet sieru vesels bars:.
muļķis
m
Tev te nepatīk tinies uz "iriju angliju asv ,zini bet man dzīvot gribas un ēst arī kas Kristovskis par ārlietu ministru neesi radiniekos.
Juurnieks
J
Mani paarsteidz to, ka CVK ar Cimdaru priekshgalaa, netaisni sadaliija mandaatus un neviens to neredz.Uz saeimu iekljuva 5 partijas Vienotiiba+SC+ZZS+PLL+VL TB/LNNK= 31,219%+26,037%+19,681%+7,652%+7,667%=92,256%.Taatad kopumaa vinji sanjema 92,256%. Lai uzzinaat cik mandaatu pienakas uz 1% , vajag 100 mandaatus sadaliit uz 92,256% 100: 92,256%= 1,084. Taatad uz 1% pienakas 1,084 mandaats. Lai uzzinaat cik mandaatu sanjema katra partija 1,084 jaapareizina uz % cik sanjema katra partija.Taatad Vienotiibai jaabuut 1,084 x 31,219= 33,841 mandaati, bet SC 1,084 x 26,037=28,224. No shiem skaitljiem redzam ka Vienotiibai jaabuut 34 deputaatu mandaati, bet SC 28.Parejas partijas taisniigi sanjema mandatus.Man liekas, ka CVK nelikumiigi un bezkauniigi atbalsta SC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas