Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Urbanovičs pozitīvi novērtē ZRP lēmumu veidot koalīciju ar Vienotību un SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Tev, URBANO'VIČ ,vajadzētu saprast -----ir pienācis laiks atvainoties tiem okupantu pēctačiem par visu pārī nodarīto ,un tad varētu uz kaut ko cerēt, citādi aizmirsti latviešu tautas labvēlību .Okupanti paliksiet un necienīti, ne tikai Latvijā ,uz gadu simteņiem.
L.Grantiņš LRTT
L
Slepkava urbanovičs slavē korumpantu Zatleru. Par to, ka Zatlers grib ar sakaņiešiem iznīcināt Latviju, bija skaidrs jau Saeimas atlaišanas dienā. Zatlers par šo savu melno darbu ir saņemis milzu summu no starptautiskā cionistu centra.No 40-80 miljoniem, kuri ir ieguldīti pasaules lielākajās bankās. Pēc dažiem gadiem Zatlers būs miljardieris uz latviešu asins rēķina. Šāda informācija nāk no ASV, kā redzams, tad ASV iet cionistu un ru-šovinistu pavadā. P.S. Šie 40-80 ir ņemti no Latvijas tautai nozagtās naudas. Šīs zoziedzīgas darbības "pirmsākums" ir Godmanis un Borovkovs.
luxam
l
Ja nav pašu okupantu, tātad ir okupantu pēcteči! Grozies kā gribi, no patiesības nekur neizbēgt!
maxul
m
...un ja nav okupantu pēcteču, tad ir pēcteču pēcteči, bet ja to nav, tad ienaidnieku vajag izdomāt jo tīrasiņu latvis (hi,hi, kur tādi ir?) bez riešanas un kunga zābaku laizīšanas nekādi nevar.
  • 1
  • 0
lux- aptiekars
l
Tas lozungs "okupācija ir, okupantu-nav" ir visstulbākais, ko okupantu pēctecis Ušakovs varēja izdomāt. OInteresanti, kur viņi palika. Vēl jau visi nav apmiruši. Un savu okupantu filosofiju viņi ir cītīgi ieprogrammējuši savu pēcteču smadzenēs.
lux
l
Man ši nelieša sakarībā divi jaut'jumu: 1) kā sauc to, kurš tik veiksmīgi izvļas fotogrāfijas. Šī ir lieliska!!!!! Tik precīzi atspoguļo Maskavas pakalpiņa intelekta nesabojāto seju, 2) kā tur īsti ar aptaukošanās ietekmi uz dzīves ilgumu?
borcinsh
b
vai vel shodien nav skaidrs shis sagatavots "scenarijs" !? laikam Latvijaa nevar "izdzivot" bez nodevibu....
selga
s
Tātad urbim un co nav nekā vairāk ko piedāvāt,kā savas treknās izburbušās miesas,nav ne budžeta ,ne ministru ,ne plāna,vien ,lai Dombrovskis turpina pašīt,(kuru paši pirms vēlēšanām lamāja visos veidos)bet mēs beidzot!!! būsim pie lielās siles!
jēpis
j
Nu būru ļoti pārsteigta,ja šis mūlis teiktu savādāk!
krievs
k
neceri un nepriecajies tada koalicija nebus!
aptiekaars
a
Okupantu pakalpiņš domā, ka tiks pie siles? Jauki. Beidzot latvieši sapratīs, ka okupanti nekur nav izgaisuši!
šoks!
š
Vienkārši nesaprotu, kā tas ir iespējams? SC ir izdarījuši VISU iespējamo, lai pierādītu, ka viņiem NAV vieta Latvijas valdībā! Sākot jau ar tādiem "sīkumiem" kā simboliskā deguna šņaukšana Latvijas karogā, pēctam ebreju kapu "izdekorēšana" ar uzrakstiem latviešu valodā, lai vainu noveltu uz latviešiem, tad vēl slavenā Ceļu Pārvaldes izsaimnekošana, nemaz nerunājot par Ušakova attaisnoto savējo likšanu amatos, kuri turklāt amatu "atstrādā" ar ziedojumiem tieši pirms vēlēšanām, tad vēl tādi sīkumi kā vienas patiesības drukāšana avīzēs latviešu valodā, bet pavisam un par 180 grādiem kā cita - krievvalodīgajiem paredzētajā literatūrā. Varētu vēl turpināt. Tādas lietas, kā SC saistība ar "Jūrmalgeitu" vai Rubika antifrontiešu atrašanās šo biedru rindās jau ir tā labākā politiskā kultūra. Tāpat arī atkāpšanās no visiem saviem solījumiem, lai tikai tiktu valdībā, arī ir ļoti normāla un atbalstāma rīcība, vai ne? Ja vēl nav sajaukta galva, tad vēl paliek tas visu pamanītais, atzītais, taču reizē "nu, tā ir, ko nu?" fakts, ka SC nav nekāda ekonomiska pamata viņu solījumiem par eiro neieviešanu, nodokļu necelšanu, pensiju indeksēšanu utt. Es vienkārši nesaprotu Valdi Zatleru! Nemaz nerunājot, kā var automātiski piešķirt pilsonību visiem nelojālajiem pilsoņiem, kas 20 gados nav "papūlējušies" naturalizēties. KAS NOTIEK? Runa nav par vai pret krieviem, runa ir par PRETĪGU rīcību! Neviena latviešu partija, kas šādi rīkojas, valdībā netiktu uzņemta!
Pārliecība
P
Laikam jau Šķēle nekļūdījās, izvēloties lielāko kretīnu par prezidentu :))
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas