Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Urbanovičs: VVC vispirms bija jāuzrunā paši politiķi, kuru valodas prasmes apšauba

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ass
A
Vai nu tie ir garīgi atpalikuši, vai piektās kolonas biedri.
mja
m
Urbanovič ,vai krievijā ir kāds deputāts,kurš neprot krievu valodu?Ūzpūtīgs āksts tu esi ,pūtinists.
Человек
Ч
Диана моим интеллектом деньги зарвбатывает - я гарант высокой посещаемости этой страницы. Вы на это не потянете.
Человек
Ч
Я прилично пержу, а Диена не попускает ваши комментарии. Значит у меня с Диеной секретный контракт. А какой - не скажу.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Kapēc somi karoja 1939 gadā? Tapēc lai viņu zemē nedzīvotu tāds mēsls kā tu! Lūk tava vieta!
vuarzazi
v
Ma langue coloniale n’est pas le russe. English ? Deutsch ? Italiano ?
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Тех, кто не умеет жить, кто влезает в долги - не уважают. А ведь это о вас! --- un vēl, uz pasaules nav tadu valstu kurām nebūtu parādu! Varbūt tev derētu par to palasīt tavā mīļotajā vietnē.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Я здесь для того, чтобы указывать вам ваше истинное место. ---- Ha, svešinieks nav tas kurš īstajiem saimniekiem kaut ko mācīs un stāstīs! Mēs varbūt esam nabadzīgi, bet mēs esam šīs zemes saimnieki, nevis kaut kādi tev līdzigie sabraukušie salašņas! Tev ar šo zemi ir sakars tikai tāds ka tu šeit dzīvo. Atceries vienreiz par visām reizem, ka tu esi nepiederīgs šai zemei! Tu esi tiksi svešinieks un nekas vairāk! Tevi nekad šeit nepieņems, tāpēc zini savu vietu!
Человек
Ч
"Tavs tipiskais demagogiskais viedoklis, ja jau te ir slikti, ko tad tu te sēdi un pļūtī šajā Latvijā?" - Я здесь для того, чтобы указывать вам ваше истинное место. "Un parādu atdošanai nav nekāda sakara ar cieņu!" - Самая прямая связь. Тех, кто не умеет жить, кто влезает в долги - не уважают. А ведь это о вас!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Ведите себя прилично, а то Диена не будет пропускать ваши комментарии. ---- es tev teicu nemuldi tik daudz! Tu esi stulbs! Tikai tu neapzinies kāda niecība tu esi!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Вы - деревня, причем, очень отсталая --- Tavs tipiskais demagogiskais viedoklis, ja jau te ir slikti, ko tad tu te sēdi un muldi šajā Latvijā? Un parādu atdošanai nav nekāda sakara ar cieņu! Потому, что вы не знаете, что такое реальная жизнь, и не умеете жить. ---- ES NETAISOS TE AR TEVI DISKUTET! TURPINI SAVU VIRTUALO ONANNESANU AR KADU CITU, SLIMAIS!
Человек
Ч
Ведите себя прилично, а то Диена не будет пропускать ваши комментарии.
Человек
Ч
"Kur esi rāvis, ka mūs neciena? Izdomāji?" - Почему же придумал. На вас нагрузили долги, и вы будете платить. Как вам США или ЕС скажут, так вы и делаете. Те же Чехия или Словения - государства гораздо более самостоятельные, у них есть промышленность, они производят машины и бытовые товары. А вы что производите? Серый горох? Вы - деревня, причем, очень отсталая, и ваше место - слушать, что вам говорят те же Чехия или Словения, которые не вошли в те долги, в которые влезли вы. Потому, что вы не знаете, что такое реальная жизнь, и не умеете жить.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Pilnīgi iespējams, ka mūsdienu Krievija ir tikai fasāde - fasāde, kur dusmīgais Putins runā par valsts varenību, bet pilnīgi iespējams aiz šīs uzzīmētās kā teātrī vizuālās fona scenogrāfijas kas regulāri tiek prezentētas kā Krievijas, tā pasaules TV ekrānu priekšā tiek slēpta visdzīļākā valsts postaža. Kā nams ar uzkrāsotu fasādi, bet iekšienē skats pavisam bēdīgs. Tā arī varētu būt. Tā kā neplūties te ar savas Krievijas varenību.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
С Россией дружат Франция, Германия, США, Италия, Испания, и т.д., и т.п. А кто уважает Латвию? Кто не вытирает о Латвию ноги? ----- Kur esi rāvis, ka mūs neciena? Izdomāji? Otrkārt, ko tu vienmēr piesauc Latviju? Salīdzinot ar lielvalstīm? Vai ar čehiju un slovēniju kāds tiekas? Vai ar beļgiju kāds tiekas? Tāds kā debīls tu esi - Latvija zin savu vietu, maziņa valsts. Mēs zinām kas mēs esam un kādu vietu ieņemam pasaulē. Tapēc savu debīlo salīdzināsanas demagoģiju vari aiztaupīt! Tu tiesam taču esi slims!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas