Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ušakoviāda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Utopija
U
Nevajadzēja solīt, ka atjaunosim Latvijas Republiku, bet nolemt veidot jaunu valsti ar divvalodību, jaunu konstitūciju un jauniem pilsoņiem, visiem cilvēkiem, kas dzīvoja LPSR. Tas būtu bijis godīgāk pret latviešiem. Tagad iznāk tā sola vienu, bet dara visu, kas nāk par labu tai otrai Latvijai. Un nav apmierināti ne vieni, ne otri.
Suska
S
Jā, politika nav smilšu kaste un jebkurš politisks lēmums, ja tas ir smilšu kastē būvēts, sabirst. Arī nenokārtotie nacionālie jautājumi, latviešiem aiz muguras nolemtie jautājumi kaut ko noklusēt, kaut ko neizrunāt. Priekšplānā izvirzīt ekonomiskās problēmas, lai mēs zaudējam modrību un neaptveram, ka bļaujot pēc maizes un pabalstiem, darām to svešā mēlē, jo vai tad nav vienalga, ka tikai dod ēst. Neviens neinteresējas, kas ir mūsu - krievu, latviešu galvās un sirdīs, kā mēs saprotam Latviju. Vieniem tā ir latviska, citiem internacionāla, bet "po russki" gaumē. Smilšu kastē uzcelti, tie saplok, lai uzrastos atkal un atkal. Vienreiz taču politiķiem jāatzīst, ka ES dotais solījums integrēt cittautiešus ir izdarāms tikai uz latviešu rēķina. Un tas ir jāpasaka atklāti un godīgi arī latviešiem: neceriet, nebūs nekāda latviska Latvija.
Starp citu
S
Īsti nav loģikas - kāpēc uz latviešu rēķina? ES dotais solījums noteikti nav integrēt uz krievu valodas bāzes. Tas būsu slikts signāls, piemēram, Vācijai.
  • 0
  • 0
te
t
Nebūs arī Latvijā celt Bābeles torni. Katrai tautai sava valoda tika iedalīta, lai tautas nesaprot viena otru un spēkā nepaaugstinās pār Dievu. Kritusi Bābele jau sen..
māgasvarenība
m
To cepuri apēst par nozagtiem Latvenergo pirmajiem 3 miljoniem vīrelis vēl nav paspējis, lai gan tas kumoss itkā jau būtu nezin cik reizes grādīgi "noskalots" dibenā. Un nu atkal jauns negadījums - nacionāļi pie vainas, ka šeit tik daudz svešnieki iemaldījušies. Nu, atkal - prozit!
viss otrādi
v
Jeziņ, cik smieklīgi kad kāds kaut ko padzird un runā - pat nezina kas ko zaga un kas izmeklēja nozagto miljonu lietu.:))))
  • 0
  • 0
Ministry of Truth
M
Vispareizāk būtu šo cilvēku turpmāk, iespēju robežās, ignorēt kā politiski nelojālu, rīcībā svārstīgu un piederībā neskaidru. Politiķiem tas būtu izdarāms jau šodien. Es jau rudenī teicu: ja vispār gribat runāt ar SC, pieprasiet, lai tā deleģētu CITUS priekšstāvjus. Starp citu, interfrontieši rubikieši SC sastāvā turpina baudīt dalībnieka statusu. Tātad to var vērtēt kā SC uzvaru. Trūkst tikai Staļina portreta. Ne jau tāpēc, ka Ušakovs cienītu deportācijas un represijas, bet tāpēc, ka koptas ūsas. Apmēram tā pati loģika. Divu tautu pretenzijas uz vienu teritoriju. Vienai pamatotas un vienīgās, otrai nepamatotas, pat nevajadzīgas.
anna
a
varbūt spēlēšanās bija, kad veidoja valdību nedomājot par kopējo labumu? lai nu kā es arī šajā spēle iesaistos un arī iešu balsot par krievu valodu. jo man nepatīk, kas šeit notiek. un pa lielam, neko nevaru mainīt. jo nebalsoju par tiem spēkiem, kas ir pie varas. varbūt krievu valodai ar to nav pārāk liels sakars. drīzāk protests
letiņš
l
Ušakovam ir sakāpis galvā un ilgtermiņā tam būs sliktas sekas. Sēdēsiet uz saviem 25-30%. Latviešu balsotājs par jums ir apvainots. Labāk būtu domājuši, kur ņemt jēdzīgus ministru kandidātus! Nu nav viņi redzami. Zariņš- ekonomikas ministra kandidāts 7x skaitīja zvērestu!!!
***
*
Labi un vērtīgi padomi. BET varētu padomāt ka tad, kad pats bijāt tai smilšu kastē rīkojāties citādi:). Sekas tai spēlītei, es domāju, uz savas ādas un ne tikai uz savas jūtamas arī šodien, vai ne?
Jurgis no UK
J
Labs jautaajums tikai paliki bez atbildes. Vinja face jau noraada. Deelj shitiem mums tagad jaavergo sveshaa zemee.
  • 1
  • 0
Suska
S
Tieši tā. Jautājumus, kurus politiķi atrisina smilšu kastē, nevar uzskatīt par atrisinātiem. Arī nacionālos.
  • 1
  • 0
XXX
X
A ta konkrētāk nevar pateikt?
  • 1
  • 0
lasītāja
l
Domāju ka Ušakovs gan, bet NA var uz viņa fona izcelties, vārdu sakot par ekeonomiku neviens vairs nedomā - ir pasviesta jauna intriga, kur novirzīt iedzīvotāju domas. Neauglīgi. Un nu jau par Lindermani vairs neviens nerunā - visur Ušakovs un Ušakovs:)))
Trio
T
Tad Ušakovs vai NA ir tas nepilngadīgais nerātnis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas