Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ušakova parādsaistības pērn - 36 tūkstoši latu

Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs) valsts amatpersonu deklarācijā par pērno gadu uzrādījis 36 tūkstošus latu lielas parādsaistības. Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā pieejamā informācija par Ušakova mantisko stāvokli un ienākumiem arī liecina, ka mēra lietošanā ir 2010.gadā ražots apvidus auto Toyota Land Cruiser.

Ušakovs par pagājušo gadu deklarējis kopumā 24 253 latus lielus ienākumus. No tiem 21 340 latu jeb 1778 lati mēnesī nopelnīti Rīgas domē (RD), kā arī 2913 latu saņemti par darbu Rīgas brīvostas valdē, kuras loceklis viņš ir kopš pērnā gada novembra. Viņi ienākumi pērn nedaudz sarukuši, jo 2009.gadā viņš deklarēja 25 580 latu.

RD priekšsēdētājam nav uzkrājumu, kas pārsniegtu 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas, bet viņa parādsaistības gada nogalē bija 36 tūkstošu latu apmērā (salīdzinoši 2009.gada nogalē to apmērs bija 37 542 lati).

Pērn Ušakovs atmaksājis aizdevumu 4763 latu apmērā un veicis 15 001 eiro (10 542 latus) lielu avansa maksājumu par automašīnu, parāda deklarācija.

Ušakovs deklarējis divas automašīnas - iepriekšējā deklarācijā uzrādīto 2008.gadā ražoto un reģistrēto automašīnu Nissan Qashqai un lietošanā esošo 2010.gadā izlaisto apvidus auto Toyota Land Cruiser.

Ušakova lietošanā ir uzņēmuma Ļance dzīvoklis Rīgā.

Politiķis saglabājis visus iepriekšējos amatus - viņš ir politisko partiju apvienības Saskaņas centrs valdes priekšsēdētājs, kā arī darbojas vairāku organizāciju - Jaunatne par saskaņu, Mums pa ceļam un biedrības 9.maijs.lv - valdēs.

Rīgas mērs deklarācijā arī norādījis, ka ir kapitāla daļu turētājs 25 Rīgas pašvaldības sabiedrībās ar 100% kapitāla daļu un sešās Rīgas pašvaldības sabiedrībās līdz 100% kapitāla daļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas