Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ušakova biroja vadītāja privātu iemeslu dēļ aiziet no darba

Tikai šovasar darbu sākusi kā Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) biroja vadītāja, Ilze Stobova šo amatu personisku iemeslu dēļ atstās 23.novembrī.

Rīgas mērs N.Ušakovs Diena.lv teica, ka kādu laiku šo amatu ieņems Anna Kononova, kas patlaban ir mēra preses sekretāre. Ja jauna biroja vadītāja meklēšana ieilgs, viņš pieļauj, ka varētu notikt kāda pārgrupēšanās un A.Kononovai birojs būs jāvada ilgāku laiku.

Diena.lv sestdien teica I.Stobova, kura joprojām ir Tautas partijas biedre, šo pārmaiņu iemesls esot tikai privāts. Viņa pati esot ierosinājusi darba maiņu, kas saistīts ar viņas privātajām interesēm.

«Šis bija interesants un pieredzes bagāts laiks, ar Nilu Ušakovu bija interesanti strādāt. Domāju, ka viens otru esam bagātinājuši,» teica I.Stobova.

Vaicāta, vai viņa varētu kandidēt nākamās Saeimas vēlēšanās, I.Stobova šādu iespēju noliedza.

Arī Rīgas mērs par I.Stobovas darbu izteicās atzinīgi un pateicās par palīdzību pirmajās 100 Rīgas mēra darba dienās.

Diena jau rakstīja, ka I.Stobovas nokļūšana Rīgas mēra biroja vadītāja amatā, ko viņa ieņēma kopš 1.jūlija, bija minējumiem apvīta. Oficiālais N.Ušakova un I.Stobovas viedoklis par viņas izvēli profesionālu motīvu dēļ, kas saistīti ar pieredzi Aigara Kalvīša (TP) premjera birojā un zināšanām sociālajā jomā. Tiesa, N.Ušakovs vasarā neatcerējās, kuram pirmajam ienākusi prātā I.Stobovas kandidatūra, jo viņš esot konsultējies ar vairākiem cilvēkiem.

I.Stobovas politiskā karjera sākās Latvijas Zemnieku savienībā 2001.gada rudenī. Einara Repšes (JL) valdības veidošanas laika LZS valdē Jānis Kinna ieteica I.Stobovu izvirzīt labklājības ministra amatam, bet valdes vairākums toreiz izvēlējies Dagniju Staķi.

Viņa kļuva par parlamentāro sekretāri, vēlāk — par Induļa Emša padomnieci. Kad I.Emša valdību nomainīja A.Kalvīša valdība, I.Stobova paziņojusi A.Brigmanim, ka vēlas pamest LZS.

(papildināta ar N.Ušakova viedokli)

Top komentāri

aiva
a
viņas gatavas pat velnam par sekretāri iet,ja tik labi maksā,nodevēju sindroms
Paija
P
Ļoti nepatīkams cilvēks kā sarunu biedrene. Diemžēl, bet fakts. Ieciklējusies uz sevis pašslavināsanu.
lauķe
l
Vai tad šī nezināja uz ko parakstās strādājot pie tik mērglīgiem priekšniekiem?Neskatoties uz visu antisanitāriju , naudiņa acīm redzot tomēr nesmird!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas